5 betaalbare 65 inch 4K TV's - Scherp beeld voor een scherpe prijs!

  Het moet tegenwoordig allemaal groter en beter in de wereld van televisies. Met de 4K beeldkwaliteit in opmars kunnen we genieten van rete strakke beelden, maar techniek kost wel geld. Daarom zijn hier vijf betaalbare 65 inch 4K TV's!

  Philips

  5. Philips 65PUS6162 - 1066 euro

  Een prijs van boven de 1000 euro is natuurlijk niet goedkoop, maar is wel te plaatsen in het hokje van betaalbaar. De TV heeft namelijk een schermdiagonaal van 65 inch en dat is groter dan die van de meeste televisies die je in de standaard huiskamer gaat tegenkomen.

  Deze LED-TV ondersteunt High Dynamic Range, maar niet de hoogste versie. De kleurweergave (van HDR dus) is namelijk 8 bit, dat zijn zeventien miljoen kleuren. Op dit moment is een TV met 10 bit beter, deze kan namelijk één miljard kleuren weer te geven. Toch mag je met 8 bit niet klagen!

  Daarnaast is de Philips 65PUS6162 een Smart TV en kun je dus zorgeloos Netflix kijken vanaf je bank of bed zonder een extern apparaat aan te hoeven sluiten.

  4. LG 65UJ634V - 1299 euro

  Ook de LG65UJ634V is een Smart TV en beschikt over het beeldkenmerk 8 bit HDR. Eigenlijk heb je voor deze prijs altijd wel een Smart TV en iets met 8 bit HDR, maar deze TV is net ietsje duurder dan de nummer vijf in het lijstje betaalbare 65 inch 4K TV's.

  De LED-TV van LG maakt namelijk gebruik van een 4K Upscaler, dit betekent dat ook de beelden die niet in 4K zijn opgenomen in zo'n hoog mogelijk resolutie worden weergegeven. Zo tik je ondanks de beelden van lagere resolutie altijd tegen de beeldkwaliteit van 4K aan.

  3. Samsung UE65MU6100 - 1499 euro

  Naast de standaard pluspunten van 8 bit HDR en Smart TV heeft deze LED-TV ook een aantal andere voordelen die het aantrekkelijk maakt om deze 65 inch 4K TV in huis te halen.

  Want ondanks dat het geen 10 bit HDR TV is, waar dus 1 miljard kleuren op worden weergegeven, maakt de TV gebruik van PurColor. In samenwerking met 8 bit HDR zorgt dit voor een natuurlijk en gedetailleerd beeld. ook de officiële UHD-certificering die de televisie bij zich draagt is een groot pluspunt, kijk maar naar het verschil met en zonder UHD op de afbeelding hierboven.

  2. Sony KD-65XD7504 - 1399 euro

  Met een beeldverversing van 100 Hz is deze LED-TV een toppertje. Ja, 1399 euro is veel, maar zoals we eerder al zeiden kost goede techniek geld. Ondanks de prijs heb je nog niet de 10 bit HDR, daarvoor moet de prijs nog wat omhoog. Toch zitten er genoeg andere pluspunten aan deze TV van Sony.

  De Smart TV loopt op het besturingssysteem Android en dat zorgt ervoor dat je met een Androidtelefoon nog makkelijker verbinding maakt met de TV. Daarnaast is het design van deze Sony erg mooi, waardoor je jouw huiskamer of slaapkamer nog meer 'schwung' geeft.

  1. Philips 65PUS7502 - 1799 euro

  Voor een TV met alles erop en eraan, zoals een beeldverversing van 100 Hz, 10 bit HDR, Smart TV en uiteraard de 4K beeldkwaliteit ben je met de Philips 65PUS7502 het beste uit als je kijkt naar prijs/kwaliteit.

  Daarnaast beschikt de LED-TV over Ambilight. Dit zijn de kleuren die achter de TV verschijnen en naadloos aansluiten bij wat er zich op de TV afspeelt. Wanneer je naar een voetbalwedstrijd kijkt zul je bijvoorbeeld een groene kleur achter en naast de TV zien verschijnen.

  Voor de gamer is dit alleen niet de ideale TV. Met een vrij hoge input lag van 32,3 miliseconden kan alles op het scherm wat later verschijnen dan daadwerkelijk is. Toch is het niet dramatisch, het is gewoon te doen voor de normale gamer. Als je echt professioneel en een serieuze online gamer bent dan is dit model wellicht niet helemaal de juiste.

  Zit er een betaalbare 65 inch 4K TV's tussen?

  Ondanks dat de prijzen nog vrij hoog zijn, kun je in deze prijscategorie een uitstekende en betaalbare 65 inch 4K TV kopen. De Philips 65PUS7502, de TV die hierboven staat, zit precies tussen al het geweld van de hogere en lagere prijzen in. Het is de beste 4K TV die je gaat krijgen voor deze prijs. Mocht je nou niet zoveel willen betalen, dan zijn de andere vier opties ook meer dan prima!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.