10 beste vaderdag films die je moet bekijken met je vader

  Dit zijn 10 beste vaderdag films die je moet zien op vaderdag. .Als je geen zin heb om iets te gaan ondernemen op vaderdag, dan blijf je toch gewoon lekker samen thuis? Er zijn genoeg leuke films om samen te kijken!

  Disney/Marvel

  10. Thor: Ragnarok

  Na de gebeurtenissen in de film Avengers: Age Of Ultron, raakt Thor gevangen in een andere wereld, zonder zijn hamer. Dit zorgt uiteraard voor problemen. Hij moet zo snel mogelijk terug keren naar Asgard, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

  Thor moet een gladiatorenduel winnen van de Hulk om terug te kunnen keren naar Asgard en de kwaadaardige Hela te weerhouden om Ragnarok in te luiden.

  Universal

  9. The Fast And The Furious Fast Five

  Brian O'Connor en Mia Toretto hebben Dominic Toretto bevrijd uit een gevangenisbus en worden in Rio de Janeiro in het nauw gedreven door de politie die hen op de hielen zit.

  Ze beseffen zich dat als ze nog één grote overval doen dat ze dan hun vrijheid terug hebben, maar ondertussen worden ze gevolgd door een FBI-agent. Agent Luke Hobbs zal alles op alles zetten om Dom, Brian, Mia en hun team op te pakken.

  20th Century Fox

  8. Fight Club

  Een jonge man loopt tegen een doodlopende carrière en kleurloos leven aan. Op een gegeven moment is hij de weg kwijt en sluit zich aan bij verschillende praatgroepen. Voor een tijdje is het een uitlaatklep voor de man, maar hij heeft meer nodig dan alleen een uitlaatklep.

  Samen met zijn vriend Tyler Durden begint hij een groep waar ze hun frustraties kunnen uiten door elkaar tot pulp te slaan. Deze club noemen ze The Fight Club. Al gauw wordt dit een succes en verschijnen er overal in het land meer Fight Clubs.

  Twentieth Century Fox

  7. The Martian

  Mark Watney is de eerste persoon die een voet op Mars zette, maar nu waarschijnlijk ook de eerste die op de planeet komt te overlijden. Door een zandstorm blijft hij alleen achter en is zijn ruimteschip erg beschadigd.

  Mark kan geen contact met de aarde opnemen en daardoor weet niemand dat hij nog in leven is. En al had hij contact gekregen met de mensen op aarde, dan zou het alsnog te lang duren voordat ze bij Mark kwamen om hem te helpen. Hij heeft niet genoeg eten op voorraad en al zijn apparatuur is beschadigd. Mark probeert met al het materiaal dat nog intact is het leven op mars voor hem mogelijk te maken.

  Amblin Entertainment

  6. Saving Private Ryan

  Tijdens de invasie van de geallieerden in Normandië komen twee broers gelijktijdig om. Een derde broer sterft op het zelfde moment in New Guinea tijdens gevechten tegen de Japanners.

  Wanneer er bekend wordt dat de vierde broer vermist wordt op het Franse platteland wordt er een missie gestart om de broer te vinden. Een heel team trekt er op uit om koste wat het kost de vierde broer te vinden en hem te redden.

  Lionsgate's

  5. John Wick

  De dodelijke instincten van ex-huurmoordenaar John Wick komen opnieuw aanwakkeren wanneer zijn Ford Mustang wordt gestolen door een crimineel en daarbij zijn hond doodt, die door zijn overleden vrouw aan hem was overgedragen.

  John Wick volgt de autodief naar New York, waar hij in aanraking komt met iemand anders die opdracht heeft gegeven om John uit de weg te ruimen.

  Paramount

  4. Jurassic Park

  Wetenschappers kunnen eindelijk een dinosaurus klonen! Dit geschiedt via een druppel dinosaurusbloed die de wetenschappers uit een mug hebben kunnen halen. Miljonair John Hammond wil de dino’s aan het publiek laten zien en bouwt daarom een gigantisch thema-park genaamd ‘Jurassic Park’.

  Een paar mensen krijgen het geluk dat ze als eerste het park in mogen, maar wanneer de stroom uitvalt door een onweersbui en de dinosaurussen uit hun verblijf ontsnappen, voelen ze zich een stuk minder gelukkig.

  Metro-Goldwyn-Mayer Studios

  3. Goldfinger

  De bank van Engeland komt er achter dat iemand een grote voorraad goud heeft gestolen en gaat op zoek naar de dader. Al snel wordt het duidelijk dat de handelaar Audric Goldfinger betrokken is in de roof, maar wat hij er precies mee te maken heeft en wat voor rol hij speelt in de gebeurtenis, is niet duidelijk voor de bank.

  De bank neemt James Bond in dienst om het mysterie op te lossen. James Bond is niet bang om risico's te nemen om iedereen die betrokken is bij de roof van het goud te pakken. Hij komt verschillende dingen op het spoor en ontrafelt geheimen.

  Lucasfilm

  2. Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

  Archeoloog Indiana Jones reist keer op keer de wereld af om nog meer oude schatten te vinden, maar hij heeft ook rivalen. Zo is de Franse gewetenloze archeloog Belloq in dienst van de Nazi-Duitsers en krijgt de opdracht om op zoek te gaan naar de Ark des Verbonds en deze in bezit te nemen.

  Indiana Jones moet de Ark eerder in handen krijgen dan de Nazi’s.In een strijd tegen de Fransman gaat Indiana Jones op zoek naar de Ark en doet alles om deze eerder in handen te krijgen dan de Nazi's.

  Sunset Boulevard

  1. Star Wars: A New Hope

  Luke Skywalker werkt op het platteland bij zijn oom en tante op de planeet Tatooine, maar wanneer zij vermoord wordt door een keizerlijke groep sluit Luke zich aan bij de rebellen die vechten tegen de keizer en Darth Vader. Luke, prinses Laila, Han Solo doen samen met andere rebellen een poging tot het vernietigen van de Death Star, het nieuwe wapen van de keizer.

  Genoeg van de beste vaderdag films?

  Als je genoeg van de vaderdag films heb en gewoon zin heb in een klassieker, hebben we hier een lijst met de beste klassieke films. Ben je op zoek naar iets heel anders dan vaderdag films, hebben we hier de beste buitenlandse films op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.