Foto: Netflix

5. De Teen Titans cast

Laten we beginnen met de casting. Ten eerste is Brenton Thwaites gecast als Dick Grayson. Thwaites is ronduit perfect voor die rol. Hij zet Robin (Dick) neer als een huurmoordenaar die zijn hele leven is mishandeld en nu niet meer weet wat hij moet doen omdat hij vastzit aan een ongezonde levensstijl. Dick komt heel hard over, terwijl hij eigenlijk gewoon getraumatiseerd en gekweld is. Dit kun je allemaal merken dankzij het goede acteren van Thwaites.

Naast Thwaites speelt Teagan Croft een grote rol. Zij speelt namelijk Rachel Roth, ook wel bekend als Raven. Alleen over dit karakter kun je gemengde gevoelens hebben. In het begin van Titans is Rachel een ontzettend watje. Het kan zo zijn dat je dat niet gewend bent, aangezien je Raven in andere series of films ziet als een badass die altijd een woordje paraat heeft. Ze komt langzaam wel op gang, maar het duurt even in de Netflix serie.

Verder wordt de psychopathische Starfire (Koriand’r, Kory) gespeeld door Anna Diop. Gar Logan (Beast Boy) wordt vertolkt door Ryan Potter. Starfire is in Titans eigenlijk gewoon een moordmachine, maar wel een goed gespeelde moordmachine. Diop is een goede keuze voor de rol, ook al is Starfire zelf redelijk agressief in de serie.

Gar is om samen te vatten een schatje en eigenlijk gewoon de ideale schoonzoon. Je zou hem zo voorstellen aan je gehele familie. Naast heel erg lief is hij ook een grapjas die goed zorgt voor Rachel. Ryan Potter brengt Beast Boy perfect over en vertolkt hem zoals we het karakter kennen.