De beste PS4 games van 2019 zorgen voor onwijs veel speelplezier

  2019 was een veelbewogen jaar, waarin ook veel fantastische games zijn uitgekomen. Daarom hebben hier een top 10 met de beste PS4 games van 2019. Zo kun jij nu nog even alles uit gaan spelen, voordat het nieuwe jaar begint.

  Crash Team Racing: Nitro Fueled

  Op nummer tien van onze beste PS4 games van 2019 staat de remaster van Crash Team Racing: Nitro Fueled. Beleef een authentieke CTR-ervaring met hier en daar een lekker extraatje. Zo beschik je in de remaster over nieuwe karts en banen, waar je overheen kunt scheuren.

  Ook kun je tegen anderen strijden in de online-modus van de game. Het is aan jou om te kiezen met wie jij de strijd aan gaat. Gelukkig beschik je over het gehele originele arsenaal aan karakters, banen, power-ups en wapens.

  The Outer Worlds

  Op de negende plek van beste PS4 games in 2019 staat The Outer Worlds. Van de makers van Fallout krijgen we nu een echte singleplayer sci-fi ervaring. Ontwaak uit je cryoslaap en probeer de ondergang van de planeet Halcyon te voorkomen. Hiervoor maak je gebruik van een groot arsenaal aan wapens en speciale krachten.

  Gelukkig doe je dit niet alleen en zullen er genoeg personages je vergezellen op de reis. Ieder van deze metgezellen hebben hun eigen vaardigheden, idealen en motivaties. Kies jouw vrienden dus zorgvuldig.

  Mortal Kombat 11

  Hoe beëindig jij het leven van jouw tegenstander? Trek je zijn of haar complete ruggengraat eruit? Of verbrand je diegene levend met een duivelse vuurbal? In Mortal Kombat 11 zijn dit taferelen die dagelijks voorkomen, wat ook één van de redenen is dat deze titel in de beste PS4 games van 2019 staat.

  In Mortal Kombat 11 krijg je niet alleen toegang tot de oude vertrouwde karakters oude de game-serie, maar er worden ook steeds nieuwe aan toegevoegd. Zo kun je als de Terminator iedereen vervelen met een slecht Oostenrijks-Amerikaans accent of ga jij liever voor de ‘Clownprince of Crime, namelijk The Joker’.

  Death Stranding

  Op nummer zeven van de beste PS4 games uit 2019 staat het meesterwerk van Hideo Kojima: Death Stranding. Death Stranding doet bijna alles goed. Een meeslepend verhaal, ijzersterk acteerwerk en een prachtige wereld. Jammer genoeg is de titel niet weggelegd voor iedereen en vergt het ook wel wat denkwerk om het verhaal compleet te snappen.

  Death Stranding is exclusief te spelen op de PlayStation 4. Kruip in de huid van acteur Norman Reedus, welbekend van The Walking Dead en onderga alle uitdagingen die de wereld van Hideo Kojima’s Death Stranding je te bieden heeft.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Hoe lang hebben we moeten wachten op eindelijk een goede Star Wars-game. Het voelt als lichtjaren geleden dat we urenlang bezig waren met titels als Knights of The Old Republic en Star Wars: The Old Republic Online. Nu, in 2019 kunnen we Star Wars Jedi: Fallen Order eindelijk toevoegen aan het rijtje perfecte PS4 games.

  Kruip in de huid van Cal Kestis, een Jedi die na Order 66 onder moet duiken om niet opgepakt te worden. Door een noodlottig ongeluk moet hij de Force gebruiken om één van zijn vrienden te redden. Dit zet hem op een pad door het sterrenstelsel heen, waar hij moet proberen om een eind te maken aan de Sith en The First Order.

  Borderlands 3

  Op de vijfde plek van de beste PS4 games van 2019 staat Borderlands 3. Dit jaar was het langverwachte derde deel van de serie eindelijk uitgekomen en wat een genot is deze titel op de PS4. De graphics zijn prachtig cartoon-achtig, wat je ook gewend bent van de serie en het verhaal is wederom ijzersterk.

  Ditmaal kies je weer één van de vier Vault Hunters om Pandora en andere werelden te verlossen van de moordlustige Calypso Twins. Gelukkig kunnen we weer kiezen uit een ludiek arsenaal aan wapens en speciale krachten die nog nooit tevoren zo raar zijn geweest. Een wapen op pootjes wat de vijand aanvalt is trouwens het minst rare wat we hebben gezien.

  Call of Duty: Modern Warfare

  Op de vierde plek van onze beste PS4 games uit 2019 staat Call of Duty: Modern Warfare. Eindelijk kunnen we genieten van een ouderwetse Call of Duty-ervaring zonder jetpacks, vliegende honden en exoskeletten. Modern Warfare is de perfecte combinatie van zinloos heen en weer schieten en ook nog een geweldig verhaal in de campaign.

  Wat fijn om te zien dat er zelfs hier en daar wat ouderwetse functies weer zijn toegevoegd aan de nieuwste instelling in de serie. Denk hierbij aan de gamemodus Infected, waar je langzaam maar zeker dood zult gaan om vervolgens rond te rennen als een kip zonder kop met een werpmes in handen.

  Kingdom Hearts 3

  Het brons op onze lijst van beste PS4 games uit 2019 geven we weg aan Kingdom Hearts 3. Misschien wel één van de beste games ooit met een combinatie van Disney en Final Fantasy. De ene keer beleef je de avonturen van Hercules en de andere keer duik je in de diepe sneeuw van Frozen.

  Kingdom Hearts 3 heeft niet alleen een fantastisch verhaal, maar beschikt ook over prachtige omgevingen die echt tot hun recht komen op de PlayStation 4. Een waar genot is deze titel. Voor iemand die snel verveeld raakt met games kunnen we zeggen dat ondergetekende met deze titel voor de eerste keer iets compleet heeft uitgespeeld.

  Apex Legends

  Het zilver op onze lijst van beste PS4 game uit 2019 geven we weg aan Apex Legends. Deze titel heeft zelfs op The Game Awards 2019 de prijs gewonnen voor de beste multiplayer game van 2019. Dit is dan ook de reden dat Apex Legends zo hoog bij ons op de lijst staat.

  Toen Apex Legends uitkwam was het natuurlijk de vraag: ‘Is dit net zo goed als Fortnite?’ Nu kunnen we zeggen dat Apex Legends niet zo populair is als Fortnite, maar als je goed kijkt naar al de spelelementen dan stijgt Apex Legends toch wel boven Fortnite uit.

  Sekiro: Shadows Die Twice

  De gouden medaille op onze lijst van beste PS4 games uit 2019 gaat naar Sekiro: Shadows Die Twice. De nieuwe titel van FromSoftware bevindt zich in het oude Japanse rijk, waar je met jouw trouwe katana moet vechten tegen verschillende abominaties en gevaarlijke monsters die jou in één klap terug kunnen sturen naar de hel.

  Sekiro ziet er prachtig uit op de PlayStation 4. Gecombineerd met extreem goede gameplay en verhaal maakt dit de beste PS4 game van 2019. Sekiro: Shadows Die twice heeft zelfs ‘Game of The Year’ gewonnen tijdens de Game Awards 2019.

  Dit zijn de beste PS4 games uit 2019!

  Deze tien titels kun je niet hebben gemist in 2019. De toekomst belooft gelukkig nog veel meer moois voor het console. Nu nog wachten op de PlayStation 5.

  Crash Team Racing Nitro-Fueled

  Verkijgbaar vanaf 21 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.