Black Ops 3 tips & tricks - Verzamel snel XP in de multiplayer!

Article
vrijdag, 13 november 2015 om 16:33
xgn google image
Call of Duty Black ops 3 is nu bijna een week te spelen. Als jij een Call of Duty fanaat bent heb jij je waarschijnlijk al wel gewaagd aan de multiplayer. Hierbij zijn voor veel mensen de prestaties belangrijk. Zoveel mogelijk XP halen is hierbij natuurlijk het doel. Wij komen daarom met wat Black Ops 3 tips & tricks!
Nu is het bij Call of Duty Black Ops 3 zeker niet onbelangrijk om de nodige XP bij elkaar te sprokkelen. Met name omdat je uiteindelijk alles in de game vrij wilt spelen. Inmiddels is de Master Prestige al door iemand behaald in de game, dus wij begrijpen goed dat het bij jou ook begint te kriebelen. Wij hebben voor jou een aantal Call of Duty Black Ops 3 tips & tricks, om sneller op level te komen!

Zoek challenges uit waarmeej je XP kunt verdienen

In de Black Ops 3 multiplayer is er een aantal challenges te volbrengen, dat ervoor zorgt dat je XP verdient. Hoe hoger het niveau van de challenge, hoe meer punten je hiervoor krijgt. Het is één van de makkelijkste manieren om lekker vlot te levelen. Bovendien is het ook nog eens zo dat je met het behalen van challenges nieuwe challenges ontgrendelt.
81563

Speel Capture the Flag

Met de ene multiplayer modus haal je eenmaal meer XP punten op dan bij de ander. Wanneer je punten in Call of Duty Black Ops 3 wilt gaan sprokkelen, dan is Capture the Flag een goede. In de modus krijg je een snellere respawn, je hoeft slechts vijf seconden te wachten voordat je weer ergens op de map verschijnt.
Daarnaast krijg je niet alleen punten voor het neerschieten van je tegenstander. Ook het dragen en het terughalen van de vlag, het vermoorden van een rivaliserende drager van de vlag en de vlag van de tegenstander naar eigen basis brengen levert punten op. Je hebt daarom een hoop redenen om punten te ontvangen.
81564

Speel ook Kill Confirmed

Kill Confirmed is ook een modus waarbij je de kans hebt om meer XP punten te behalen dan er in andere game modi. In deze modus krijg je slechts de helft van de punten wanneer je iemand neerschiet, maar de andere helft van de punten ontvang je door de dogtags van tegenstanders bij elkaar te sprokkelen.
In de modus liggen er vaak niet opgepakte dogtags van reeds neergeschoten spelers. Grijp daarom je kans door deze dogtags bij elkaar te verzamelen, zodat je hier extra punten voor krijgt!
81565

Zoek challenges uit waarbij je XP kunt verdienen

In de Black Ops 3 multiplayer is er een aantal challenges te volbrengen, die ervoor zorgen dat je XP verdient. Hoe hoger het niveau van de challenge, hoe meer punten je hiervoor krijgt. dit is één van de Call of Duty Black ops 3 tips waarbij je het meest effectief vlot kunt levelen. Bovendien is het ook nog eens zo dat je met het behalen van challenges nieuwe challenges ontgrendelt.
81567

Kies je scorestreaks zorgvuldig

Veel mensen gebruiken gewoon de scorestreaks die zij het tofst vinden, maar daar vallen niet bepaald de beste punten mee te scoren. Door de scorestreaks te gebruiken die je hebt ontgrendeld, behaal je de hoogste XP bonuspunten.
Wanneer je de combinatie HC-XD, UAV en Care Package gebruikt, zul je als beginner het meest doeltreffend punten bij elkaar kunnen rapen.
81568

Zorg voor variatie!

In Call of Duty hebben spelers uiteindelijk altijd een voorkeur voor een bepaald wapen. Voor de punten is het echter handiger om hier variatie in aan te brengen. Gebruik wapenklassen die je normaal nooit gebruikt en je ontvangt bij elke tier een stuk meer XP voor de kills en assists die jij maakt.
Probeer dit eerst met je standaard wapens te doen, het beste is om de boel eerst te ontgrendelen voordat je volop gaat wisselen met wapens! Naast je wapens kan het wisselen tussen Specialists ook helpen op je post match XP op te krikken.
81569

Blijf tot het eind!

Elke speler van multiplayer games kent het: potjes die zo frustrerend zijn dat je de console wel uit kan zetten, of de server kan verlaten. Laat je niet overhalen tot een ragequit, want dan loop je een hoop post match bonuspunten mis! Vaak is dit niet heel erg bijzonder hoog, maar je weet pas welke challenge je behaald hebt wanneer het potje is afgelopen.
81570

Speel met je vrienden!

Het klinkt eigenlijk heel erg logisch, maar speel met vrienden die hetzelfde doel als jij: lekker veel XP behalen! Geen last van treuzelaars die het spelletje niet willen spelen. Wanneer je bepaalde objectives wilt halen, weet je bij je vrienden in ieder geval wat je aan hen hebt en kun je in een groep vele malen meer bereiken dan in je eentje.
Wil jij nog meer multiplayer informatie dan deze Black Ops 3 tips & tricks? Check dan onze Specialists special!

Populair Nieuws