PlayStation Store sales: 10 toffe co-op games op een rij!

Article
donderdag, 07 maart 2019 om 13:37
beste playstation store sales plezier voor twee of meer man 148015
De PlayStation Store kent veel goede aanbiedingen op het moment. Games als Battlefield V en FIFA 19 zijn voor een korte periode te kopen met 50% korting. Wat zijn alleen leuke games die je co-op kunt spelen? Lees hier de top 10 PlayStation Store sales voor meer dan één persoon.

10. Twin Robots

We beginnen onze lijst met PlayStation Store sales met Twin Robots. Deze titel is een platformgame waar je twee kleine robots bestuurt. Zij zijn gevangen genomen en moeten koste wat het kost ontsnappen.Door het oplossen van puzzels en het ontwijken van obstakels baan jij je een weg naar de uitgang.
Twin Robots is ook in co-op te spelen, waar je samen moet werken om niet geplet te worden door de verschillende obstakels. De 28 levels van Twin Robots zijn alleen via lokale co-op samen te spelen. Belangrijk is bij deze uitdagingen dat de robots samenwerken om de puzzels op te lossen, waarmee je het volgende level ontgrendelt.
Twin Robots is van 6 maart tot en met 4 april te downloaden met 50% korting voor 2,49 euro op de PlayStation 4 en PS Vita.
148016

9. Human: Fall Flat

De wiebelige held Bob moet ontsnappen uit zijn surrealistische droomwereld vol met lastige puzzels. Door de onregelmatige bewegingen van Bob zorgt dit vaak voor hilarische taferelen waar je geheid gestrekt om gaat. Je hebt volledige controle over Bob en zijn ragdoll-achtige bewegingen.
Het leuke van deze simpele maar hilarische game is dat je ook in lokale co-op kunt spelen met de wiebelige helden. Het is aan jou de keus of je samen gaat werken in de droomwereld of dat je elkaar tegen gaat werken. Ook is er een mogelijkheid om online te spelen met maximaal 8 spelers.
Human: Fall Flat is tot 4 april te downloaden voor 6,29 euro op de PlayStation 4.
148017

8. Demon’s Crystals

Op nummer acht staat één van de meest goedkope PlayStation Store sales deals, namelijk Demon’s Crystals. In deze twin-stick arcadegame bestuur jij de Urican-demonen die vechten tegen mysterieuze wezens die de wereldvrede bedreigen. De Urican waren altijd de sterkste en meest gevreesde wezens, totdat er drie wezens opdoken waardoor de vredige bewoners agressief werden.
Naast dat deze game in je eentje te spelen is kun je een team vormen met maximaal 3 andere demonen om samen de duistere krachten te vernietigen. In 6 lokale multiplayer spelmodus als Survival, Deathmatch en Kill the Enemies overleef jij met je vrienden tegen eindeloze golven aan vijanden.
Demon’s Crystals is tot en met 4 april voor 1,75 euro te downloaden op de PlayStation 4
148018

7. Broforce

Wanneer de wereld wordt bedreigt is het aan Broforce de taak om deze te redden. Jammer genoeg heeft deze organisatie meer spierballen en praatjes dan handige middelen. Met karakters als Bronan the Brobarian en The Brominator knal jij je een weg door de wereld die geterroriseerd wordt door demonen.
In de prachtige 2D-omgevingen van Broforce gebruik je de meest ridicule wapens die je maar kunt bedenken. De ene keer smijt je een exploderende kip naar de vijand en de andere keer vernietig je deze met een net te grote raketwerper.
Dit bombastische spektakel is tot 4 april 2019 te downloaden voor 3,99 euro op de BroStation, sorry de PlayStation 4.
148019

6. Super Destronaut DX

Fans van retro arcade-games kunnen in hun handen knijpen met Super Destronaut DX. Deze shooter is geïnspireerd op een klassiek arcadespel. Schiet eindeloze golven aan aliens naar verdoemenis met één of twee spelers en probeer de hoogst mogelijke score te halen.
Tijdens de 30 verschillende uitdagingen in 3 verschillende modi als Classic, Time Attack en Hardcore schiet jij de o zo kleurrijke aliens naar de gallemiezen op de PlayStation 4 en PS Vita.
Super Destronaut DX is te downloaden voor 2,49 euro.
148020

5. Pyre

Van de makers van Bastion en Transistor is hier Pyre. In deze RPG neem je het met een groep helden op tegen snelle en gevaarlijke vijanden in de uitgestorven wereld van Downside. In de prachtige omgevingen win of verlies je de talloze gevechten om zo de groep bannelingen dichter bij het einde van de game te brengen. Leuk is dat als je een gevecht verliest je niet opnieuw begint, maar gewoon verder gaat met het verhaal.
Het verhaal van Pyre is ook met een vriend of vriendin te spelen en je kunt het zelfs opnemen tegen elkaar. Pyre is tot 4 april 2019 te downloaden voor 6,99 euro op de PlayStation 4.
148021

4. Trine Trilogy

Voor we bij de top drie aankomen eerst nog deze titel van de PlayStation Store sales. In de fantasiewereld vol met gevaarlijke machines en vijanden bestuur jij drie verschillende personages: Pontius de Ridder, Zoya de Dief en Amadeus de Tovenaar. Het is de bedoeling om gebruik te maken van al de verschillende vaardigheden van de helden om verschillende puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen.
De Trine Trilogy geeft je alle drie de prachtig grafisch vormgegeven delen van de serie om in te duiken. Dit kun je alleen of samen met twee andere spelers doen in zowel lokale co-op en online multiplayer.
Trine Trilogy is tot en met 4 april 2019 te downloaden voor een prijs van 8,99 euro op de PlayStation 4.
148022

3. Ultimate Chicken Horse

Nummer drie van onze PlayStation Store sales wordt ingenomen door Ultimate Chicken Horse. Deze party-platformgame staat compleet in het teken van het dwarsbomen van je medespelers. In teams van vier probeer je het einde van het level te halen. Hier kun je dodelijke vallen neerzetten, die je medespelers het leven zuur maken. Het is ook de bedoeling om je teamgenoten te vermoorden, waardoor jij weer meer punten krijgt en uiteindelijk kunt winnen.
Verschillende levels zijn te bouwen op verschillende locaties als een boerderij, ijsbergen of pyramides. Deze niveaus kun je ook delen met vrienden om hierin te spelen. Maximaal vier personen kunnen elkaar het leven zuur gaan maken in de verschillende levels van Ultimate Chicken Horse.
De game is tot 4 april 2019 op de PlayStation 4 te downloaden voor 10,99 euro.
148023

2. Guacamelee 2

Op de tweede plaats van de PlayStation Store sales staat Guacamelee 2. Als Luchador Juan Aguacate vecht jij in Mexicaanse stijl tegen hordes skeletten. De metroidvania-stijl van de game is grafisch fenomenaal op de PlayStation 4. Met maar liefst 4 spelers tegelijk vecht jij tegen de hordes vijanden en doe je hier en daar een extravagante worstelmove, waar John Cena nog een puntje aan kan zuigen.
De gigantische wereld van guacamelee 2 zit vol met gevaarlijke tegenstanders en zijn er ook trainers die je nieuwe moves kunnen leren. Naast lokale co-op is er ookde mogelijkheid om online te vechten met 3 teamgenoten.
Guacamelee 2 is tot en met 4 april 2019 voor 11,99 euro te downloaden op de PlayStation 4.
148024

1. The Escapists 2

Op nummer één van onze PlayStation Store sales staat The Escapists 2. Vecht, sluip, koop of bouw je een weg uit de steeds moeilijker wordende gevangenissen.
Het is aan jou hoe jij uit de gevangenis ontsnapt. Des te moeilijker de bajessen worden, hoe creatiever jij moet zijn in het bedenken van een gelikt ontsnappingsplan.
Zoals we leren van onder andere Prison Break is een perfect ontsnappingsplan pas compleet als je handlangers hebt. In The Escapists 2 kun je daarom ook met maximaal 4 spelers tegelijk proberen te ontsnappen. Geef je iedereen een andere rol? Of hou je liever iedereen bij elkaar en storm je een weg uit de gevangenis, aan jou de keuze. Hierdoor staat deze titel ook op nummer één. Als je met meerdere spelers speelt is samenwerking namelijk essentieel om te kunnen ontsnappen uit de lik.
The Escapists 2 is tot en met 4 april te downloaden voor maar 9,99 euro op de PlayStation 4.

PlayStation Store sales

De PlayStation Store sales bevat natuurlijk nog veel meer dan deze lijst, maar dit zijn wel de pareltjes onder de co-op games. Voor de prijs van sommige titels kun je deze gewoonweg niet laten liggen. Bekijk ook de volledige lijst met aanbiedingen.

Populair Nieuws