Beste Blizzcon 2017 Cosplay - Verkleden voor gevorderden

  Het is een terugkerend fenomeen op Blizzcon: talloze fans die verkleed gaan als hun favoriete personages uit games als World of Warcraft, Overwatch en Diablo. Wij hebben de beste cosplays opgespeurd en die kan je hier bekijken in onze Beste Blizzcon 2017 Cosplay special

  De Defias Diggers

  De Defias Diggers zijn normaal niet de beste vechters om een groepje avonturiers tegen te houden in de Deadmines, maar het zijn wel puike werklieden. Daarom heeft dit groepje mijnwerkers een dagje vrij gekregen van hun werkgevers om een dagje uit te rusten op Blizzcon.

  Soldier 76

  De supersoldaat uit Overwatch, Soldier 76, was met de rest van de wereldberoemde strijders op Blizzcon te vinden. Tracer was er alleen vandoor gegaan met zijn wapen, dus heeft hij tijdelijk één van de pistolen van de razendsnelle Brit geleend.

  Warlock uit World of Warcraft

  Met de aankondiging van Battle for Azeroth lijkt het erop dat het continent in World of Warcraft een gevaarlijke boel wordt. Deze Warlock is daarom afgereisd naar Anaheim om informatie in te winnen over wat hem volgend jaar te wachten staat in Azeroth.

  Medivh the Last Guardian

  Waar rook is, is vuur en waar een feestje is, is Medivh. Het laatste feestje dat Medivh heeft gegeven in Karazhan verliep niet helemaal goed, dankzij de demoon Prince Malchezaar. Het feestje op Blizzcon was hier nog niet verstoord door een demoon gelukkig. Ten minste, nog niet...

  Tyrande Whisperwind

  Tyrande heeft een druk jaar achter de rug. Ze vecht nu niet alleen in Heroes of the Storm, maar ze is daarnaast vaak in een taveerne te vinden voor een potje Hearthstone. Daarnaast werd haar man, Malfurion Stormrage, ook nog eens gevangen genomen door Xavius in de Emerald Nightmare. Ze heeft dus echt een dagje vrij verdiend op Blizzcon, ondanks dat ze altijd paraat blijft voor elk mogelijk gevaar.

  Demon Hunter en Paladin

  Het leven van de gemiddelde avonturier gaat niet over rozen, laat staan als je een avonturier bent in Diablo III. Ontelbare monsters die je moet verslaan in donkere kerkers, verlaten kathedralen en andere goddeloze plekken. Deze Demon Hunter en Paladin kunnen gelukkig een dag of twee genieten van de zon. Hopelijk hebben ze wel zonnebrand meegenomen.

  Reaper

  Dat de leden van Overwatch ook hobbies hebben in hun vrije tijd is al vaak naar voren gekomen. Maar dat Reaper een groot fan is van Diablo III is voor ons nieuwe informatie. Het is zelfs zo erg geworden dat Reaper naar Blizzcon is gekomen in een kostuum geïnspireerd door een Demon Hunter.

  Zenyatta

  In de Overwatch Arena heeft Zenyatta flink wat werk verricht, want in de Overwatch World League zat de Zen-meester in bijna elk team en is hij van onschatbare waarde geweest. Veel tijd om van de zon te genieten heefd hij hier niet, want hij moet alweer bijna beginnen aan de halve finales.

  De familie Ork

  Blizzcon is een ideaal uitje voor de hele familie, met kleurrijke games en verschillende evenementen, waardoor er voor iedereen wel wat te doen is. Zo ook voor deze familie uit Orgrimmar. Ze moeten alleen wat wat aan die wapenwet gaan doen, want dit kan zo niet langer doorgaan.

  Reinhardt

  We zijn benieuwd of we binnenkort nog veel van Reinhardt gaan zien in Overwatch. De nieuw aangekondigde held, Moira, is de verschrikking voor de grote ridder. Haar aanvallen gaan namelijk recht door zijn schild heen. Maar op Blizzcon 2017 heeft het reusachtige karakter zichzelf nog even in het zonnetje gezet.

  Blizzcon 2017 Cosplay

  Wat vond jij de beste Blizzcon 2017 Cosplay dit jaar? En doe je zelf ook wel eens aan cosplay op een evenement? Laat het ons weten in de comments.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.