Beste Netflix series om te kijken als je onderweg bent

    Als je onderweg bent, dan zijn dit de beste Netflix series om te kijken als je je tijd moet verdoen. Zodra je een aflevering heb gedownload, ben je klaar om te genieten van de serie!

    Netflix

    10. Orange is The New Black

    In Orange Is The New Black volgen we gevangene Piper Chapman, die tot 15 maanden is veroordeeld voor het smokkelen van het drugsgeld van haar vriendin Alex Vause. Piper belandt in de vrouwengevangenis en komt in aanraking met een opmerkelijke groep gevangenen.

    Bij Orange Is the New Black verschilt het aantal minuten per aflevering. Het verschilt per aflevering van 50 tot 90 minuten. Orange Is the New Black is dus slim om te bekijken op het moment dat je wat langer onderweg bent.

    Netflix

    9. Sense8

    Het verhaal van Sense8 volgt acht totaal verschillende mensen wiens emoties, gedachten en ervaringen opeens met elkaar gelinkt zijn. Op deze manier kunnen de acht personen constant elkaar ‘aanvoelen’. Dit blijkt een enorme stap te zijn in de menselijke evolutie.

    De lengte van de afleveringen van Sense8 verschilt heel erg. Soms duren ze ongeveer 45 minuten, maar het kan ook dat de afleveringen 124 minuten duren. Daarom kun je de serie beter bij langere reizen bekijken.

    Netflix

    8. Jessica Jones

    Jessica Jones is een voormalige superheldin die haar eigen detective bedrijf opzet nadat haar superheldencarrière aan een einde is gekomen. Met haar nieuwe baan komt ze oog in oog met mensen met bijzondere krachten in New York City, die ze begint te helpen.

    De afleveringen van Jessica Jones duren van 46 tot 56 minuten. Jesscia Jones is dus leuk om te kijken wanneer je wat langer op weg bent zodat je je ongeveer een uur kan vermaken.

    Warner Bros

    7. Gossip Girl

    Terwijl een groep tieners op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, beginnen er rare dingen te gebeuren. Iemand met de naam Gossip Girl lijkt alles van de tieners hun schandalen af te weten en stuurt deze dan ook door naar iedereen die er iets mee te maken heeft, met alle gevolgen van dien.

    De afleveringen van Gossip Girl duren 40 minuten. Als je dus voor een wat langere tijd in de trein, bus of auto zit, kan je makkelijk een aflevering of twee van Gossip girl bekijken.

    NBC

    6. The Good Place

    De serie speelt zich af in ‘The Good Place’, dit is een plek waar mensen na hun dood terecht komen. Nu is er natuurlijk ook een ‘Bad Place’, waar je terecht komt als je je niet goed genoeg heb gedragen in je leven. Ook Eleanor Shellstrop komt in The Good Place terecht en ze begint gelijk te twijfelen of ze hier wel hoort te zijn. Eleanor was een medicijnenverkoopster die het geld uit de zakken van oude mensen klopte, later blijkt dat er inderdaad een fout is gemaakt.

    De afleveringen van The Good Place duren 22 minuten. Dit is vrij kort dus is het fijn deze serie te kijken tijdens een kort ritje als je bijvoorbeeld van werk komt.

    FX Networks

    5. Prison Break

    Michael bedenkt een plan om zijn onschuldige broer uit de gevangenis te breken en laat de plattegrond van de gevangenis op zich tattoeëren. Hij pleegt een gewapende bankoverval waar niemand bij gewond raakt en laat zich expres oppakken zodat hij in de gevangenis bij zijn broer terecht komt. Samen met zijn broer probeert hij uit de gevangenis te breken, maar er raken meer mensen betrokken dan gewenst.

    Bij Prison Break wil je echt verder kijken wanneer je onderweg bent omdat je zo in de serie wordt getrokken en niet wil stoppen. De afleveringen van prison break duren 40-43 minuten, dus kun je deze bij iets langere reizen bekijken.

    Netflix

    4. Stranger Things

    In Stranger Things volgen we het verhaal van een groep jongetjes. Ze vinden een meisje genaamd ‘Eleven’ en nemen haar mee naar huis. Ze komen erachter dat het ziek worden van hun vriend Will en Eleven iets met elkaar te maken hebben.

    Waar je ook bent, Stranger Things is altijd leuk om te kijken. De afleveringen van Stranger things duren 42 tot 55 minuten, wat dus ook leuk is om te kijken als je iets langer onderweg bent.

    NBC

    3. Friends

    De serie Friends heeft niet een duidelijke verhaallijn, maar de constante humor die er in wordt gebruikt maakt het geweldig om naar te kijken. Toch had de serie ook een serieuze kant: zo lopen de personages vaak tegen problemen aan die te maken hebben met breuken van koppels.

    Friends heeft afleveringen van ongeveer 22 minuten, wat een fijn aantal minuten is aangezien je er zo snel doorheen kijkt. In de trein kan je helemaal verdwaald raken in de afleveringen van Friends.

    FOX

    2. How I Met Your Mother

    Het verhaal van How I Met Your Mother wordt verteld door Ted Mosby, die in het jaar 2030 zijn kinderen het verhaal verteld over hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Tijdens de negen seizoenen worden we meegenomen in het verhaal wat Ted in detail vertelt. In deze verhalen is hij samen met zijn vrienden Lily, Marshall, Robin en Barney wanhopig op zoek naar zijn ware liefde, die pas aan het einde van de serie bekend wordt gemaakt.

    De afleveringen van How I Met Your Mother duren 22 minuten, dus deze zijn fijn te kijken wanneer je even in de bus of bijvoorbeeld de trein zit.

    Clerkenwell films

    1. The End of the F***ing World

    In The End of the F*cking World volgen we het verhaal van Alyssa en James. James denkt al vanaf kleins af aan dat hij een psychopaat is en is dan ook gefascineerd voor de dood van dieren. James ontmoet Alyssa en heeft in het begin ook de intentie om haar vermoorden, maar wanneer ze samen vertrekken van huis en niet meer terugkeren, begint hij iets anders voor haar te voelen dan moordneigingen.

    The End of the F***ing World heeft afleveringen van ongeveer 20 minuten, wat de serie makkelijk maakt te volgen onderweg. Als je bijvoorbeeld een treinritje maakt, kan je makkelijk een of meerdere afleveringen van de serie kijken.

    Genoeg van de beste Netflix series als je onderweg bent?

    Als je op zoek bent naar echt klassieke series op Netflix, dan hebben we hier een lijst met oude series op Netflix. Als je zin heb in een vrolijke serie, dan hebben we hier 10 feel-good series.

    © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.