Black Ops 4 zombies - De eerste details!

Article
vrijdag, 18 mei 2018 om 12:44
black ops 4 zombies de eerste details 131944 1
De Black Ops 4 zombies modus is onthuld tijdens het reveal event. Dit jaar belooft groter te worden dan alle andere jaren. De eerste details zijn bekend en wij zetten ze voor je op een rijtje!
Het Call of Duty Black Ops 4 Community Reveal Event heeft plaatsgevonden. De game is onthuld en veranderingen zijn bekendgemaakt. Ook zijn de eerste details over Black Ops 4 zombies getoond.

Nieuw verhaal, custom gameplay

Dit jaar bestaat de zombies mode in Call of Duty tien jaar en dat is reden voor een compleet nieuw verhaal. Black Ops 4 zombies introduceert een nieuwe vijand in de vorm van een ‘mythische orde’ die de wereld wil veranderen om hun doel te bereiken. Daartegenover staan de speelbare karakters die als groep door toeval de situatie moeten gaan oplossen. De karakters heten Diego, Scarlett, Bruno en Shaw.
In Call of Duty Black Ops 4 zombies kun je volledig zelf bepalen hoe de gameplay eruit gaat zien. Dit wordt gedaan door middel van een Custom Mode en deze zal meer dan 100 opties bevatten. Hiermee kun je je eigen regels maken en bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel schade je doet, welke type zombies je moet bevechten en hoeveel health de zombies hebben.
131945

Drie maps vanaf launch

De nieuwe Black Ops zombies mode zal meer zombie-ervaringen bevatten dan ooit tevoren. Vanaf launch zullen er drie maps beschikbaar zijn met een nieuwe cast aan karakters. Niet alle maps zijn nieuw, maar wel zal elke map een unieke ervaring bevatten.
Zo kun je niet in elke map gebruik maken van geweren, maar juist van speren in de map IX. Ook zit je niet constant op het vasteland, want je kunt ook de oceaan bevaren in de Voyage of Despair map. Als laatste keert dit jaar een oude klassieker terug in de vorm van Blood of the Dead. Dit is een aangepaste variant van de Mob of the Dead uit Call of Duty Black Ops 2.
131946

Zombie Rush

Met je vrienden spelen is natuurlijk het leukst, maar het zal niet langer verplicht zijn. Je kunt nu namelijk ook alleen of met bots de strijd aangaan. Dit kun je doen in Zombie Rush, waarin nieuwe spelers en veteranen met een simpele versie van Zombies aan de slag kunnen.
Zombie Rush zal een nieuw tempo bevatten voor de Zombie-mode, maar wat dat precies inhoudt is nog onbekend. Het is ook nog niet duidelijk wanneer er meer informatie over de mode wordt onthuld. Mogelijk gebeurt dit komende zomer, want ontwikkelaar Treyarch Studios heeft wel aangegeven dat er dan meer informatie komen gaat.
131947

Callings

Callings zijn tijdelijke challenges die je dit jaar in de zombie mode kunt gaan verwachten. Dit zijn speciale opdrachten om uit te voeren, maar hier zit wel een tijdslimiet aan verbonden.
De Callings-functie moet ervoor zorgen dat spelers op nieuwe manieren aan de slag gaan met de zombies mode. De variatie die hierdoor moet ontstaan, is bijvoorbeeld te vinden door thematische verrassingen. Dit is voor de makers een manier om de game een langer leven te geven in de vorm van seizoensgebonden content.

Meer dan Black Ops 4 zombies

Wil je nog meer weten over Call of Duty Black Ops 4? Dat kan, want wij hebben de Black Ops 4 multiplayer al gespeeld en je kunt daar alles over lezen in onze Call of Duty Black Ops 4 preview.
Ook is onthuld dat Black Ops 4 een Battle Royale mode krijgt, genaamd Blackout. Call of Duty Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt de game alvast pre orderen.

Populair Nieuws