Wat vind jij de beste vechtgame? - XGN Doe Mee

  Het was het weekje van Destiny 2, maar Bungie's nieuwste titel stond een tijdje geleden al in onze spotlights. Daarom verhuist de XGN Doe Mee naar een ander genre: knokken! Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij wel benieuwd of jullie uitkijken naar de nieuwe Thief. Er waren namelijk geruchten dat er een nieuw deel in de sluipserie in de maak zou zijn door Eidos Montreal, maar helaas werden die geluiden al snel verwezen; er is geen nieuwe Thief in de maak. Bijzonder jammer voor gamers en helemaal voor jullie, aangezien jullie enthousiast zouden reageren op een nieuwe Thief. Zoals kapodutch:

  kapodutch – Level 2

  Eerlijk gezegd kijk ik er wel naar uit, het was misschien niet de beste reboot maar heb er toch van genoten dus laat de nieuwe maar komen.

  Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker voorbij zag komen. De reboot uit 2014 mag dan niet gelden als een meesterwerk in de franchise, maar toch zijn er velen van jullie die gewoon van de game genoten hebben. En vooral daar gaat het om. Misschien, heel misschien, gaat Eidos nog wel aan de slag met een nieuwe Thief. We gaan het zien.

  Goed, eventjes genoeg gesluip met Garrett. Eén van de grootste aankondigingen, of nieuwsgebeurtenissen, afgelopen week was natuurlijk de livestream van Destiny 2. Helaas vroeg de Doe Mee een tijdje geleden al wat jullie daarvan verwachten, dus wij duiken op iets anders. Injustice 2 kwam afgelopen week namelijk ook uit en het leek ons een goed moment om te vragen:

  Wat vind jij de beste vechtgame?

  Ga jij voor de originele Mortal Kombat of toch één van de Tekken titels? Of misschien wel voor Street Fighter of het kleurrijke Super Smash Bros.? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat de beste vechtgame vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.