Beste spannende Netflix series - kan jij de spanning aan?

  Er zijn genoeg series op Netflix te vinden om een ontspannend avondje op de bank te hangen. Maar soms heb je ook weleens zin in een spannende serie waardoor je op het puntje op je stoel gaat zitten. Wij vertellen je welke de beste zijn in onze lijst van de meest spannende en beste Netflix series.

  USA Network

  5. The Sinner

  Moord, moord en nog eens moord. In de Netflix-serie The Sinner komt er een goede portie moord voorbij. In het eerste seizoen moet detective Harry Ambrose erachter komen waarom een vrouw een man heeft vermoord en wat deze vrouw in het verleden heeft meegemaakt. Vervolgens moet detective Ambrose in het tweede seizoen achter geheimen van een klein stadje zien te komen die iedereen eigenlijk verborgen wil houden.

  Misdaad of verdiende loon? Dit is nog maar de vraag in deze Netflix-serie. De spanning loopt hoog op dankzij het mysterieuze en interessante verhaal dat je steeds weer weet te grijpen. Je wilt steeds meer informatie hebben, vooral na een grote onthulling. Het is bijna alsof je zelf de detective wordt en daardoor is het ook een van de beste spannende series op Netflix.

  Kudos / ITV

  4. Broadchurch

  Een elfjarige jongen genaamd Danny Latimer ligt onderaan een berg. Hij lijkt erop dat hij van de berg is gesprongen, maar al snel blijkt dat Danny toch echt vermoord is. Van de lokale recherche wordt Ellie Miller op de zaak gezet samen met de nieuwe, humeurige inspecteur Alec Hardy. Niet alleen wordt er in Broadchurch geworsteld met de dood van zo’n jonge jongen, maar ook worstelt iedereen in de serie met zijn of haar eigen demonen.

  De gehele serie zit vol met spanning. In het begin vraag je je af wie de moordenaar is en word je op het verkeerde spoor gezet door foute aanwijzingen, maar ook wanneer de dader bekend is hoef je niet bang te zijn dat alle spanning is verdwenen. Dan zit je namelijk weer met nieuwe vragen en ga je op zoek naar de antwoorden op die vragen om er vervolgens achter te komen dat je weer bent bedot.

  NBC Universal Media, LLC

  3. Hannibal

  In deze psychologische horrorserie worden verschillende mensen op gruwelijke wijze vermoord. Niet alleen worden de organen van slachtoffers gestolen, ook worden de lichamen als afschuwelijke kunstwerken achtergelaten. Het wordt nog erger. De gestolen lichaamsdelen worden namelijk door nietsvermoedende gasten opgegeten door niemand minder dan de moordenaar, een charmante psycholoog die Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) heet.

  Spannend beschrijft de serie Hannibal het beste, maar het zal niet als enige voorkomen in deze Netflix serie. De spanning stijgt elke keer wanneer detective Will Graham er bijna achter komt dat Hannibal de daadwerkelijke dader is. Ook wanneer hij weet dat Hannibal de moordenaar blijft de spanning stijgen. Verwacht naast deze spannende momenten ook genoeg gruwelijke momenten, maar dat is niet raar aangezien de serie een horror-randje heeft. Het is zeker weten een van de beste spannende series op Netflix.

  De gehele box is nu voor minder dan 40 euro te bestellen bij bol.com.

  FX Networks

  2. Fargo

  De Netflix serie Fargo is gebaseerd op de film Fargo die in 1996 is uitgebracht en is een anthologieserie. Elk seizoen draait om hoe misdadigers er alles aan doen om niet betrapt te worden op hun foute daden met alle gevolgen van dien. Het zorgt telkens weer voor samengeknepen billen en kinnen die je van de vloer moet rapen. We verklappen dan ook niet wat er in elk seizoen gebeurt, maar kunnen wel stellen dat de eerste aflevering van elk seizoen je gelijk niet meer loslaat.

  Als je de Netflixserie Fargo niet kent, dan weet je nu al meteen dat er tenminste genoeg is om te kijken. Naast het feit dat er genoeg is om te kijken, is het gelukkig ook nog eens vermakelijk. De serie zit vol met gewelddadige scènes en momenten die je volledig in spanning houden van begin tot eind. Fargo is daarom zeker weten een van de beste spannende Netflix series.

  1. Sherlock

  John Watson is een veteraan op zoek naar een nieuw huis, dus raad een vriend van hem aan eens op bezoek te brengen aan Sherlock Holmes, een niet zo geliefde detective. Dankzij de aparte denkwijze van Holmes is hij een van de beste detectives ter wereld, maar helaas is hij niet bepaald sociaal. Hij is een aparte, ietwat te eerlijke man waardoor niemand met hem samen wil wonen. John Watson staat open voor een uitdaging, niet wetend dat ze samen het iconische duo Sherlock Holmes en John Watson zullen worden.

  Het iconische duo wordt gespeeld door Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Hoe goed is de serie dan wel niet? Om die vraag te beantwoorden: een van de beste en spannendste series op Netflix. Het is namelijk redelijk gevaarlijk om een detective te zijn en jezelf in talloze gevaarlijke situaties te storten en dat is dan ook precies wat het duo vaak overkomt. Van een terroristische aanslag, tot zelfmoord plegen. Alles gebeurt in Sherlock.

  Beste spannende Netflix series

  Wij hebben je een lijstje gegeven met wat we de beste en meest spannende Netflix series vinden, maar misschien heb jij andere series op jouw lijstje staan. Welke Netflix series zijn volgens jou het spannendst en zeker weten de beste? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  Kun je niet genoeg krijgen van Netflix? Dan kun je ook nog even ons artikel met de vijf beste Netflix original series lezen. Houd je meer van films dan van series? Dan kun je ons artikel met de vijf beste Netflix original movies lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.