Wat zijn de beste remastered games van 2016? [poll]

Article
donderdag, 17 november 2016 om 18:03
xgn google image
We hebben dit jaar veel toffe games nog een keer voorbij zien komen in de vorm van een remaster. Omdat Assassin's Creed The Ezio Collection vandaag uitkomt en de meeste remasters die voor dit jaar gepland staan inmiddels ook al verschenen zijn, willen we met deze poll vragen naar jullie favoriete remastered games van 2016!
Er zijn er dit jaar al veel verschenen, maar wat zijn nou de beste remastered games van 2016? Het concept zal ook voor niemand meer nieuw zijn, want remasters zijn al geruime tijd een belangrijke manier voor studio's en uitgevers om hun game nieuw leven in te blazen. Dit jaar zijn we wel extra verwend met gave remasters en reworks van toffe games die destijds al veel fans wisten te vergaren, zoals Skyrim of BioShock.
Bovendien is een remaster een goede manier om een wat oudere game weer opnieuw op te pakken, maar dan met verbeterde graphics, nieuwe features en vaak ook alle DLC toegevoegd. Gamers die een game gemist hebben, krijgen dan ook de kans om de game, die dan weer volop in de aandacht is, een kans te geven. Daarnaast is het stiekem ook gewoon heel leuk om dat avontuur waar je toen zoveel tijd aan hebt besteed nog een keer te doorlopen, zeker als je goede herinneringen aan de remasterd game hebt overgehouden!
Om te kunnen bepalen wat de beste remastered games van 2016 zijn, hebben we jullie nodig! We willen namelijk graag weten wat volgens jullie de beste remasters zijn, zodat we volgende week de resultaten kunnen publiceren. Dus laat ons snel weten welke game volgens jou verdient om op nummer 1 te eindigen en stem op deze poll met beste remastered games van 2016!
Schroom niet om een reactie op dit artikel te plaatsen als we een remaster gemist hebben die in 2016 is, dan voegen we hem voor je toe.

Beste remastered games van 2016 volgens jullie

Populair Nieuws

Laatste Reacties