Wie is de beste spion in een game? - XGN Doe Mee

  Met de recente release van Spectre, de 24ste James Bond film, is het tijd voor een spionnenvraag. Wie is nou eigenlijk de beste spion in een game? De vraag voor jou deze week. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een week geleden vroegen wij wat nou jullie favoriete Guitar Hero nummer is. Dit naar aanleiding van de laatste telg in de muziekserie, Guitar Hero Live. Want er zijn al flink wat games onder de noemer van Guitar Hero uitgekomen, maar welk nummer was jou het meest bijgebleven? Deze week is onze eigen Ralph aan het woord:

  Rolfgang - Level 6

  'Sultans of Swing' van Dire Straits uit Guitar Hero 5. Het nummer is heerlijk en Mark Knopfler op zijn best, met veel wisselingen in tempo, enorm veel solo's en riffs en als Mark eenmaal 'We are the sultans... we are the sultans of swing!' eruit gooit, dan is er helemaal geen houden meer aan.

  Een erg tof nummer ja, iets wat zeker fijn in het gehoor ligt. De XGN Doe Mee heeft zijn hart verloren aan A Flock of Seagull's 'I Ran' uit Guitar Hero: Rock The 80's. Maar dat heeft meer te maken met het feit dat dit de eerste Guitar Hero game was die werd gespeeld door de Doe Mee. De herinneringen.

  Goed, genoeg gebabbeld over het muzikale verleden, tijd voor een nieuwe stelling! Zoals je waarschijnlijk wel weet, dat mogen wij hier hopen in ieder geval, is afgelopen week alweer de 24ste Bond-film verschenen: Spectre. Dat hij goed wordt ontvangen is een understatement; bij ons kreeg hij een erg mooie 8.7, maar ook andere recensenten komen superlatieven te kort. En de XGN Doe Mee ziet dat als mooi opstapje voor de volgende vraag:

  Wie is de beste spion in een game?

  Zegt u het maar! Wie is de beste spion in een game? Is het de doorgewinterde Sam Fisher uit de Splinter Cell games? Of misschien de roodharige Joanna Dark uit Perfect Dark? Het kan zelfs de man zijn die afgelopen week in de bioscoop te zien is: James Bond. GoldenEye is namelijk een erg toffe game.

  Maar wij laten het aan jullie over. Dus laat ons in de reacties hieronder weten wie de beste spion in een game is en vertel ook even bij WAAROM hij of zij dat is. Zien wij jullie volgende week weer bij een gloednieuwe Doe Mee. Fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.