De beste Red Dead Redemption 2 tips - Goed om te weten, zeker voor je begint!

  Dit zijn de beste Red Dead Redemption 2 tips en dat ze er zijn is maar goed ook. De wereld is reusachtig en vol met dingen om te doen. Je wilt het maximale plezier uit de game halen en met de beste Red Dead Redemption 2 tips doe je dat zeker.

  Op de kaart!

  De eerste van de beste Red Dead Redemption 2 tips die je moet weten is dat je op een simpele wijze bij de kaart kunt komen. Je hoeft namelijk niet telkens weer op opties of start te drukken voordat je apart het tabje Map aanklikt. Het kan namelijk allemaal een stuk simpeler.

  Wanneer je de Opties-knop op de PlayStation 4 bijvoorbeeld ingedrukt houdt, komt de kaart ook tevoorschijn. Op de Xbox One is dit ook het geval, maar dan door de Start-knop ingedrukt houden. Het is een simpele tip, maar wel één die voor een stuk minder frustratie gaat zorgen. Die extra stap lijkt eerst niet irritant, maar niets is minder waar en dat maakt het één van de beste Red Dead Redemption 2 tips.

  Pas je controller-instellingen aan

  Wat ook snel irritant kan worden is het constant vasthouden van de sprint-knop, maar daar kun je gelukkig wat aan doen. In het menu kun je experimenteren met de controller-instellingen. Hier kun je bijvoorbeeld de sprint-knop aanpassen waardoor je de knop simpelweg één keer hoeft in te drukken.

  Daar blijft het niet bij, want je kunt ook de andere controls aanpassen. Zo kun je de FPS-controls inschakelen, waardoor de knop om te sprinten verplaatst. Nu kun je namelijk de linker joystick indrukken (L3) om Arthur te laten sprinten. Iets waar je al snel heel blij van kunt worden.

  Ga voor de filmervaring

  Red Dead Redemption 2 is goed te vergelijken met een cowboyfilm, maar dan wel één die je moet spelen. Dit merk je door de filmische, zwarte balken die tijdens elke cutscene een deel van het beeld bedekken. Het is een mogelijkheid die je ook buiten de cutscenes kunt gebruiken.

  Door op de PlayStation 4 de touchpad ingedrukt te houden, komen de balken langzaam maar zeker in beeld totdat de Cinematic Camera volledig in werking treedt. Vervolgens kun je zelf nog de camerahoek aanpassen op basis van je persoonlijke voorkeur. Hierdoor krijg je daadwerkelijk het gevoel alsof je bijvoorbeeld The Hateful Eight aan het kijken bent.

  Begrijp hoe het allemaal werk

  Er zijn verschillende systemen die niet helemaal lekker worden uitgelegd, maar die wel essentieel zijn voor het spelen van de game. In de hoek links onderin het scherm boven de mini-kaart zie je drie iconen. Het hartje is je levensbalk, de bliksemschicht staat voor uithoudingsvermogen en het oog staat voor Dead Eye. Ze lijken voor zich te spreken, maar er zit meer achter dan je denkt.

  Zo kun je de witte ring die rondom de icoontjes zit alleen maar bijvullen met eten en drinken dat je bij je hebt. Iets wat wel nodig is, aangezien ze bepalend zijn voor hoeveel levenspunten je nog hebt bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ze ook nog eens upgraden door uit te blinken in bepaalde onderdelen. Zo neemt door te rennen je uithoudingsvermogen toe, helpen precieze moorden Dead Eye en zijn moorden met pijl & boog goed voor je levensbalk.

  Elke dag is dierendag

  In Red Dead Redemption 2 is elke dag dierendag en vergeet dat niet. Het is één van de essentiële Red Dead Redemption 2 tips, want het verzorgen van je paard is een groot onderdeel van de game. Je kunt de bond met je paard namelijk verbeteren en dat zorgt voor een betere ervaring wanneer je door de prachtige omgevingen aan het galopperen bent.

  Het verbeteren van de bond met je paard kun je dan ook doen door hem/haar regelmatig te verzorgen. Kammen, voeren en sussen zijn goede manieren om de band met je paard te verbeteren. Binnenkort heb je net zo’n trouwe knol als Sinterklaas. Maar dan wel een paard dat altijd een nieuwe cowboyhoed achter de hand heeft, want die zit standaard in de buideltas van je paard.

  Verzorg jezelf

  Als je in de trein naast iemand die een uur in de wind stinkt zit, word je niet blij. Dat is precies wat de NPC’s in Red Dead Redemption 2 denken wanneer een onverzorgde Arthur langs galoppeert op zijn paard. Ze hebben geen zin om met een stinkende zwerver uit het Wilde Westen te spreken en je zal dat gaan merken ook wanneer je onverzorgd voor de dag komt.

  Daarom is het belangrijk om je goed te verzorgen in Red Dead Redemption 2 en het is daarmee één van de beste Red Dead Redemption 2 tips. Trim je baard van tijd tot tijd, ga in bad en vergeet niet dat nachtrust van groot belang is. Het zal zijn vruchten afwerpen wanneer je vriendelijk onthaald wordt door de verschillende personages in de wereld van Red Dead Redemption 2.

  Snel reizen naar het kamp

  Reizen is een groot onderdeel van Red Dead Redemption 2 en het meeste daarvan zal je doen met je trouwe viervoeter. Je kunt natuurlijk ook de trein gebruiken of deze speciale manier van reizen ontgrendelen, waardoor je snel in het kamp bent. Het gaat alleen wel wat tijd, geld en moeite kosten.

  Eerst moet je namelijk de tent van Dutch upgraden om een upgrade voor de tent van Arthur te ontgrendelen. Wanneer je deze speciale upgrade vervolgens vrijspeelt, kun je gemakkelijker van en naar het kamp reizen. Daarom is het ook één van de beste Red Dead Redemption 2 tips.

  Dit zijn de beste Red Dead Redemption 2 tips

  Zoals je hebt kunnen lezen, zijn dit de beste Red Dead Redemption 2 tips voor als je de game gaat spelen. Mocht je de game nog niet gespeeld hebben, lees dan vooral onze Red Dead Redemption 2 review om erachter te komen wat we van de game vinden. Daarnaast kun je ook lezen over de leuke Red Dead Redemption 2 features, zodat je meer weet over wat de game allemaal te bieden heeft.

  Red Dead Redemption 2 is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.