Foto: Curtis Baker

5. Candy Jar

Lona Skinner en Bennet Russell zijn niet bepaald de beste vrienden. Je kunt deze twee studenten van het Hemlock Prep Academy beter rivalen noemen. Helaas lijken ze elkaar maar niet te kunnen vermijden, aangezien ze in dezelfde naschoolse club zitten. Allebei willen ze voorzitter worden van de debatclub, aangezien dat goed staat op hun brief naar de universiteit waar ze heen willen.

Helaas voor Lona en Bennet gaat het niet volgens plan. Ze worden covoorzitters van dit kleine clubje en moet samen strijden om in de finale te komen van een debatwedstrijd. Candy Jar is een perfect voorbeeld van het gezegde 'tegenpolen trekken elkaar aan'.

Dit is een perfecte film voor een avondje bankhangen met het gezin. Candy Jar is een lieve en grappige film waar geen kwaad in zit. De jongere kinderen kunnen dus gewoon gezellig meekijken, maar ook als je wat ouder bent zul je je niet vervelen tijdens deze film. Als je niet houd van romantische komedies, dan is deze film wel iets minder passend voor jou, maar het is de moeite waard om de film proberen te kijken. Het is namelijk niet voor niets een van de beste familiefilms op Netflix.