De beste Black Friday 2020 deals voor PS5

  Als je al een PlayStation 5 hebt, dan mag je van geluk spreken. Niet alleen omdat je dan al met de console aan de slag kan, maar ook omdat je meteen kunt profiteren van de dikste Black Friday 2020 deals op PS5-games. Er zijn namelijk al talloze PS5-titels in de Black Friday sale te koop. Wij geven je een overzicht van de beste PS5 Black Friday 2020 deals!

  PlayStation Plus met korting

  De eerste Black Friday 2020 deal voor PS5 bezitters is niet de minst belangrijke. Om helemaal van je nieuwe PlayStation 5 te genieten heb je namelijk wel een PlayStation Plus abonnement nodig. Het geeft je niet alleen toegang tot online vermaak met je vrienden en vriendinnen, maar ook meteen die PS Plus games die elke maand weer gratis voorbij komen. Zo kun je in november aan de slag met de PS5-game Bugsnax als je een PlayStation Plus abonnement hebt. Als je dat abonnement nog niet hebt, dan kun je dat tijdens Black Friday lekker goedkoop scoren.

  Zo heeft Game Mania 12 maanden PlayStation Plus voor maar 44,50 euro. Op de site van Game Mania kun je ook goedkoop PlayStation Now scoren. 12 maanden kost je maar 44,95 euro. Voor 44,49 euro kun je ook hier terecht. Nedgame doet er nog een schepje bovenop met 12 maanden PlayStation Plus voor 44 euro.

  Scherpe PS5 Black Friday 2020 gamedeal bij Game Mania

  Game Mania is overigens ook een van de plekken om te bezoeken als je alvast een PS5-game wil scoren. Op de website kun je naast talloze PS4-games ook al een PlayStation 5 titel in de aanbieding kopen. Die game is DiRT 5 en ons gevoel zegt dat dit niet de enige game is die in de Black Friday 2020 sale terecht komt. Elke dag komen er namelijk meer deals bij Game Mania voorbij, dus hou de site in de gaten!

  Nedgame strooit met PS5-gamedeals tijdens Black Friday 2020

  Nedgame heeft inmiddels de collectie Black Friday 2020 deals én de Cybermonday deals online staan. Op een speciale pagina vind je een overzicht met werkelijk allerlei deals, uiteenlopend van hardware voor PC tot controllers voor de PS4 en Xbox One. Daar tussen staan ook de nodige PS5-deals. Zo kun je Spider-Man Miles Morales nu kopen voor 49,99 euro en scoor je DiRT 5 voor hetzelfde bedrag.

  Black Friday vol PS5 kortingen bij Allyourgames

  Allyourgames pakt flink uit wat betreft PlayStation 5 aanbiedingen. Ook hier is het weer een gekte van jewelste als je naar PS5-games zoekt. Naast Miles Morales die je daar voor 54,99 euro scoort, kun je voor 68,99 euro aan de slag met de Ultimate Edition van de game. Daarnaast gooi je met gemak nog even Assassin's Creed Valhalla voor 59,95 euro in je mandje. Het houdt niet op bij Allyourgames, want naast deze toppers is er nog veel meer leuk te scoren.

  Neem bijvoorbeeld Immortals: Fenyx Rising die je kunt pre-orderen voor maar 57,95 euro of Far Cry 6 voor 59,95 euro. Met deze deals heb je games die nog niet eens uit zijn op de dag van release met dik voordeel in je brievenbus zitten!

  PlayStation Store Black Friday Deals

  Sony weet zelf ook dat Black Friday hét moment is om je collectie eens flink uit te breiden. Daarbij weet de consolegigant ook dat iedereen nu de spotlight op de PS5 heeft staan en daarom zijn er flink wat PS5-deals te vinden in de PlayStation Store. De deals zijn niet specifiek gericht op de PS5, maar er zijn wel deals te vinden waar je de PS5-versie van een game er gratis bij krijgt.

  Denk hierbij aan de FIFA 21 Beckham Edition die je nu voor maar 38,49 euro koopt, Watch Dogs Legion die je al scoort voor 45,49 euro en Borderlands 3 die al op je console staat voor 19,59 euro. Daarnaast zijn nog veel meer games in de aanbieding in de PlayStation Store, dus kijk vooral even rond op de speciale pagina.

  PS5 Black Friday deals bij Wehkamp

  Natuurlijk doet Wehkamp ook mee met Black Friday. De website heeft een aantal ontzettend toffe deals online staan voor PS5-bezitters. Als je bijvoorbeeld staat te popelen om met Nero, Dante en V weer demonen in elkaar te meppen kun je aan de slag met Devil May Cry 5 Special Edition voor maar 34,99 euro. Daarnaast scoor je DiRT 5 al voor 49,99 euro en dat is nog niet alles.

  Op het gebied van pre-orders pakt Wehkamp namelijk ook uit. Pre-order bijvoorbeeld Immortals: Fenyx Rising voor maar 69,99 euro, Ride 4 voor maar 59,99 euro of Puyo Puyu Tetris 2 voor maar 34,99 euro. De games krijg je dan op de dag van release in huis!

  Ben je nou op zoek naar nog meer Black Friday deals, bijvoorbeeld voor Xbox Series X/S, Xbox One of PlayStation 4? Bezoek dan onze pagina waarop we de beste Black Friday deals voor je verzamelen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.