De top 10 beste 2016 series om naar uit te kijken!

Article
vrijdag, 01 januari 2016 om 13:42
xgn google image
Het kijken van series is nu populairder dan ooit. Sinds een aantal jaar schieten de gave series dan ook als paddenstoelen uit de grond!
Het jaar heeft ons een hoop vette series en seizoenen van series gebracht. Inmiddels is 2015 alweer bijna om, maar er zijn alweer een hoop series aangekondigd waar echt naar uitgekeken kan worden. Wij kunnen natuurlijk niet wachten en hebben voor jou de top 10 beste 2016 series om naar uit te kijken samengesteld!

10. Heroes Reborn - miniserie

Deze serie speelt zich vijf jaar nadat de originele heroes zich afspeelt. In die tijd heeft zich een terroristische aanslag in de Texaanse stad Odessa voorgedaan. De mensen die speciale bovennatuurlijke krachten hebben, worden van deze daad beschuldigd.
In de miniserie maak je kennis met negen nieuwe karakters, maar er komen ook personages uit de originele serie voorbij. Samen moeten zij ervoor zorgen dat de mensheid niet ten onder gaat.
Het eerste deel van de miniserie is inmiddels al te bekijken, maar de ontknoping kun je vanaf 7 januari bekijken.

9. The X-files - seizoen 10

The X-files krijgt volgend jaar een zesdelig vervolgseizoen. David Duchovny, die jonge mensen misschien beter kennen als Hank Moody uit Californication, was eerder bekend uit de sciencefictionserie en vertolkt ook in dit seizoen de rol van Fox Mulder.
De serie liep van 1993 tot en met 2002, maar voegt volgend jaar zes afleveringen aan de 202 episodes toe. In de serie worden FBI agenten Fox Mulder en Dana Scully ingezet om onverklaarbare, mysterieuze zaken op te lossen. De onoplosbare zaken staan bekend als The X-files. Daar waar Mulder meer in het bovennatuurlijke gelooft, lost Scully de mysteries liever wetenschappelijk op.
Het zesdelige seizoen van de serie is vanaf 24 januari te zien. Deze klassieker staat op de negende plek in de beste 2016 series om naar uit te kijken.

8. Colony - seizoen 1

Deze nieuwe sciencefiction dramaserie speelt zich af in Los Angeles dat is ingenomen door buitenaardse bezetters. Er zijn mensen die zich overgeven aan de bezetter en mee te werken, maar een andere groep mensen pikt het niet en verzet zich tegen deze onrechtvaardige daad.
In de serie wordt er een familie gevolgd die niet zomaar opgeeft, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Je ziet de familieband lijden onder deze benarde situatie.
Met Josh Holloway, bekend van de serie Lost en Sarah Wayne Callies van The Walking Dead, is Colony een veelbelovende serie voor 2016.
Op 14 januari volgend jaar zal de serie zijn eerste aflevering releasen.

7. Lucifer - Seizoen 1

Lucifer is zijn functie als heerser van de hel helemaal zat. Hij verveelt zich dood in de verblijfplaats der verdoemden en heeft het hier zo gehad, dat hij vertrekt. Lucifer zet zijn leven voort in Los Angeles.Wanneer hij in een nachtclub een meisje ontmoet die in zijn armen neergeschoten wordt, komt hij in aanraking met de LAPD.
Hij besluit de politie te gaan helpen met het straffen van criminelen. Lucifer heeft de kracht om op telepathische wijze hun diepste verlangens naar boven te kunnen halen. Dit leidt in de trailer al tot grappige momenten. De dramaserie lijkt zichzelf dan ook niet al te serieus te nemen.
De premiere van de aflevering vindt plaats op 25 januari 2016.

6. Legends of tomorrow - Seizoen 1

Legends of tomorrow is een superheldenserie die over de DC helden Arrow en The Flash gaat. De serie gaat over Rip Hunter die terug in de tijd reist om een team van superhelden en vijanden bij elkaar te krijgen, om de superschurk Vandal Savage te stoppen. Hij is namelijk van plan om de wereld te vernietigen.
Van onder andere Firestorm, The Atom, White Canary, Heatwave en Captain Cold kun je ook een optreden in de serie verwachten.
De eerste aflevering van de serie wordt op 21 januari 2016 gelanceerd. Deze serie komt op nummer 6 van de beste series om naar uit te kijken in 2016.

5. Better Call Saul - Seizoen 2

Deze serie is een spin-off van een serie die veel mensen als één van de beste series ooit: Breaking Bad. Fans van deze misdaadserie herkennen deze excentrieke dan ook wel advocaat wel. Jimmy McGill, beter bekend als Saul Goodman kreeg dit jaar zijn eigen show, genaamd Better Call Saul. De serie vertelt het verhaal van de soms wat ongemakkelijke, corrupte strafpleiter, voordat hij in aanraking kwam met Breaking Bad karakters Walter White en Jesse Pinkman.
In seizoen 1 zie je hoe Saul vanaf de grond begint, om de ladder met kleine stapjes te beklimmen. Je volgt de advocaat op zijn weg naar succes, die hij met voor-, maar vooral ook tegenslagen bewandelt. Verschillende karakters uit de serie Breaking Bad spelen een rol in de serie en het speelt zich ook af in het herkenbare Albuquerque, New Mexico.
In februari kunnen we genieten van het tweede en laatste seizoen van Better Call Saul op Netflix!

4. Outcast - Seizoen 1

Outcast is het nieuwe verhaal van Robert Kirkman, die bekend is als bedenker van de hitserie The Walking Dead. Het plot van de serie is beduidend anders dan de zombieserie.
De serie Outcast gaat over Kyle Barnes, een man die al van kinds af aan al bezeten is geweest en nu meer over deze situatie te weten wil komen. Tijdens zijn zoektocht komt hij tot een ontdekking die niet alleen betrekking heeft tot zijn jeugd en zijn eigen problemen. Deze gewaarwording heeft namelijk invloed op een groot deel van de wereldbevolking.
De serie is afgeleid van een stripverhaal uit 2013, geschreven door de The Walking Dead maker. Omdat hij grote successen behaalde met de serie, werd het hem mogelijk gemaakt om van dit verhaal een serie te ontwikkelen.
De precieze datum van de serie is nog niet bekend. De serie wordt ergens in 2016 verwacht.

3. Mr. Robot - Seizoen 2

Mr. Robot is een dramaserie, waarvan het eerste seizoen in juni 2015 van start ging. Het verhaal gaat over de jonge programmeur Elliot, die aan een antisociale stoornis lijdt. Met de stoornis heeft hij het behoorlijk moeilijk. Hij probeert zijn programmeervaardigheden te gebruiken om de mensen waarom hij geeft in bescherming te nemen.
Elliot komt in een moeilijk parket te zitten wanneer een ondergrondse hackersgroep hem probeert te werven, die plannen heeft om het Amerikaanse zakenleven plat te leggen, terwijl hij voor een internet security bedrijf werkt. Een aangrijpend verhaal en één van de beste series die 2015 ons gebracht heeft! Reden genoeg om uit te kijken naar het nieuwe seizoen!
Er is nog geen exacte datum voor tweede seizoen van Mr. Robot. Deze wordt in ieder geval verwacht in de loop van 2016

2. The Walking Dead - Seizoen 6

Als je een kijker bent van de populaire serie The Walking Dead, dan zul je hier zeker van balen. Het gaat natuurlijk over de mid-season onderbreking van de serie. Na 30 november moet er weer een aantal maanden gewacht worden op het seizoensvervolg van de zombieserie.
Op 14 februari wordt het de post-apocalyptische dramaserie voortgezet en kun je weer bekijken hoe de groep mensen zich redden in de wereld vol met zombies. Wil je nog even terugblikken naar wat er voorafgegaan is in het seizoen? kijk dan naar onze The Walking Dead seizoen 6 recaps!

1. Game of Thrones - Seizoen 6

Van de immens populaire fantasie-serie Game of Thrones hebben we al enige tijd niets vernomen. Seizoen 5 is afgelopen juni ten einde gekomen en niet iedere trouwe kijker van Game of Thrones is hiermee tevredengesteld.
Ondanks dat het een één van de beste series van het moment blijft, klonk er enige kritiek uit verschillende hoeken. Ten opzichte van voorgaande seizoenen werd seizoen vijf door een deel van de kijkers als saaier bevonden. Toch staan fans uiteraard te springen om het nieuwe seizoen kunnen bekijken.
Fans moeten toch nog wel even geduld hebben, de première van seizoen 6 zal in april 2016 plaatsvinden! Als je wilt weten wat er al bekend is over seizoen 6, check je deze Game of Thrones seizoen 6 details!

Populair Nieuws