Top 10 beste Netflix series in 2018 die nog uitkomen

  Dit zijn de tien beste Netflix series in 2018 die nog uitkomen. Het lijkt wel alsof Netflix jaarlijks net zoveel series uitbrengt als dat er mensen zijn die gebruik maken van de streamingservice, maar hoe kies je nou de beste? De tien beste Netflix series in 2018 die eraan komen hebben we voor je gemak alvast op een rijtje gezet.

  The CW

  Uit al dat kijkplezier zijn zorgvuldig de tien beste Netflix series in 2018 gekozen die nog uit moeten komen. Er is een divers aanbod, want zowel animatie, drama en grof vermaak komt aanbod. Natuurlijk is er ook wat voor de kijker die zijn of haar bloed wil laten pompen, dus laten we maar snel beginnen met nummer tien.

  10. Riverdale (Seizoen 3)

  De Arrowverse series zijn niet de enige die half oktober weer van start gaan, want het derde seizoen van Riverdale gaat dan namelijk ook van start. Het derde seizoen zal het duistere vervolg van de seizoensfinale uit afgelopen mei moet gaan opvolgen. Deze verliep namelijk anders dan iedereen gedacht had.

  Hoewel het mysterie rondom de Black Hood killer nu wel daadwerkelijk voorbij is, is het dagelijks leven in Riverdale nog niet gekalmeerd. Hiram Lodge heeft namelijk nog steeds flinke plannen voor het dorpje en er zijn genoeg hoofdpersonen die wat problemen lijken te hebben. Zo ook de zus van Betty, want in de trailer is te zien hoe zij haar baby boven een kampvuur houdt op iets wat lijkt als een religieus offer. Als dat maar goed komt.

  Netflix

  9. Chilling Adventures of Sabrina (Seizoen 1)

  Op de tiende plaats van deze lijst met beste Netflix series in 2018 om naar uit te kijken staat een volledig nieuwe serie, namelijk de Chilling Adventures of Sabrina. De serie gaat over Sabrina Spellman die een moeilijk leven lijdt, want ze is half mens, half heks. Als dat nog niet moeilijk genoeg is, moet ze ook nog eens vechten tegen duistere krachten die mensheid kwaad willen doen.

  De serie was oorspronkelijk bedoeld als compagnon voor Riverdale aangezien de series beide zich in hetzelfde stripboekuniversum afspelen. De vraag is alleen of die plannen nog steeds doorgaan, want de series worden in de Verenigde Staten op verschillende zenders uitgezonden. Hierdoor wordt het allemaal net een stukje lastiger, wat leidde tot verschillende uitspraken van de productiebazen dat er op dit moment geen plannen zijn voor een crossover. De Chilling Adventures of Sabrina komt op 26 oktober uit.

  The CW

  8. Arrowverse (Nieuwe seizoenen)

  Het lijken er elk jaar meer te worden, maar daar komt in 2018 een einde aan. Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en Black Lightning keren in oktober allemaal terug voor een nieuw seizoen. Met al deze series kunnen fans van superhelden in ieder geval flink genieten, want er is voor ieder wat wils.

  Oude veteraan Arrow gaat bijvoorbeeld haar zevende seizoen in en staat bekend om een duister toontje, terwijl Supergirl haar vierde seizoen in gaat en meer hoopvol is en een feministische ondertoon heeft. Het wordt in ieder geval weer een druk seizoen vol superhelden, waarbij een deel van de series later in het jaar ook nog eens bij elkaar op bezoek gaan. De Arrowverse series gaan halverwege oktober van start met de nieuwe seizoenen.

  7. Castlevania (Seizoen 2)

  Gamers en Netflix-liefhebbers kijken waarschijnlijk halsrijkend uit naar het tweede seizoen van Castlevania. Het eerste seizoen wist de magie van de games goed te pakken met een goed verhaal, maar was eigenlijk net te kort. Het eerste seizoen had immers maar vier afleveringen.

  Dat zal in het tweede seizoen wel anders zijn, want het aantal afleveringen wordt verdubbeld naar acht. De serie gaat verder waar het eerste seizoen ophield en volgt opnieuw Trevor Belmont. Het tweede seizoen van Castlevania gaat op 26 oktober online verschijnen op Netflix en heeft door het kritiekpunt van seizoen 1 aan te pakken de mogelijkheid om één van de beste Netflix series in 2018 te worden.

  Netflix

  6. Big Mouth (Seizoen 2)

  Sommige series kijk je vanwege de kwaliteit van het verhaal, de technische hoogstandjes en omdat je in de serie gezogen wordt doordat je soms moet nadenken. Big Mouth is precies het tegenovergestelde, namelijk grofgebekt en vol met toilethumor. Het gaat namelijk over een stel scholieren dat zijn weg door de puberteit vindt en tevens seks ontdekt.

  Als simpele animatie weet de serie veel humor op te wekken met het bizarre concept, maar ook meeslepend te zijn. Dit komt namelijk door de personages waarmee je al snel kunt meeleven. Het is dan ook één van de redenen waardoor de serie zo goed slaagt om het ontdekken van adolescentie af te beelden. Big Mouth seizoen 2 staat vanaf 5 oktober op Netflix en belooft één van de beste Netflix series in 2018 te worden als het de kwaliteit van seizoen 1 weet te evenaren.

  5. Bojack Horseman (Seizoen 5)

  Een voormalig beroemd paard dat bezig is om opnieuw een ster te worden in een wereld waar mensen en pratende, rechtopstaande dieren met elkaar samenleven. Zijn naam is Bojack en op zijn weg zullen verschillende hordes zijn, waaronder verslaving, depressie en zelfvernietigend gedrag. Het klinkt als een serie die totaal niet zou moeten werken en dat klopt wel een beetje.

  Volgers vanaf het begin zullen misschien verbaast opkijken van hoe hoog Bojack Horseman in deze lijst met beste Netflix series in 2018 staat. Het eerste seizoen was namelijk nogal middelmatig, maar daar is sindsdien wel verandering in gekomen. Elk seizoen lijkt beter te worden, waardoor de verwachtingen van seizoen 5 later dit jaar torenhoog zijn. Bojack Horseman seizoen 5 staat vanaf 14 september op Netflix.

  Netflix

  4. American Vandal (Seizoen 2)

  Een serie die vorig jaar met een gewaagde promotiecampagne kijkers trok was American Vandal. De serie draaide om een zoektocht naar een vandaal die auto’s van docenten bekladde, waarna ten onrechte iemand van school gestuurd werd. Het is niet je typische verhaal en wordt ook niet op een typische manier verteld. Het is namelijk een documentaire waarmee de serie de spot drijft met docu’s.

  Het tweede seizoen gaat wel een flinke verandering zijn, want bijna alles wat in het eerste seizoen te zien was zal niet terugkeren. Er komt een nieuwe misdaad, nieuw onderzoek en dat alles op een volledig nieuwe locatie met nieuwe personages. Alleen de documentairemakers keren terug in een seizoen waarin gezocht wordt naar iemand die ongein uithaalt met poep.

  3. Narcos: Mexico

  Je leest het goed, er komt een nieuwe serie van de makers van Narcos. Narcos: Mexico was oorspronkelijk bedoeld als het vierde seizoen van Narcos en je kunt het ook wel een beetje als het vierde seizoen. Narcos: Mexico vervolgt namelijk alleen niet de gebeurtenissen van seizoen 3 op.

  De focus ligt namelijk niet meer op Pablo Escabar en zijn beruchte kartel, maar het onderliggende thema nog steeds aanwezig. De serie gaat namelijk nog gewoon over het oprollen van drugsbendes, maar de nieuwe serie legt de focus op Mexico. Dat betekent ook dat er een nieuwe cast is en die zal komend seizoen geleid worden door Michael Pena (bekend van Ant-Man) en Gabriel Luna (te zien in Rogue One: A Star Wars Story). Narcos: Mexico gaat vanaf 16 november te zien zijn op Netflix.

  Netflix

  2. House of Cards (Seizoen 6)

  Het viel te verwachten dat het zesde (en tevens laatste) seizoen van House of Cards hoog zou eindigen op deze lijst vol beste Netflix series in 2018 die nog moeten komen. Er is namelijk flink wat teweeggebracht sinds het vijfde seizoen eindigde, want Kevin Spacey werd na een flink aantal beschuldigingen van seksuele aanranding ontslagen. Het zorgde voor flink wat twijfel, want Spacey is als Frank Underwood het gezicht van House of Cards, waardoor een volgend seizoen voor sommigen zelfs niet voor mogelijk werd gehouden.

  Vervolgens werd bekendgemaakt dat er toch een conclusie voor de serie zal komen door de focus van Frank Underwood te schuiven naar zijn vrouw Claire Underwood. Deze verschuiving was dankzij het einde van seizoen 5 gelukkig niet moeilijk te maken. Netflix lijkt dan ook van plan te zijn om Frank Underwood zo snel mogelijk te vergeten, want via een recente promotievideo werd al bekendgemaakt hoe Spaceys personage uit de serie is geschreven. Het laatste seizoen komt op 2 november uit.

  Netflix

  1. Daredevil (Seizoen 3)

  Er kan maar één serie op de eerste plaats eindigen in deze beste Netflix series in 2018 die nog moeten komen lijst en dat is Daredevil seizoen 3. Het is inmiddels meer dan anderhalf jaar geleden sinds we het tweede seizoen van de serie zagen. Natuurlijk speelde hoofdpersoon Matt Merdock/Daredevil (Charlie Cox) wel een hoofdrol in The Defenders, dus het wachten voelde niet zolang.

  Toch is het juist door die serie dat we alleen maar meer uitkijken naar Daredevil seizoen 3, want het schokkende einde van The Defenders maakte flink wat los. We zullen niet verklappen wat er gebeurde, maar het is toch zeker een essentieel onderdeel als je het begin van seizoen 3 wilt snappen. Daarnaast zal Wilson Fisk, beter bekend als de Kingpin terugkeren in het derde seizoen en aangezien hij nog een appeltje te schillen heeft met Daredevil belooft dat voor flink wat drama te zorgen.

  Dit zijn de beste Netflix series in 2018 om naar uit te kijken

  Zoals je hebt gelezen zijn er genoeg goede Netflix series in 2018 om nog naar uit te kijken, maar het is begrijpelijk als je nu wat wilt kijken. Daarom kun je hier lezen over de beste Netflix 2018 series die al zijn uitgekomen. Mocht je al dat pracht en praal al gezien hebben, kun je natuurlijk ook de beste ondergewaardeerde Netflix films bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.