Call of Duty Black Ops 3 release - alles wat je moet weten

Article
vrijdag, 06 november 2015 om 12:02
xgn google image
Het kan weer: rennen, schieten en killstreaks halen, want de Call of Duty Black Ops 3 release is vandaag. Er is in de aanloop naar de release diverse content geproduceerd door XGN over deze nieuwe Call of Duty van Treyarch. Alle content zetten we hier voor je op een rij. Zo weet je precies wat je kan verwachten!
Call of Duty Black Ops 3 is vanaf vandaag te koop voor de PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4. Ben jij naar de nachtrelease van de Game Mania gegaan, heb je de game inmiddels ook al in huis of ga je de game nog kopen? Laat het ons weten in de comments!

De Call of Duty Black Ops 3 review

Een gedetailleerd overzicht van de uiteindelijke versie van de game vind je natuurlijk in onze review. Voor de review hebben we de singleplayer, maar ook de multiplayer- en zombie modus gespeeld. Hoewel de game vol met vernieuwingen zit, is en blijft het door en door Call of Duty. Een veelzeggende quote uit de review van Jeroen:
Eén quote zegt echter niet genoeg over de game. Mocht je dus zin en tijd hebben, lees dan zeker de hele review eens door!
call of duty black ops 3 release

De specialists van de multiplayer

In plaats van ‘normale’ soldaten speel je in de multiplayer van Black Ops 3 met een van de negen specialisten. Heb je nog totaal geen weet wie deze specialists zijn en wat zij kunnen? Lees dan nog eens het artikel van Jeroen over deze specialists door zodat je helemaal voorbereid de multiplayer kan induiken!
81273

Het traileroverzicht

In de aanloop naar de release zijn er heel veel trailers vrijgegeven van Black Ops 3. Omdat het er zoveel zijn, kan het zo zijn dat er eentje hebt gemist. Alle trailers kun je in ons traileroverzicht vinden van Black Ops 3. Je kunt hier nog eens alle trailers bekijken van Black Ops 3!
call of duty black ops 3 release

Campaign details

De campaign modus van Black Ops 3 is anders dan die van eerdere Call of Duty games. Wat er precies nieuw is aan de campaign en hoe het in z’n werk gaat, lees je in het artikel van Jeroen. Je kunt als beste speler van een groep van 4 spelers bijvoorbeeld het voortouw nemen zonder dat je met anderen hoeft rekening te houden in de campaign! De campaign is dus voor het eerst speelbaar in een co-op modus met 3 anderen. Bovendien zijn alle campaign missies vanaf het begin speelbaar: zo kun je dus bijvoorbeeld de laatste missie als eerste spelen of een andere missie naar jouw keuze!
81274

Interview met Jason Blundell

In een interview spraken wij met Jason Blundell, die de director is van de campaign en de Zombie modus van Black Ops 3. In het interview gaf hij bijvoorbeeld een verklaring voor het feit dat alle missies van Black Ops 3 vanaf het eerste moment beschikbaar zijn:
Voor meer inside-info over de campaign en de Zombie modus kun je het details artikel van Jeffrey nog eens bekijken.
call of duty black ops 3 release

Belangrijk Black Ops 3 nieuws

Uiteraard hebben we ook veel nieuwtjes geschreven over Black Ops 3. Denk aan nieuws over de afwezigheid van de campaign modus op de last gen consoles of het succes van de nachtopening van Black Ops 3 bij de Game Mania. Een klein overzicht vind je hieronder.
Nog meer informatie kun je vinden op de gamepagina van Black Ops 3 of in de rest van onze database. Wij van XGN wensen je alvast heel veel plezier toe met de nieuwe Black Ops 3!

Populair Nieuws