Dit zijn de beste onderwater games die in 2020 uitkomen

Article
dinsdag, 05 mei 2020 om 10:00
beyond bluef1588336556
Er zijn ondertussen meer dan genoeg games die zich afspelen op het land, maar bij welke games voel jij je nou echt als een vis in het water? Dit jaar lijkt het genre een comeback te maken en hier zetten we de beste onderwater games op een rijtje die dit jaar biedt.

Beyond Blue

De eerste titel in deze lijst is een onderwater exploratie game, genaamd Beyond Blue. In deze game kruip je in de huid van Mirai, een onderzoekster met een achtergrondverhaal dat je ontrafelt wanneer je de game verder speelt. Gaandeweg ontdek je een open wereld vol magische zeewezens. De zeewezens die je ontdekt leg je vast in een database.
De magische wereld in Beyond Blue is gebouwd in samenwerking met de makers van Blue Planet 2 en verschillende experts op het gebied van duiken en onderwateronderzoek, waardoor de game vrij realistisch is. Beyond Blue is te vergelijken met de games Abzu en Endless Ocean. In deze games duik je ook de oceaan in als een duiker en ontdek je verschillende zeedieren onder het genot van rustgevende muziek. Als je daarvan houdt, moet je zeker deze titel in de gaten houden. Beyond Blue komt uit in de week van 8 juni. Hieronder vertelt Eric Fransen waarom deze game zo speciaal is.
stranded deepf1619628223

Stranded Deep (PlayStation 4)

Iedereen die flink wat uren heeft besteed aan survival games kent deze titel wel. Stranded Deep is al flink wat jaren in early access geweest en is op 21 april officieel uitgekomen voor de Playstation 4. Stranded Deep is een open wereld survival game waar je in moet overleven in de open oceaan en dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk als je denkt.
Naast dat je honger en dorst hebt, onderdak moet hebben en moet proberen te ontsnappen, zit de oceaan vol met bloeddorstige haaien en gigantische octopussen. Die gevaren moet je hoe dan ook trotseren, want de oceaan zit vol scheepswrakken waar verschillende items in zitten die je nodig hebt om je overlevingskansen te verhogen. Kan jij weer terug komen naar de gewone wereld?
49784504537 20453c9172 cf1587725488

Maneater

In de vorige twee genoemde games speelde je als een mens, maar in deze game zijn de rollen omgedraaid. Je speelt als een stierhaai die de wereld terroriseert en wraak zoekt naar Scaly Pete, een jager die je moeder heeft vermoord en je tijdens je geboorte heeft mishandeld. In die zoektocht naar wraak ontdek je een open wereld met zeven regio’s, elk met een verschillende apex predator die je moet verslaan om in de top van de voedselketen te staan.
In de open wereld moet je ook groter worden, nieuwe evoluties bemachtigen en je haai sterker maken waarin de echte RPG-elementen van deze ShaRkPG naar boven komen. Die elementen heb je ook nodig, want de wereld zit vol gevaar en om gevreesd te worden, moet je natuurlijk wel de sterkste wezen zijn die in deze zee zwemt.
spongebob squarepants battle for bikini bottom rehydrated 2019 10 25 19 012f1587725882

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated

Deze game is een jeugdsentiment van ondergetekende. De Spongebob-titel kwam al uit voor de PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube, Game Boy Advance en PC in 2003. Nu is de game weer terug, met een resolutie die we nog nooit tevoren hebben gezien in een Spongebob-game.
In Battle For Bikini Bottom speel je als Spongebob, Patrick en Sandy om een robotrevolutie tegen te houden die onze goede vriend Plankton heeft gestart en in dat gevecht reis je naar veel bekende gebieden uit de wereld van Bikini Broek. Denk aan de bekende ananas, de Krokante Krab, de woonplaats van De Vliegende Hollander en nog veel meer. Je kan het beste Spongebob spel aller tijden meemaken wanneer deze opnieuw uit komt op 23 juni.

Populair Nieuws