4 manieren om Black Ops 4 Blackout te overleven

  Call of Duty Black Ops 4 brengt de gloednieuwe Black Ops 4 Blackout modus met zich mee. Net als in The Hunger Games moet je overleven in een arena, maar dan wel met 100 man. Daarnaast heb je in plaats van een pijl en boog een schiet ijzer in je klauwen om de competitie mee uit te roeien.

  Het dodelijke eiland waarop je terecht komt, overleef je alleen niet zomaar. Je hebt stalen zenuwen en een scala aan tactieken nodig om jezelf in leven te houden. Gelukkig kunnen we daar een handje bij helpen en zetten we vier manieren hoe jij kunt overleven in Black Ops 4 Blackout voor je op een rijtje.

  4. De bangerik

  Dit is waarschijnlijk de tactiek waarmee je zal beginnen in Black Ops 4 Blackout als je nog nooit een Battle Royale game hebt aangeraakt. Het is een voorzichtige tactiek waarbij je aftastend op je buik door het gras kruipt, nadat je een wapen met een goed vizier hebt gevonden. Vervolgens manoeuvreer jij jezelf telkens naar het randje van de cirkel om over het land uit te kijken totdat jij een slag kunt slaan.

  Het is een tactiek waarmee je vaak ver kunt komen in Black Ops 4 Blackout, maar een goede voorbereiding is daarbij wel de sleutel. Een goed wapen met vizier noemden we al, maar het zou nog vele malen beter werken als je een sluipschuttersgeweer hebt of zelfs een raketwerper. Met een raketwerper of sluipschuttersgeweer is de kans aanzienlijk groter dat je iemand de dood in jaagt, ondanks dat je je positie weggeeft. Daarom kun je het beste kruipend te werk gaan en moet je pas schieten wanneer het eiland al bijna geen bevolking meer over heeft.

  3. Ren en schiet

  De tweede tactiek die je in Black Ops 4 Blackout kunt gebruiken is het welbekende als een kip zonder kop in de rondte schieten. Je zult dan alleen wel met bepakt en bezakt met wapens en munitie op pad moeten gaan. Deze tactiek is namelijk voor wie als doel heeft om zoveel mogelijk spelers om het leven te brengen en niet zozeer om als laatste over te blijven.

  Dit kan net als Feyenoord-supporters die hand in hand gaan, maar de echte waaghalzen weten dat je met deze tactiek op het randje van de dood balanceert. Op het eiland zal het namelijk klinken alsof je een concert aan het houden bent met kogels en dat trekt potentiële vijanden aan. Toch kan deze tactiek wel enigszins succesvol zijn, want het voordeel is dat je door veel mensen te vermoorden sneller in levels stijgt.

  2. Knuffel de muur

  De volgende Black Ops 4 Blackout tactiek is er één die bij Battle Royale fans bekend in de oren klinkt. Het is namelijk precies zoals de titel je al doet vermoeden slim om zo dicht mogelijk bij de krimpende muur te blijven. Door dit te doen weet je in ieder geval zeker dat je niet van achteren aangevallen wordt, want wie zich buiten de muur bevindt is ten dode opgeschreven.

  Als je te lang niet in de veilige zone zit, sterf je namelijk en door steeds op het randje te leven, weet je in ieder geval dat vijanden alleen van voren kunnen komen. Het is dan alleen nog zaak om de vijanden voor je ook uit te schakelen om als laatste over te blijven. Daarom is de optimale manier om gehurkt de muur te knuffelen, zodat je niet te opzichtig bent voor vijanden.

  1. Luister en huiver

  De laatste Black Ops 4 Blackout tactiek die je kunt gebruiken om de competitie te domineren is om je televisie zo hard te zetten dat je buren nog net geen gehoorschade oplopen. Geluid is niet alleen een belangrijk onderdeel van de ervaring en al helemaal van Blackout. Op basis van geluid kun je goed een beeld krijgen van waar de vijand zich begeeft.

  Van het horen van voetstappen tot het wegduiken voor kogelschoten in de verte. Je kunt het allemaal in jouw voordeel gebruiken om erachter te komen waar de vijand zich bevindt. Het is dan ook slim om een goede koptelefoon op te hebben met surround sound, zodat je precies kunt horen wat er om je heen gebeurt. Zelfs als je geen andere tactiek hebt in Blackout is het handig om je oren goed open te houden, zodat je in ieder geval een idee hebt van waar anderen zich bevinden.

  Dit is hoe je Black Ops 4 Blackout overleeft!

  Dit zijn de manieren om te overleven in Black Ops 4 Blackout. Het zijn de manieren om het lang vol te houden in Blackout en om mee te winnen. Mocht je nog niet zeker weten of je Call of Duty Black Ops 4 gaat halen, kun je onze Call of Duty Back Ops 4 review lezen.

  Call of Duty Black Ops 4 is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.