Beste Netflix serie romances - love is in the air!

  Valentijnsdag komt eraan en dat betekent dat liefde in de lucht hangt. Bij liefde denken wij aan onze favoriete koppels. Helaas zijn niet al deze koppels ooit echt officieel samen geweest. Wat vinden wij de beste Netflix serie romances? Wij vertellen het je hieronder!

  CBS Corporation

  10. Victoria en Ted (How I Met Your Mother)

  How I Met Your Mother is al een tijdje afgelopen en het is ook bekend wie de uiteindelijke vrouw van Ted Mosby is. Het is niet dat we haar niet leuk vinden, maar Ted heeft zo veel relaties door de serie heen gehad en er is toch nog een vrouw geweest die eruit springt. Een vrouw die met haar toetjes en taarten niet alleen haar klanten wist te verleiden, maar ook ons.

  Victoria was ronduit een van de beste romantische partners die Ted ooit heeft gehad. Ze was lief voor en de combinatie van de twee was lief. Ze zorgden namelijk voor elkaar. Verder waren ze ook grappig met elkaar en wist Victoria ook goed om te gaan met Ted zijn vrienden. Als Ted en Victoria bij elkaar gekomen zouden zijn aan het einde, dan was How I Met Your Mother nog steeds een topserie geweest. Victoria en Ted zullen altijd een van de beste Netflix serie romances zijn die er ooit zijn geweest.

  FOX

  9. Bruce Wayne en Selina Kyle (Gotham)

  Ook Gotham kon niet wegkomen van onze beste Netflix serie romances. Vooral niet met twee karakters die overduidelijk gemaakt zijn voor elkaar, maar toch telkens elkaar voorbij lijken te gaan. Ja, dit is een stukje waardering voor Bruce Wayne en Selina Kyle uit Gotham. Alleen hun romance is al een van de redenen om Gotham te kijken. De hele tijd lijken deze twee karakters steeds dichter bij een romantische relatie te komen.

  Elke keer worden de harten van de kijkers er weer uit gerukt zodra het voor de zoveelste keer in een knipperlichtrelatie verandert. We willen allemaal gewoon dat deze twee bij elkaar komen en dan bij elkaar blijven. Gunnen de schrijvers van Gotham ons dit? Nee, zeker niet. Toch hopen we dat het moment dat deze twee officieel bij elkaar komen aan het daglicht komt.

  Netflix

  8. Jessica Jones en Luke Cage (Marvel's The Defenders)

  In the stripboeken zijn deze twee helden al samen, maar we wachten geduldig af tot dit ook gebeurt in de serie Defenders. Ze zouden een heldhaftig koppel zijn. Letterlijk. We hebben het over niemand minder dan Jessica Jones en Luke Cage. Deze twee hebben een ruig begin gehad in de Netflix serie. Al helemaal na alle dingen die Jessica Luke aan heeft gedaan. Het gaat zeker moeite kosten om hier overheen te komen.

  Toch is Luke bereid om haar een tweede kans te geven. Dat zegt genoeg. Dat is pas liefde op zijn best. Daarom vinden wij dat Jessica Jones en Luke Cage een plekje verdienen in onze lijst. Voor de comics, de Netflix serie, eigenlijk voor alles zou dit goed zijn. Van alle romances in deze lijst is het dan misschien niet de beste in een Netflix serie, maar de twee doen hun best.

  BBC One

  7. Sherlock en Dr. Watson (Sherlock)

  Ze zijn goede vrienden, maar hoe zouden ze zijn als deze twee samen zouden zijn? Ze zijn dan misschien wel allebei hetero, but spaghetti is also straight till it’s wet. Nee, maar even alle ongein aan de kant. Oprecht zouden Sherlock Holmes en Dr. Watson een goed koppel vormen. Sherlock is namelijk een asociale, onbeleefde man zonder dat hij het doorheeft.

  John is de perfecte balans voor Sherlock. Een beetje als stroop op een pannenkoek, Yin en Yang, onze hoofdredactrice Rox en Mads Mikkelsen. John zorgt dat Sherlock niet iedere dag meerdere keren in elkaar wordt geramd. Daarnaast helpt John ook nog eens Sherlock wanneer hij door al het bos de bomen niet meer ziet. Ze zullen dan misschien nooit wat krijgen, maar we mogen dromen over een van de romances die het beste van een Netflix serie zou kunnen zijn.

  JoJo Whilden/Netflix

  6. Nicky en Morello (Orange Is the New Black)

  Orange Is the New Black heeft ondertussen al zes seizoenen op Netflix en dit jaar zal het zevende en laatste seizoen van de serie verschijnen. Er zitten veel lesbische praktijken in de serie en we konden deze lijst van beste Netflix serie romances niet maken als er niet ook maar een koppel van de serie tussen zou staan. Laten we nou net een mogelijk koppel hebben wat zelfs nog wel eens zou kunnen gebeuren en al weleens bijna is gebeurd.

  Nicky en Morello. In de eerste paar seizoen van de serie Orange Is the New Black zijn deze twee dames aan het flikflooien en zie je wat pittige scènes van ze voorbij komen. Helaas groeit het nooit uit tot meer. Toch zouden Nicky en Morello een prachtig koppel zijn. Zelfs wanneer Morello iemand anders heeft kun je de chemie tussen de twee dames voelen en merk je dat er altijd een bepaalde band tussen hen zal zijn. De omgang die ze met elkaar hebben is onbeschrijfelijk. Morello en Nicky zijn zeker een van de beste Netflix serie romances.

  Netflix

  5. Rachel en Gar (Titans)

  Titans staat pas sinds kort op Netflix, maar er zijn al genoeg mensen die besloten hebben deze DC serie te bingen. Is ook niet gek als je houdt van een heerlijke lugubere DC serie met niemand minder dan oudere en hardere versies van de Teen Titans. In ons artikel met waarom je wel of niet naar de live action van Teen Titans moet kijken kun je een aantal redenen vinden waarom jij zou moeten bingen. Nu gaan we het namelijk even over iets anders hebben.

  Rachel en Gar uit de serie Titans zijn zonder twijfel ontzettend schattig. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten merk je dat er een vonk tussen de twee karakters is. Ze hebben dezelfde interesses en geven duidelijk veel om elkaar. Ook steunen ze elkaar en bieden ze elkaar een schouder om op te huilen als dat nodig is. Rachel en Gar zouden samen een echt team vormen.

  NBC

  4. Phoebe en Joey (Friends)

  De serie is dan misschien al wat ouder, maar de romances zijn nooit vergeten. Er is toch een romance die nooit is uitgegroeid tot wat meer, maar wij hadden gewild dat dit wel was gebeurd. Dit had namelijk een van de meest schattige koppels kunnen zijn in de geschiedenis van series en al helemaal een van de beste Netflix romances in een serie.

  Phoebe en Joey uit Friends hadden een hechte band met elkaar door de seizoenen van Friends heen. Ze hebben twee keer gezoend en maken altijd flirterige grapjes naar elkaar. Het had zeker een goed koppel kunnen zijn. Helaas gaan we dit nooit kunnen zien, aangezien Friends al een hele tijd klaar is. Toch zullen we een van de beste romances uit een serie ooit nooit meer vergeten, al helemaal niet nu hij op Netflix te zien is.

  Netflix

  3. Mike en Eleven (Stranger Things)

  Ze zijn dan misschien jong, maar dat betekent niet dat we een jeugdliefde niet kunnen waarderen. Deze twee jonkies gaan definitief bij elkaar komen in de toekomst, al is het niet nu. Mike en Eleven zijn bestemd voor elkaar. Deze twee karakters uit Stranger Things geven duidelijk veel om elkaar vanaf het begin. Ze zouden voor elkaar door het vuur gaan en missen elkaar wanneer de ander er niet is.

  Soms gaan momenten moeizaam en vertrouwen moest opgebouwd worden, maar nu dat er eenmaal is… Mike en Eleven zijn niet anders te verwoorden dan schattig. Het schoolfeest aan het einde van seizoen twee was dan ook het meest schattige moment. Wij hopen hier meer van te zien deze zomer in het nieuwe seizoen van Stranger Things. Hopelijk weet deze jeugdliefde op te bloeien tot iets prachtigs. Voor nu is het een van de meest prille en schattige romances die in een Netflix serie te zien is.

  Beth Dubber/Netflix

  2. Clay en Hannah (13 Reasons Why)

  Ze hebben nooit een volledige relatie kunnen hebben en dat breekt onze harten. Deze twee tieners hadden duidelijk gevoelens voor elkaar, maar durfden beide de eerste stap niet te zetten. Clay en Hannah uit 13 Reasons Why zullen ook nooit de kans krijgen om deze stap nog te zetten, aangezien Hannah dood is.

  Vanaf het eerste moment merk je hoe erg Clay treurt om haar dood. Op sommige momenten zou je zelfs denken dat de twee wat gehad hebben, maar dan blijkt dat toch niet zo te zijn. Clay doet duidelijk alles voor dit meisje, zelfs wanneer ze al dood is. Toch zijn Hannah en Clay nooit bij elkaar gekomen. En waarom niet? Doordat ze bang waren om afgewezen te worden door die ene persoon die hen nooit af zou wijzen.

  Helaas voor Hannah en Clay, want de liefde die ze voor elkaar hadden was prachtig. In de aflevering van Clay zijn tape merk je dit vooral. Je hart zal breken na het zien van die aflevering.

  The CW Network

  1. Betty en Archie (Riverdale)

  Dit is een onpopulaire opinie, maar al denk je als trouwe Riverdale kijker er een beetje over na zou het best een goede combinatie zijn. Betty gaat natuurlijk het beste samen met Jughead, maar al zou Jughead niet bestaan. Wie zou er dan bij haar passen? Juist ja: Archie.

  Al sinds hun jeugd zijn de twee kameraden en Betty zag hem in het begin van Riverdale nog zitten. Archie en Betty kennen elkaar als geen ander en zullen de ander nooit de rug toekeren. Verder merk je in Riverdale dat ze elkaar altijd een schouder bieden om op te huilen en beoordelen ze elkaar nooit. Archie en Betty hebben zelfs een keer gekust… Betty is dan wel beter voor Jughead, maar al zou hij niet bestaan? Dan zouden Betty en Archie zeker een van de beste romances zijn die in een Netflix serie te vinden is.

  De beste romances in een Netflix serie

  Er zijn natuurlijk veel meer karakters in series die echt bij elkaar hadden moeten komen of nu al perfect zijn. Toch kan het zo zijn dat jouw favoriete stel er niet tussen zit. Wie vind jij de beste romances in een Netflix serie? Laat het weten in een reactie hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.