Wat is de beste Star Wars game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 19 december 2015 om 15:00
xgn google image
Het is officieel kerstvakantie en de XGN Doe Mee is daar ontzettend blij mee, net zoals vele XGN'ers waarschijnlijk. En met die vrijheid kunnen we nu ook genieten van Star Wars: The Force Awakens, als je er nog niet bent geweest. Laat de Doe Mee daar nu ook over gaan.
Een weekje geleden was de vraagstelling wie nou de beste sidekick in een game is Er vlogen nogal wat namen om onze oren heen: Ellie uit The Last Of Us, Yoshi uit diverse Mario-games, maar natuurlijk ook zijn eigen titels en ook Dom Santiago uit Gears of War. Toch kwam een bepaalde groen geklede loodgieter het vaakst om de hoek kijken:
En zo is het precies Xer. Hoe heldhaftig, of angstig (Luigi's Mansion), de beste man is, hij zal altijd het hulpje en de tweede man achter Mario blijven. Misschien is dat jammer, maar het kan juist ook de kracht van het personage Luigi zijn. Wie weet. De XGN Doe Mee richt zich daar nu even niet op.
Waar wij ons wel op richten is Star Wars, zoals al aangegeven. Ook de XGN Doe Mee is een fervent Star Wars fan en heeft, helaas, The Force Awakens nog niet gezien. Maar al het gebrabbel over Star Wars in de hele wereld liet ons denken:

Wat is de beste Star Wars game?

Want ja, welke titel is dat? Misschien wel het net uitgekomen Battlefront, met enkele geweldige shoot-outs. Of toch een klassieker, zoals Knights of the Old Republic? Of toch Battlefront II uit 2005? Genoeg keuze lijkt ons! Maar het is aan jou om te zeggen welke Star Wars game dé beste in diens franchise is.
Laat in de reacties hieronder weten wat jij de beste Star Wars game vindt en vertel er ook even bij WAAROM die game voor jou de beste Star Wars titel is. Gaan we nu nog even van The Force genieten met het opnieuw kijken van de oude films. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws