Wat vind jij de beste soundtrack van een game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 25 februari 2017 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee kijkt op de laatste zaterdag van februari naar de muzikale geschiedenis van de games. Gameplay is natuurlijk één van de belangrijkste elementen, maar de soundtrack is ook essentieel. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over Prey en wat jullie van de game verwachten. De game verschijnt op Bevrijdingsdag, 5 mei, en belooft een unieke mix te worden van Dead Space, BioShock en Deus Ex. De meesten van jullie zijn wel benieuwd naar het nieuwe project van Arkane Studios. Zo ook THO_BRO:
Een standpunt wat natuurlijk ook klopt THO_BRO, aangezien Bethesda wel een naam heeft van het uitbrengen, of maken, van goede games. Vorig jaar was de uitgever verantwoordelijk voor DOOM en Dishonored 2 en het is nu maar afwachten wat Prey ons gaat brengen. Over een goede twee maanden weten we het antwoord.
Goed, eventjes genoeg over Prey. We hebben het vaker over wat jullie van sommige titels verwachten, of welke setting je in een spel wilt zien. De XGN Doe Mee merkt dan wel dat een ander belangrijk element van de games ondergesneeuwd raakt: de muziek. De soundtrack van sommige games is soms zelf essentieel voor het succes van een titel. De vraag is dan ook:

Wat vind jij de beste soundtrack van een game?

Tijd voor jullie om te gaan graven in het collectief muzikaal geheugen, want er zijn natuurlijk veel games met een denderende soundtrack. Maar welke van die games is nu jouw favoriet qua muzikale soundtrack? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws