Top 6 Pokemon GO apps die je moet hebben

Article
vrijdag, 16 september 2016 om 16:11
xgn google image
Hoewel de grootste hype rondom de Pokemon GO app al voorbij is blijft de game op dit moment nog steeds de beste verdienende app van het moment. De game trekt nog steeds dagelijks miljoenen spelers. Een goed moment dus om te kijken naar de top 6 Pokemon GO apps die je helpen om ze allemaal te vangen!
Iedere Pokémon meester heeft wel eens hulp nodig. Kijk alleen maar naar Ash, want zonder Brock en Misty was hij nooit zover gekomen als hij nu is. Ook alle trainers van de Pokémon GO app kunnen wel een handje gebruiken.
Gelukkig zijn er genoeg apps te vinden die jouw op weg helpen naar alle Pokémon die er te vinden zijn. Alle Pokemon GO apps in deze lijst zijn gratis te downloaden op iOS en Android of er is een webapplicatie voor.

6. RazerGo

We beginnen onze lijst Pokemon GO apps met een app die je niet zozeer echt op het goede pad leid of je verteld wat je het beste kan doen, maar de app kan je zeker wel helpen in je zoektocht naar alle Pokémon.
RazerGo is een app die je in staat stelt om berichten te sturen naar en te ontvangen van andere spelers van Pokémon GO. De app werkt door jouw locatie te delen met de app en deze app verteld je dan welke andere Pokémon GO spelers zich in jouw omgeving bevinden.
De app is in te stellen op 5, 100 en 1000 kilometer waarbij eigenlijk alleen de eerste echt nut heeft aangezien er waarschijnlijk vrij weinig spelers zullen zijn die 100 of 1000 kilometer gaan reizen om een andere speler op te zoeken.
De Razer GO app is hier te downloaden voor iOS en Android.
97933

5. Poke Genie

Poke Genie is een app die vertelt hoe goed een Pokémon daadwerkelijk is. De Pokemon GO app zelf geeft je wel enige informatie over de krachten van de Pokémon, maar de daadwerkelijke data kan soms nogal verwarrend zijn.
Poke Genie is een app die deze vage beschrijvingen omzet naar data die makkelijk te begrijpen is. De app zet alle data om naar een nieuwe waarde, de zogenoemde Individual Values.
Deze Values geven aan hoe goed de Pokémon is. Een handige vuistregel hierbij is dat wanneer een Pokémon een waarde heeft van 80% of hoger dat de Pokémon erg goed is en dus handig is om bij je te houden. Onder de 80% is niet heel bijzonder en het kan dan beter zijn om deze om te zetten naar candies en op zoek te gaan naar een sterkere Pokémon.
Deze app is helaas alleen te downloaden voor iOS, maar voor de Android gebruikers is er ook een webapplicatie van te vinden.
97934 2

4. Super Effective

Misschien wel een van de leukste en uitdagendste elementen van de Pokémon GO app is het vechten in een gym. Nog voordat de app officieël uit kwam in Nederland waren de meeste al gevuld met allerlei soorten Pokémon, Nu de tijd wat verder is zijn de Pokémon die deze gym bewaken een stuk sterker geworden en moet je dus van goeden huize komen wil je een kans maken om ze te verslaan.
Super Effective is een app die precies dat doet. Deze app heeft een database waarin de type aanvallen en Pokémon staan opgeslagen. Deze database kan jij weer raadplegen om er achter te komen welke Pokémon het meest effectief is tegen de Pokémon die de gym bewaakt.
Super Effective is niet zoals de vorige Pokemon GO apps eentje die je kan downloaden op iOS of Android maar is een webapp die via deze link bekeken kan worden.
97935 2

3. Evolution Calculator

Het effectief evolueren van je Pokémon in Pokémon GO is een van de elementen van de game die veel gebruikers bezig houd. Het is namelijk erg irritant wanneer je eindelijk de 50, 100 of 400 candies verzameld hebt en dan de verkeerde Pokémon evolueert waardoor deze nog slapper is dan je Weedle.
De Evolution Calculator maakt hier een einde aan. Met deze app, zoals de naam al doet vermoeden, kan je de hoogte van de CP checken die de Pokémon krijgt nadat deze geëvolueerd is. Altijd handig als je net van plan bent om na lang sparen eindelijk die gyarados gaat evolueren om ervoor te zorgen dat je niet nog een keer 400 candies moet verzamelen.
Download de app hier voor iOS en hier voor Android.
97936 2

2. GoRadar

Over de afgelopen maanden zijn er veel verschillende vormen geweest van Pokemon GO apps of websites die je laten zien waar de verschillende Pokémon zich bevinden. Helaas zijn vele van deze apps door Niantic neergehaald met als reden dat ze de toch al hoog belaste servers nog verder stoorden.
Nu is er een app verschenen die de meest populaire van deze apps zoals Pokévision heeft vervangen. GoRadar is een app die eigenlijk exact hetzelfde doet als Pokévision en laat zien waar de Pokémon zich bevinden. Op dit moment is GoRadar een van de meest betrouwbare apps die je hiervoor kan gebruiken. Veel gebruikers geven aan dat de Pokémon die GoRadar aangeeft ook echt daadwerkelijk in die omgeving te vinden zijn.
Download de app hier voor iOS en voor Android is er een webapp beschikbaar.
97937

1. PokéDetector

Onze nummer één is een app die je gewoon niet mag missen. De PokéDetector is een app die je kan vertellen wanneer er een specifieke Pokémon in de buurt is. Deze app werkt door een specifieke Pokémon te selecteren die je wilt vangen. De app geeft vervolgens een melding wanneer deze in een straal van 50 tot 100 meter in je buurt is.
Ideaal dus voor de Pokémon meesters die nog alleen maar een paar Pokémon moeten vangen zoals Snorlax, op zoek is naar de meest zeldzame Pokémon of juist een specifieke Pokémon nodig heeft om de volgende evolutie te bereiken.
De PokeDetector blijft op de achtergrond draaien, ook wanneer je Pokémon GO helemaal niet gebruikt, dit bespaart je een hoop batterijlading. Hoewel de app zelf natuurlijk ook wel wat leegtrekt is het altijd beter dan Pokémon GO altijd open te hebben in de hoop dat Snorlax plotseling verschijnt.
Download de app hier voor iOS en hier voor Android.

Populair Nieuws