Beste telefoon gadgets - Alle niet goedkope hebbedingetjes onder elkaar!

  Het is leuk om gadgets voor je telefoon te kopen. Je kunt ze goedkoper kopen, maar je kunt ook een keer goed geld uitgeven en wat kwaliteit kopen voor jezelf. Maar wat zou je dan in hemelsnaam moeten kopen? Wij hebben de vijf beste telefoon gadgets voor je onder elkaar gezet.

  Bol

  5. MikaMax - Lazy Neck Smartphone Houder

  Na een hele dag werken is het lekker om thuis te komen en neer te ploffen op de bank. Een hapje eten, drankje erbij en een lekkere Netflix serie of film aanzetten. Toch kan het ook zo zijn dat je liever in bed gaat liggen en daar je serietje kijkt. Daar zit wel altijd het nadeel aan vast dat je kramp krijgt in je armen van het vasthouden van je telefoon. Het kan ook zo zijn dat je een soort aanslag pleegt op je hoofd door per ongeluk je telefoon te laten vallen.

  Deze problemen zijn voorbij met de MikaMax - Lazy Neck Smartphone Houder! Met deze houder krijg je geen kramp in je armen en kun normaal zitten terwijl je je serie of filmpje op Netflix kijkt. We kunnen alleen niet beloven dat je geen nekhernia hieraan overhoudt, maar je kunt helaas niet alles hebben. Voor alle mensen onder ons die we hebben omgepraat en die dit nu enthousiast zitten te lezen: de MikaMax - Lazy Neck Smartphone Houder is te kopen voor 29,95 euro bij bol.com.

  4. Retro Televisie smartphone vergrootglas

  Met deze telefoongadget kun je filmpjes op je telefoon op de coolste en meest stijlvolle manier kijken. Deze retro televisie is een vergrootglas voor het scherm van je telefoon! De bedoeling is dat je je telefoon achter de televisie schuift waardoor de video die je wilt bekijken vergroot wordt. Het is ook mogelijk om een microfoon of koptelefoon op deze retro telefoon aan te sluiten.

  Het scherm van de Retro Televisie smartphone vergrootglas is twintig centimeter groot waardoor je tenminste een beetje een lekker scherm hebt om je Netflix op te kijken. Je kunt deze Retro Televisie smartphone vergrootglas voor 29,95 euro bestellen bij de website cadeau.

  3. Wiki Opblaasbare iMusic Chair II met versterker

  Comfortabel zitten tijdens het werken is een must. Als je niet lekker zit is het ook niet fijn om te werken. Wat zit er beter dan een zitzak? Alleen is het wel jammer als je weer moet opstaan nadat je net weer comfortabel zit. Als je dus je koptelefoon of je oortjes naar je zitzak vergeet mee te nemen is dat ontzettend jammer. Wiki Opblaasbare iMusic Chair II met versterker is daar de oplossing voor.

  Deze grote, zachte zitzak heeft twee speakers en een ingebouwde versterker. Met de standaard 3,5 mm jack die de zitzak bevat kun je je telefoon, laptop of tablet aansluiten aan een van de beste gadgets. Het enige nadeel aan deze zitzak is dat het wel even duurt om hem op te blazen. Alleen is het wel een prachtige aanwinst zodra hij is opgeblazen. Je kunt deze zitzak bestellen bij ditverzinjeniet voor 68,95 euro.

  Kamera Express

  2. Miggo Pictar One

  Deze gadget is helaas uitsluitend voor iPhone gebruikers (sorry Android gebruikers), maar is wel ontzettend tof. Als je een beetje van fotografie houdt, dan is dit van de gadgets een van de beste voor jouw telefoon. De Miggo Pictar One is namelijk een DSLR camera voor je telefoon. Je kunt dus foto’s maken met een automatische modus, een portret modus, een landschapsmodus, sneeuwmodus en een selfiemodus. Naast deze functies kun je ook de sluitertijd en ISO naar wens instellen.

  De Miggo Pictar is geschikt voor de iPhone 4, 4s, 5, 5s, 6, 6s, 6SE en de iPhone 7. Krijg het echte cameragevoel met deze telefoon gadget. De Miggo Pictar One is makkelijk aan te sluiten op je telefoon. Naast dat moet je ook de bijbehorende IOS applicatie downloaden om deze gadget kunnen gebruiken. Wat wel een nadeel is aan deze gadget is dat hij wat prijzig is. Toch is het het zeker waard om de Miggo Pictar One te kopen voor 79 euro op Kamera Express. Het is zeker weten een van de beste telefoon gadgets namelijk.

  De Schenker

  1. Zwarte Game controller voor Smartphone

  Als je houdt van gadgets en bereid bent er wat geld voor neer te liggen, dan is deze zwarte game controller voor een smartphone wel wat voor jou. Deze controller is geschikt voor IOS en Android, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. In deze controller kun je je telefoon in een houder zetten waardoor je overal deze handige gadget voor je telefoon kunt gebruiken.

  Door deze controller kun je gamen op een nieuw niveau via je smartphone. Toch is het wel jammer dat deze gadget zo ontiegelijk duur is, want anders zouden veel meer mensen hem kunnen kopen. Toch is het het wel waard om deze controller te kopen als je graag beter wilt kunnen gamen via je telefoon. Je kunt de Zwarte Game controller voor je Smartphone kopen voor 182,65 euro via deschenker.

  Beste gadgets voor je telefoon

  Wij hebben je een hele lijst gegeven met allemaal verschillende gadgets die wij het beste vinden voor je telefoon, maar het kan natuurlijk dat jij nog andere suggesties hebt. Vertel jouw suggesties of mening in een reactie hieronder!

  Kun je niet genoeg krijgen van gadgets? Dan je ook ons artikel over acht toffe wintergadgets lezen. Je kunt ook nog ons artikel met leuke dobbelcadeau gadgets lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.