Beste YouTube channels voor vermaak - Een aantal kanalen die je misschien nog niet kende!

  YouTube is door de jaren heen een steeds groter concept geworden. Doordat YouTube steeds groter is geworden kwamen er ook steeds meer channels, oftewel kanalen, op de website. Maar als je op zoek bent naar vermaak; wat zijn dan de beste YouTube channels?

  Dude Perfect

  5. Dude Perfect

  Dit YouTube channel is zowel origineel als bijzonder. Dude Perfect is een YouTube channel dat bestaat uit een aantal mannen dat alles perfect probeert te doen en het in iedere video ook zo laat lijken alsof het perfect verloopt. Dit kanaal heeft bijvoorbeeld video’s waarin ze flesjes water zonder te kijken perfect neer weten te gooien.

  Dit is een van de dingen waar dit kanaal zich mee bezig houdt. De jongens in de video’s doen er alleen altijd een schepje bovenop en dat zorgt ervoor dat het interessant blijft. Het beste is om zelf maar eens de video’s van Dude Perfect te bekijken. Met zijn interessante en bevredigende video’s vol perfectie is het een van de beste YouTube channels voor wat vermaak.

  Shane

  4. Shane Dawson

  Als je het hebt over de oude garde van YouTube, dan valt Shane Dawson daaronder. Met al elf jaar ervaring op YouTube en meer dan twintig miljoen abonnees wist Dawson het ver te schoppen. Deze YouTuber begon zijn carrière met komedie video's en sketches en wist zich te evolueren naar iemand met een kanaal vol met realiteitsvideo’s.

  Op dit moment plaatst Shane namelijk vooral documentaire series over onderwerpen waar mensen zich mee bezig houden. Personen als Logan Paul hebben in de schijnwerpers gestaan van zijn documentaires. Shane wist zijn eigen trauma’s vast te leggen in zijn video’s. Naast deze documentaires maakt Dawson ook video’s over complottheorieën.

  Shane weet al jaren met steeds meer content te groeien als kanaal en persoon. Met al deze vooruitgangen en interessante content weet Shane Dawson het ver te schoppen en verdient hij het om tussen de beste YouTube channels voor vermaak te staan.

  ScreenJunkies News

  3. Screen Junkies

  Misschien dat je wel eens een video voorbij hebt zien komen op het internet van dit kanaal, want vaak gaan de video’s van Screen Junkies wel ergens over het internet. Tenminste, zonder dat je weet waar het vandaan komt. Honest Trailers is een van hun bekendste onderdelen en daarmee weten Screen Junkies hun kijkers elke keer te vermaken.

  Met het belachelijk maken van trailers, maar ook gewoon grappige stukken toe te voegen, in een diepe en doordringende stem vermaken Screen Junkies de abonnees. Dankzij dit leuke concept en hun hilarische video’s met grappig commentaar weten ze een plek te bemachtigen tussen de beste YouTube channels voor écht vermaak.

  FBE

  2. FBE (Fine Brothers Entertainment)

  Met hun dochter kanaal REACT weten de Fine Brothers altijd wel kijkers te vermaken. Van oma’s die reageren op gloednieuwe muziek of kinderen die reageren op ouderwetse artiesten als Queen. Reacties van anderen bekijken kan saai zijn, maar FBE weet het toch interessant te maken. Of dit komt door de terugkerende reageerders of de interessante onderwerpen, dat maakt niet uit.

  Het gaat er op dit moment even om dat FBE een van de beste YouTube channels is op het internet. Dit dankzij het lange bestaan en hun leuke gasten. Naast terugkerende reageerders hebben de Fine Brothers namelijk ook weleens YouTubers of celebs in hun studio zitten die reageren op video’s of foto’s. Met elke video wat nieuws of wat bijzonders zorgt FBE ervoor dat haar kijkers geïnteresseerd blijven. Keep up the good work FBE!

  Cut

  1. Cut

  Bovenaan onze lijst weet niemand minder dan Cut de eerste plaats tussen de beste YouTube channels voor vermaak te bemachtigen. Met veelzijdige video’s en hilarische uitdagingen maakt het kanaal het moeilijk voor de concurrent. Van bierpong (ook wel Fear Pong) tussen Democraten en Republikeinen tot twee ex-en die elkaar in geen jaren hebben gezien; Cut weet ze in hun studio een spel tegen elkaar te laten spelen.

  Naast hun bekende onderdeel Fear Pong hebben ze ook het spel Truth or Drink. Twee tegenstanders stellen elkaar ongemakkelijke vragen. Als iemand de vraag niet wil beantwoorden, dan moet die een shot nemen. Dit soort concepten klinken misschien net als eerdere kanalen wat simpel, maar met de juiste deelnemers is dit een hilarische video.

  Cut opent deuren die niemand van plan was te openen (tussen ex-en bijvoorbeeld) of laat mensen zien dat ze eigenlijk helemaal geen strijd met elkaar hoeven te hebben. Met hun groeiende aantal abonnees en verfrissende nieuwe draaien aan hun standaard onderdelen weet het kanaal bovenaan de lijst van beste YouTube channels voor vermaak te staan.

  Wat vind jij de beste YouTube channels voor vermaak?

  We hebben je net een hele lijst gegeven met YouTube channels die wij je aanraden voor het beste dosis vermaak, maar het kan zijn dat jij een hele andere mening hebt. Wat vind jij de beste YouTube channels? Laat het ons vooral even weten in een reactie hieronder!

  Ben je een YouTube fan? Dan vind je het misschien leuk om ons artikel met de tien grootste YouTubers uit ons eigen kikkerlandje even te bekijken. Vind je dat niet interessant? Geen zorgen, we hebben ook nog ons artikel met de tien best bekeken YouTube video’s aller tijden wat interessant voor je kan zijn.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.