De 5 beste personages uit The 100 serie op Netflix

  De populaire serie The 100 bracht recent zijn laatste aflevering uit op Netflix. Na zes jaar en precies 100 afleveringen vonden de makers het genoeg geweest. De show had zijn beste tijd qua kijkers, maar het liep nog steeds erg goed. Voor de trouwe aanhang van de show is dit natuurlijk erg jammer. Daarom blikken wij vandaag met jullie terug op onze vijf favoriete personages uit de serie!

  The CW Network

  5. Clarke Griffin

  Misschien verbazingwekkend dat de absolute hoofdpersoon van de serie, maar aangezien er zo veel vette personages in de serie zitten zit hier helemaal geen schaamte in voor de dappere vrouw. Clarke Griffin, gespeeld door Eliza Taylor, groeit in de serie erg duidelijk als persoon en doet een heel aantal hele goede dingen voor haar mensen, maar dit gaat vaak ten koste van anderen. Clarke is erg lief voor de mensen om haar heen en heeft probeert altijd het beste te doen voor hun. Hierdoor zijn vaak bepaalde mensen de dupe, waardoor Clarke een slecht beeld opwekt bij veel mensen. Clarke verandert in de serie heel erg en maakt een hoop mee, maar hoger dan de vijfde plek kunnen wij haar niet zetten.

  4. Bellamy Blake

  Nog iemand die door de zeven seizoenen heen een grote transformatie maakt. Bellamy Blake, gespeeld door Bob Morley, is een jongen wiens hart duidelijk op de juiste plek zit, al probeert hij dat in de eerste afleveringen een beetje te verbergen. Ook Bellamy geeft enorm veel om de mensen om hem heen. Met name Clarke en zijn zus Octavia doet hij alles voor, ook al zijn zij het niet altijd met elkaar eens. Bellamy is echt een van de grote helden in The 100 en wij konden hem absoluut niet uit de top vijf houden. Het is meer de briljant geschreven andere karakters waardoor wij hem niet hoger kunnen plaatsen in deze lijst.

  The CW

  3. Marcus Kane

  In het eerste seizoen was Marcus Kane een vijand van onze hoofdpersonen, maar naar mate de serie vorderde zag en hoorde je hem zijn fouten erkennen en werken aan zijn persoonlijkheid. Marcus deed keihard zijn best om de persoon te zijn die hij wilde zijn en dit lukte hem ook. Hij streefde niet af van zijn principes, hoeveel pijn dit hem ook kon doen. Hij probeerde altijd het goede in mensen te zien en iedereen te helpen. Helaas willen sommige mensen niet geholpen worden, waardoor hij alsnog een hoop gevaar mee maakte. Marcus Kane heeft door zijn geweldig geschreven personage en briljante acteerwerk van Henry Ian Cusick een plek verdiend in onze top drie!

  2. John Murphy

  John Murphy is als echte fan favorite en geweldig personage een nummer twee met pech. In de eerste afleveringen is John, die in de serie eigenlijk alleen maar Murphy genoemd wordt, de pestkop van de 100, maar hij groeit uit tot een echte held. Hij heeft het grootste deel van de serie maar één doel: Overleven, maar hoe meer mensen hij ontmoet, hoe moeilijker het gaat vinden om zichzelf als het belangrijkste te zien.

  Zodra hij verliefd wordt op Emori voegt zij zich volledig bij hem en is zij nu als het ware een deel van Murphy. Ook al probeert hij vaak over te komen als een egoïstische man die zichzelf het belangrijkst vindt en hij zich daar ook vaak genoeg naar gedraagt, is Murphy eigenlijk een lieve jongen. Richard harmon brengt zijn rol ook nog eens geweldig tot leven.

  1. Octavia Blake

  Haat haar of hou van haar, Octavia Blake is een van de, als niet de, meest uitstaande personages in de serie. Een meisje dat verandert van een angstig jong grietje in een sterke krijger en leidster is een apart verhaal in de serie. Haar haat/liefde relatie met haar broer Bellamy is ook een mooi ding om te zien in de serie. Octavia is een belangrijk persoon van het begin tot het eind van de serie en bijna ieder seizoen op een andere manier. De transformaties die zij maakt in de serie zijn een staaltje kunst in het script en geweldig gespeeld door Marie Avgeropoulos. Hierom heeft Octavia volgens ons haar nummer één plek meer dan verdiend.

  Dit zijn volgens ons de vijf beste personages uit The 100. Wij gaan de show erg missen. Welk personages hadden jullie in een top vijf gezet? Laat het ons weten!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.