10 Beste series om samen te kijken - Bingen met je partner

Article
zaterdag, 23 juni 2018 om 14:02
beste series om samen te kijken bingen met je partner 133451 1
Dit zijn de beste series om samen te kijken met je partner. Deze series zijn zowel leuk voor mannen als voor vrouwen. En dat maakt dat je samen van de series kan genieten.

10. Broadchurch

Alec Hardy en Ellie Miller leiden het onderzoek van de moord op een 11-jarig jongetje in het dorpje Broadchurch. Ellie kent de familie van de slachtoffers en heeft het moeilijk met het verdriet wat de familie doormaakt. Ook heeft Ellie het heel moeilijk met het feit dat ze zelf met Alec Hardy moet werken.
De twee beginnen helemaal te botsen op het moment dat het neefje van Ellie zich met het onderzoek gaat bemoeien, omdat hij beginnend journalist is. De verdenkingen in Broadchurch hopen zich op en zelfs Ellies eigen zoon lijkt iets verborgen te houden.
In Broadchurch zit zowel spanning als emotie. Daarom is één van de beste series om samen te kijken. Je kan samen verstrikt raken in het raadsel over wie het 11-jarige jongetje nou eigenlijk vermoord heeft.
133452

9. Brooklyn Nine-Nine

Er komt een nieuwe baas bij New York Police Department en deze wil alles volgens de regels doen. Jake Peralta heeft hier een probleem mee, aangezien hij de regels net als zijn leven niet serieus neemt. Hij is ook vaak de aanstichter van het feit dat het hele korps erg druk is en constant grapjes maakt. Dit zorgt er voor dat Jake en zijn nieuwe baas vaak botsen en er ruzies ontstaan.
Brooklyn Nine-Nine is enorm grappig om te kijken, de komedie die gebruikt wordt in de serie maakt het dan ook perfect om samen met je partner te kijken.
133453

8. Jessica Jones

Jessica Jones is een voormalige superheldin die haar eigen detectivebureau opzet. Dit doet ze nadat haar superheldencarrière aan een einde is gekomen. Met haar nieuwe baan komt ze oog in oog met mensen met bijzondere krachten in New York City die ze begint te helpen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
Jessica Jones is leuk om te kijken met je partner door de spanning in de serie. Doordat Jessica Jones een vrouw in de hoofdrol heeft zullen vrouwen iets sneller naar de serie getrokken worden. Maar door het superheldenkarakter van Jessica Jones en alle actie die zich in de serie afspeelt, kunnen zowel mannen als vrouwen van de serie genieten. Dit alles maakt het dus één van de beste series om samen te kijken.
133454

7. Sherlock

Sherlock gaat over de geniale detective die gespeeld wordt door Benedict Cumberbatch. In elke aflevering van de serie gaat Sherlock samen met zijn partner John Watson een nieuw mysterie oplossen. De detective kan uit de kleinste details al de hele zaak oplossen en dingen zien in normale dingen waar niemand iets van zou denken.
Keer op keer kun je je samen met je partner verbazen over het snel werkende brein van de detective. Al gauw ga je ook de aanwijzingen zien de Sherlock ook ziet in de normaalste dingen of in de lichaamstaal van de verdachten. De spanning die de serie je biedt maakt het één van de beste series om samen te kijken.
133455

6. The Bridge

Er wordt een lichaam gevonden op de brug tussen Denemarken en Zweden. Dit betekent dat de Zweedse en Deense politie samen moeten werken om de moordenaar die het lichaam op de brug heeft geplaatst te pakken. Saga Norén uit Malmö en Martin Rohde uit Kopenhagen worden partners en gaan samen op zoek naar de dader.
Vanaf de bank kan je samen met je partner in de rollen van de detectives kruipen en het mysterie op proberen te lossen. Je wordt de serie in getrokken en gaat verschillende personages in de serie zelf verdenken. Wie heeft het gedaan? Dat zie wanneer je The Bridge, één van de beste series om samen te kijken, op zet.
133457

5. Modern Family

Deze komische serie is vanaf 2009 op de televisie te zien. In deze serie volgen we drie gezinnen die samen een familie vormen. Ze krijgen te maken met verschillende problemen, die vooral te maken hebben met de kinderen van de families, het ouderschap en relaties. Al deze problemen leiden tot alledaagse, maar meestal grappige taferelen.
Modern Family is niet gericht op mannen of vrouwen, iedereen kan genieten van deze komische serie. Samen met je partner kun je de problemen van de gecompliceerde familie volgen en dit maakt het één van de beste series om samen te kijken.
133458

4. Orphan Black

Ophan Black is een Canadese serie die gaat over Sarah Manning. Sarah heeft niet het ideale leven; ze drinkt veel, dealt soms drugs en ze ziet haar dochtertje Kira bijna nooit. Op een dag staat Sarah op de trein te wachten, maar ziet dan iemand die precies op haar lijkt voor de trein springen.
Sarah neemt daarop de tas van haar dubbelganger mee en neemt ook haar identiteit aan. Wat volgt zijn heel veel mysteries over deze vreemde dubbelgangers. De serie Orphan Black is leuk om te kijken met je partner door de spanning die zich opbouwt in de serie. De serie is dan ook leuk voor zowel mannen als vrouwen zodat jullie er beiden van kunnen genieten.
133461 1

3. Friends

De serie Friends heeft niet een duidelijke verhaallijn, maar de humor die in de serie wordt gebruikt maakt het erg leuk om naar te kijken. Toch had de serie ook een serieuzere kant: zo loopt de vriendengroep vaak tegen problemen aan die te maken hebben met breuken van koppels.
De komische serie Friends is leuk om met je partner te kijken door de humor die in de serie verwerkt is. Samen kun je genieten van de problemen van die vriendengroep die op humoristische wijze wordt uitgedrukt in de serie.
133462

2. Stranger Things

In Stranger Things volgen we het verhaal van een groep jongetjes. Ze vinden een mysterieus meisje genaamd ‘Eleven’ dat bijna tot helemaal niet praat en nemen haar mee naar huis. Ze komen erachter dat de verdwijning van hun vriendje Will en Eleven iets met elkaar te maken hebben. Daarbij lijkt het alsof de ogenschijnlijk paranormale gebeurtenissen niet paranormaal zijn.
De vrienden groep en Eleven gaan de strijd met het kwaad aan en doen er alles voor om Will te redden. Door de spanning en humor in de Stranger Things, is het makkelijk te kijken voor zowel mannen en vrouwen. De sciencefiction draai aan het verhaal is perfect voor beide seksen.
133471

1. The End of the F***ing World

In The End of the F***ing World volgen we het verhaal van Alyssa en James. James denkt al vanaf kleins af aan dat hij een psychopaat is en was dan ook gefascineerd van de dood van dieren. James ontmoet Alyssa op school en heeft in het begin de intentie om haar vermoorden. Maar wanneer ze samen vertrekken van huis en niet meer terugkeren, voelt hij iets anders voor haar dan moordneigingen.
The End of the F***ing World is niet specifiek gericht op mannen of vrouwen. Voor de beide seksen is het vermakelijk om naar te kijken, wat ook gebleken is uit het enorme succes van de serie. Dit maakt de serie perfect om samen te kijken met je partner.

Genoeg van de beste series om samen te kijken?

Als je op zoek bent naar een echte meidenserie, hebben we hier de beste meidenseries op Netflix. Als je op zoek bent naar een sterke serie, dan hebben we hier 5 series met een boodschap.

Populair Nieuws