Beste Netflix serie karakters - Wie laten er een herinnering achter?

  Iedereen heeft wel een karakter gehad in een serie die zijn of haar hart stal. Je hart wordt door dit karakter gepakt en niet meer losgelaten op dezelfde manier als een hond die een stuk vlees te pakken krijgt. Toch zijn er een paar uitblinkers. Wij vertellen je wie in onze lijst van de beste Netflix serie karakters!

  MTV

  10. Stiles Stilinski (Teen Wolf)

  “Sarcasme is mijn enige verdediging,” is de beste zin waarmee we Stiles Stilinski kunnen beschrijven. Bewapent met zijn sarcasme vermaakt Stilinski de kijker telkens weer. Dylan O’Brien vertolkt de rol van dit hilarische personage in de serie Teen Wolf. Naast het feit dat Stiles hilarisch is, kun je hem ook nog eens beschrijven als loyaal en lief.

  Stiles is dankzij al deze eigenschappen wel een beetje een sukkeltje en dan vooral als het op de liefde aankomt. Bijna de hele serie is hij single en het duurt een eeuwigheid voordat het hem lukt om het meisje van zijn dromen te strikken. Stiles is ook nog eens ontzettend onhandig, maar goed, niemand is perfect. We houden van Stiles zoals hij is en vinden hem zeker een van de beste karakters die op Netflix series te vinden is.

  Fox International

  9. Theodore “T-Bag” Bagwell (Prison Break)

  Theodore is een smerige moordenaar die niet alleen moord heeft gepleegd, maar ook minderjarigen heeft ontvoerd en verkracht. In de serie maakt hij gevangenen zijn onderdanen en haalt hij smerige streken bij ze uit. Hij is gemeen, door en door slecht en walgelijk in elke zin van het woord. Waarom verdient hij het dan om een van de beste karakters uit een Netflix serie genoemd te worden?

  Dit is vooral door de manier waarop hij gespeeld wordt door de acteur Robert Knepper. Als er ook maar een karakter is dat gehaat wordt op Netflix, dan is hij het wel. De acteur zet het personage fantastisch neer en zorgt ervoor dat de meest vredelievende zielen hem haten met een passie. Je moet een goede acteur zijn om zo’n walgelijk figuur neer te kunnen zetten.

  Dus waarom T-Bag een plek verdient? Hij is ronduit walgelijk en dat verdient in dit geval wel een applausje.

  Sony Pictures

  8. Jesse Pinkman (Breaking Bad)

  Zodra je deze naam leest vraag je jezelf waarschijnlijk af waarom deze drugsverslaafde in deze lijst staat. Was hij namelijk niet ontzettend vervelend? Het antwoord op die vraag is: ja. Toch verdient Jesse Pinkman een plaats in onze lijst, aangezien hij een achtbaan vol hoogtepunten en dieptepunten meemaakt gedurende de gehele serie.

  Jesse wordt in de serie meegesleurd in de plannen van Walter White. Niet omdat hij vervelend is, maar omdat hij eigenlijk onder al die narigheid een goed hart heeft. Jesse bewijst dat niet alleen in de serie, maar laat ook nog eens zien hoe het is om af te kicken van drugs en dat is een hele prestatie. Eigenlijk is Jesse Pinkman een karakter dat gedurende de serie langzaam maar zeker op een positieve manier verandert en daarom heeft hij wel een plekje verdient tussen de beste karakters op Netflix.

  Fox Television

  7. Barney Stinson (How I Met Your Mother)

  Een van de meest hilarische personages die ooit heeft bestaan is niemand minder dan Barney Stinson. Barney wordt gespeeld door Neil Patrick Harris en is te bewonderen in de sitcom How I Met Your Mother. Hij is een arrogante eikel die vrouwen vooral gebruikt voor hun lichaam en gooit ze aan de kant als stukken afval. Barney heeft alleen ook een hele andere kant.

  Barney is hilarisch. Zijn humor is vulgair, maar toch kun je het niet helpen om te lachen om zijn vreselijke grappen. Neem bijvoorbeeld zijn smerige woordgrappen. Ze horen niet te werken, maar telkens weer toveren ze een glimlach op je gezicht. Naast zijn fantastische humor is hij is altijd klaar voor een uitdaging en geeft hij nooit op en dat is een eigenschap die je moet waarderen.

  Naast de hilarische onderdelen van zijn karakter is Barney ook nog eens heel lief. Hij voelt wel degelijk liefde en pijn en zal alles doen voor de vrouw van zijn dromen. Hij is niet alleen op romantisch gebied een lieverd als we zijn vrouwen verslindende trekjes vergeten, maar hij zal ook altijd klaarstaan voor zijn vrienden. Het maakt niet uit hoe laat of wanneer, als je vrienden bent met Barney staat hij voor je klaar.

  Barney Stinson is dus zeker weten een van de beste karakters op Netflix en is zeker weten een van de beste Netflix serie karakters.

  Netflix

  6. El Profesor (La Casa de Papel)

  Een mysterieuze man die zichzelf laat kennen onder de codenaam ‘El Professor’ oftewel ‘de professor’. Hij is het meesterbrein achter het plan om de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te plegen. Deze mysterieuze bandiet is een man zonder verleden en zoekt alleen het beste dieventuig om de bank te overvallen.

  De Professor heeft een plan voor alles en zelfs zijn reserveplannen hebben een back-up. Hij gaat voor succes. De Professor ziet eruit als een man die nog geen vlieg kwaad zou doen, maar kan tegelijkertijd wel even de grootste overval ooit in Spanje plegen. Ook kan hij een politieagent uitschakelen binnen een paar seconden zonder zelf ook maar een schrammetje te krijgen.

  Het personage is ontzettend slim, fantastisch in de kunsten van het plannen en een van de beste schurken ooit. Als er iemand een plek verdient in de lijst met beste Netflix karakters, dan is hij het wel.

  Beth Dubber/Netflix

  5. Clay Jensen (13 Reasons Why)

  In de bekende serie van Netflix, 13 Reasons Why hebben we Dylan Minette zien schitteren in de hoofdrol als het personage Clay Jensen. We hebben het nu alleen niet over Dylan, maar over zijn karakter Clay. Hij is een vriendelijke jongen die verliefd is op Hannah Baker, een meisje die wanneer de serie begint net zelfmoord heeft pleegt. Clay zijn hart is gebroken en hij weet niet wat hij met de pijn aan moet.

  Clay breekt je hart meerdere keren met alles wat er met hem overkomt in de serie. Toch is Clay ook wel een beetje vervelend. Elke keer stopt hij met het luisteren van de tapes die Hannah heeft achtergelaten terwijl we gewoon willen weten wat ze verder vertelt. Op dat kleine minpunt na is Clay een vriendelijke jongen en verovert hij de harten van de kijkers. Hij valt zeker binnen de beste Netflix serie karakters.

  Dean Buscher

  4. Jughead Jones (Riverdale)

  Forsythe Pendleton Jones de derde kennen we het beste als Jughead Jones, een van de hoofdpersonen in de dramaserie Riverdale. Met zijn stoere blik en heerlijke persoonlijkheid verdient hij een plek tussen de beste karakters uit Netflix series. Jughead maakt misschien niet altijd de slimste keuzes, maar dat is dan ook wel zijn enige slechte eigenschap in de serie.

  Jughead is een over het algemeen slimme jongen met sterke antwoorden en een duistere uitstraling. Niet alleen is hij een Southside Serpent, maar hij is ook een schrijver met een neus voor speurwerk. Zijn intelligentie maakt dat laatste alleen maar beter, want daardoor schrijft hij sterke verhalen en lost hij moeilijke zaken op met zijn brein. Jughead is niet alleen het beste personage uit de serie Riverdale, maar ook één van de beste karakters die op Netflix te vinden is.

  Netflix

  3. Steve Harrington (Stranger Things)

  Steve Harrington van Stranger Things ging van zero naar een hero. Steve is een jonge adonis die we in het eerste seizoen meemaakte als een gemene snotaap die andere mensen pestte en ook niet geheel netjes was tegenover zijn vriendin Nancy. Toch verdient Steve wel degelijk een hoge plaats in deze lijst. Je vraagt je misschien af waarom.

  Steve begon dus als een vervelende pestkop. We hadden allemaal wel zin om hem een klap in zijn gezicht te geven en om hem wat manieren bij te brengen. Hij was gemeen tegen niet alleen het sukkeltje Jonathan, maar ook een aantal andere scholieren.

  Naarmate het eerste seizoen zijn einde naderde begon door te schijnen dat hij eigenlijk een schatje was en dat werd al helemaal duidelijk in seizoen twee. Hij beschermt de jongens tegen monsters en verandert in het tweede seizoen zelfs in een vaderfiguur voor publiekslieveling Dustin. De gemene arrogante Steve is compleet weggevaagd en in plaats daarvan een leuke Steve die Dustin zelfs wat moed inspreekt om een meisje te versieren.

  Steve Harrington van Stranger Things heeft een van de grootste veranderingen meegemaakt die een personage in een serie kan hebben en daarom verdient hij zeker complimenten. Maar aangezien hij een fictief karakter is, geven we hem maar gewoon een plaats tussen de beste Netflix serie karakters.

  NBC Universal Media

  2. Hannibal Lecter (Hannibal)

  Praktisch iedereen kent het verhaal wel van Hannibal the Cannibal. Deze schurk vermoordde mensen om ze vervolgens te eten. In 2013 besloot de NBC een serie hierover te maken die uiteindelijk op Netflix is geplaatst. Hier was in de hoofdrol Mads Mikkelsen te zien als de beruchte kannibaal Hannibal Lecter.

  Hannibal is in de serie een psychopaat, maar je kunt niet ontkennen dat hij de meest charmante psychopaat is die je ooit zult zien. Hij is chique, duivels en ontzettend slim. Al deze kwaliteiten maken hem een ultieme psychopaat die je verward in je hoofd dankzij het feit dat je hem niet haat. Hannibal verdient zeker de titel een van de beste karakters in een Netflix serie.

  Sony Pictures

  1. Walter White (Breaking Bad)

  Walter is misschien vreemd om bovenaan de lijst van beste Netflix serie karakters te hebben staan. Hij is namelijk niet het meest aardige en liefdevolle persoon naarmate je meer seizoenen van Breaking Bad kijkt. Toch verdient Walter de plek bovenaan en dat komt doordat Walter aan de lopende band vreselijke keuzes maakt. Telkens wanneer hij een twijfelachtige keuze maakt, sta je alsnog achter hem omdat hij het allemaal voor zijn familie doet. Dit laat je alleen wel een beetje twijfelen aan je eigen normen en waarden.

  Daarnaast is Walter het beste te omschrijven als menselijk. Walter is een normale vent met een vleugje gestoord en laten we even eerlijk zijn; hebben we dat niet allemaal in ons zitten? En dat hij dan mensen vermoord en pijn doet is natuurlijk niet de ideale manier om met anderen om te gaan, maar het is de enige optie die hij ziet om zijn dubbele leven geheim te kunnen houden.

  Walter White is een toffe peer, die ondanks zijn slechte kant je toch weet over te halen achter hem te staan. Dan verdien je een plek bovenaan de lijst van beste Netflix serie characters.

  Welke karakters op Netflix vind jij het beste?

  Wij hebben je een hele lijst gegeven van karakters uit een serie op Netflix die wij de beste vinden, maar het kan ook zo zijn dat jij er nog eentje weet die niet mag missen op deze pagina. Laat het ons weten in een reactie hieronder! Ben jij ook zo gek op Netflix? Dan kun je ook ons artikel met theorieen over Netflix series lezen of ons artikel met de beste familiefilms op Netflix even bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.