Netflix Original films en series 2019 - De popcorn mag nog even blijven staan

  Netflix is altijd druk bezig om nieuwe films en series voor ons te maken, waarvan een paar goed geslaagd zijn. Er staat dan ook weer een mooi rijtje met films klaar die wij in 2019 mogen bewonderen. Dit zijn de Netflix Original films en series die in 2019 uitkomen!

  Netflix

  5. Jinn

  We hebben al een hoop internationale Netflix Original films en series op Netflix gezien, maar dit wordt de eerste Arabische Netflix Original. De serie voor tieners zal zes afleveringen bevatten en brengt meer diversiteit naar de bekende streaming site.

  De serie wordt geproduceerd door Mir-Jean Bou Chaaya en Bassel Ghandour. De producenten zijn blij dat er geïnvesteerd wordt in de Arabische cultuur door Netflix. De producenten zijn blij dat ze met hun rijke cultuur Arabische content kunnen geven die op Netflix-kwaliteit te bekijken is.

  Jinn gaat over een paranormaal wezen dat naar de aarde wordt gestuurd als een tienerjongen. Wanneer hij daar is, moet hij samenwerken met een meisje. Samen moeten zij de wereld redden in deze bovennatuurlijke thriller. Wij zijn benieuwd hoe deze Arabische Netflix Original gaat uitpakken en laten de popcorn dus nog even staan.

  4. The Central Park Five

  The Central Park Five is eigenlijk een documentaire die uitkwam in 2012, maar Netflix heeft besloten om hier een serie van te maken. Deze serie cirkelt rondom een serieus onderwerp, namelijk aanranding en de arrestatie van vijf onschuldige jongens. Dit klinkt als een spannende documentaire tussen deze lijst van Netflix Original films en series die in 2019 uitkomen.

  In 1989 was Trisha Meili aan het joggen in Central Park toen zij werd aangevallen en aangerand. Als gevolg werden er door de politie vijf jongens opgepakt die in 1990 schuldig werden verklaard en naar de gevangenis werden gestuurd. Pas na meer dan tien jaar nam de echte schuldige zijn verantwoording en bekende hij dat hij de dader was. Het bleek dus dat de jongens voor een lange tijd onschuldig in de gevangenis hebben gezeten.

  The Central Park Five wordt een dramaserie, die zich afspeelt na een aanranding, waarna gefocst wordt op de nasleep hiervan. Er waren een hoop mensen betrokken bij de ongelukkige dag en de serie wil laten zien wat dit voor gevolgen had. We zullen voornamelijk veel zien van het mediacircus dat zich om de rechtszaken wikkelt. De Netflix Original zal uitkomen in 2019.

  3. Six Underground

  We hebben een hele mooie combinatie voor jullie: Ryan Reynolds, Michael Bay en de makers van Deadpool. Dat is het recept voor deze film en daarom laten wij de popcorn nog even staan tot deze Netflix Original in 2019 uitkomt.

  Het lijkt erop dat Netflix ook graag mikt op een groot succes voor de film, gezien het gefilmd is met een budget van 150 miljoen dollar. Het verbaast ons niet helemaal, we weten dat Michael Bay houdt van grootse films te maken. Er zijn nog weinig details bekend over het verhaal van de film, behalve dat het een actiefilm gaat worden met thriller-elementen.

  Toch zijn we ervan overtuigd dat het verhaal wel goed zal komen. De schrijvers van Deadpool, Rhett Reese en Paul Wernick, hebben aan het script gewerkt van Six Underground. Ryan Reynolds zal de hoofdrol spelen in de film en er zijn ook rollen voor Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins en Ben Hardy. Wij zijn erg benieuwd! Het is in ieder geval de duurste film tussen deze lijst van Netflix Original series en films die in 2019 uitkomen.

  Netflix

  2. The Irishman

  Deze opkomende misdaadfilm wordt geschreven door Steven Zaillian en wordt geregisseerd door Martin Scorsese. Netflix is bereid om een hoop geld uit te geven aan de serie, want er is momenteel al 140 miljoen dollar besteed. Dan zijn we nog niet eens uitgeteld.

  Robert De Niro zal in deze film acteren als Frank Sheeran, een vakbondsleider en waarschijnlijke huurmoordenaar voor de beruchte Bufalino familie. Frank schijnt in de Tweede Wereldoorlog al geen leuke man te zijn geweest, met veel oorlogsmisdaden. Frank zal in de film vertellen over zijn betrokkenheid met de moord op de vakbondsleider Jimmy Hoffa, gespeeld door Al Pacino. Het is gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses, dat het verhaal van Frank Sheeran vertelde.

  We zijn benieuwd naar de verfilming van zijn betrokkenheid bij de moord op Jimmy Hoffa. Wij kijken uit naar deze verfilming van een waargebeurd verhaal, vandaar dat hij in de lijst van Netflix Original films en series die in 2019 uitkomen staat.

  1. Raising Dion

  Dennis Liu, schrijver en regisseur, is in 2015 begonnen met een interessant project. Hij heeft een hele nieuwe stripboekenserie uitgegeven genaamd Raising Dion. Netflix kwam hierbij snel aan boord, ze willen tien afleveringen maken waarbij Liu de leiding heeft. De serie zal hetzelfde verhaal volgen als de stripboeken.

  Het verhaal gaat over een alleenstaande moeder genaamd Nicole, gespeeld door Alisha Wainright, die haar zoon Dion opvoedt. Ze komt erachter dat haar zevenjarige zoon superkrachten ontwikkelt. Michael B. Jordan (bekend van Black Panther) zal de man van Nicole gaan spelen.

  Het is een uniek verhaal die even een ander aspect toevoegt aan de superheldenfilms. Zo krijgen we een verfrissende kijk op het genre, voor deze Netflix Original serie laten we de popcorn zeker nog wel even staan tot 2019.

  Netflix Original series en films in 2019

  Over deze titels is eigenlijk nog niet heel veel bekend, behalve dat we ongeveer weten waar de films en series over zullen gaan. Er komen ons nog veel meer Netflix Original films en series tegemoet in 2019. Dit zijn in ieder geval een paar titels waar we naar uitkijken. Wij hebben ook een artikel geschreven over de 10 beste Netflix villains, de series daarvan zijn nu al te bekijken op Netflix.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.