Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag - Gamen in de bioscoop!

Article
woensdag, 19 augustus 2015 om 13:09
xgn google image
XGN reisde af naar Eindhoven voor de lancering van de beta van Call of Duty Black Ops 3. Onze ervaringen van het evenement lees je in het Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag!
Als gamer krijgen we van uitgevers en ontwikkelaars per jaar tientallen tot honderden trailers onze kant op geslingerd. Allemaal leuk en aardig, maar eigenlijk willen we maar één ding: al die games gewoon spelen. Niet kijken!
Nu zijn we de laatste tijd aan een wonderbaarlijk fenomeen geïntroduceerd: de betatest! Call of Duty Black Ops 3 kan daar natuurlijk niet bij achterblijven, en daarom organiseerde Activision in de JT Bioscoop in Eindhoven een grandioos evenement op de launch van de Black Ops 3 beta te vieren. Wij konden niet wachten.
Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag

Rijen voor CoD

De zaligheid begon al bij het betreden van de bioscoop. We kregen na het aanmelden onze oranje bandjes (perfect passend bij de oranje ‘III’ in het Black Ops 3 logo) en we baanden ons een weg naar boven, waar het event moest plaatsvinden. Tussen al het geweld van de grote blockbusters en actiefilms paste de sfeer van Call of Duty in ieder geval goed.
Terwijl we naar boven rolde op de grote roltrappen van de JT bioscoop doemde daar ineens een grote rij enthousiaste gamers. Zijn ze hier allemaal voor Call of Duty Black Ops 3 of staan ze in de rij voor Pixels? Nee hoor, ze waren er toch echt voor de beta. Call of Duty is niet voor niets zo populair!
Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag

YouTube celebs

Het vriendelijke personeel verblijdde ons met een complementair drankje, en al snel konden we naar binnen in de epische Dolby Cinema zaal, waar een aantal enthousiaste YouTube-persoonlijkheden ons opwachtten. Het was verdacht stil, maar het gejuich en gejoel barstte al los toen CALL OF DUTY BLACK OPS 3 groot in beeld verscheen. Tijd om te gamen!
Wat volgde was een niet-al-te-indrukwekkende speelsessie van de bekende YouTubers. Stuk voor stuk werden ze ingemaakt op het grote scherm van de bioscoop, tot amusement van het publiek. Er moest een nieuwe strategie bedacht worden, maar zelfs campen bracht ze niet ver.
Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag

Stilte in de zaal

Tussen potjes in werden goodies verloot onder het publiek. Een aantal enthousiaste gamers sprong met de chutzpah van een antilope die vlucht voor een hongerige tijger. De rest bleef enigszins verbijsterd zitten. Andere prijzen waren shirts en een 1TB PlayStation 4 voor degene die een kill death ratio van 40 tot 0 wist te halen in de Black Ops 3 beta.
Het publiek leek het meeste plezier te halen uit het sturen van vriendschapsverzoeken en berichtjes naar de PlayStation waarop de beta gespeeld werd, of wanneer er iets mis ging. Verder bleef het stil, afgezien van de af en toe plaatsvindende mooie actie van de YouTubers.
Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag

Call of Duty Black Ops 3 Beta Event verslag - Aan de slag?

Gamers zaten natuurlijk écht te wachten op het moment dat ze eindelijk aan de slag konden met de Call of Duty Black Ops 3 beta. En na een uurtje genoten te hebben van de internetpersoonlijkheden was het toch echt tijd om te spelen. Drommen gamers stroomden de zaal uit (Black Ops 3 goodie bag in hand) om te kunnen spelen.
Al snel ontstond er een rij waar je U tegen zegt. De rij leek wel de zaal terug in de strekken, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken voor alle bezoekers. Zelf kregen we door de drukte uiteindelijk niet de kans om de beta te spelen. Gelukkig hebben we daar thuis onze PlayStation 4 nog voor.
Call of Duty Black Ops 3 ligt vanaf 6 november bij ons in de schappen. Pre-order de game alvast voor toegang tot de beta!