Dit zijn de beste Netflix Original films volgens jullie!

Article
donderdag, 01 maart 2018 om 13:19
dit zijn de beste netflix original films volgens jullie 127278 1
Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste Netflix Original films zijn. Jullie hadden keuze uit tientallen films, van The Cloverfield Paradox tot Bright, maar er kan natuurlijk maar eentje de beste zijn. Dit is waar jullie op hebben gestemd!

5. War Machine (2017)

Alvast inkomen voor de nieuwe film van Quentin Tarantino met Brad Pitt in de hoofdrol? Dan kun je deze Netflix Original met dezelfde acteur in de hoofdrol bekijken: War Machine. Volgens jullie is dit een van de beste Netflix Original films.
In War Machine zien we hoe Brad Pitt de rol vertolkt van generaal McMahon, iemand die de leiding krijg over een operatie in Afghanistan. De generaal heeft alleen een iets andere aanpak dan iedereen gewend is in het leger.
127279

4. Okja (2017)

Okja is een Zuid-Koreaanse en Amerikaanse productie die sinds de zomer van 2017 te zien is op de streamingdienst. Met onder andere Giancarlo Esposito, die we vooral kennen als Gus Fring uit Breaking Bad, en Jake Gyllenhaal in de cast heeft Okja genoeg elementen die het waard maken om Okja te kijken.
Een jong meisje genaamd Mia (Seo-Hyun Ahn) woont op het plattenland en moet alles op alles zetten om er voor te zorgen dat haar beste vriend niet wordt afgenomen van haar. Deze vriend heet Okja en is een fascinerend mooi beest, maar wordt achterna gezeten door een groot multinationaal bedrijf.
127280

3. Beasts of No Nation (2015)

Beasts of No Nation is een Amerikaanse oorlogsfilm met veel drama-elementen erin verwerkt. De Netflix Original pakt een heftig onderwerp uit de huidige oorlogen en weet deze op een emotionele manier te vertalen naar het scherm.
Beasts of No Nation gaat namelijk over een klein jongetje genaamd Agu (Abraham Attah) die gedwongen wordt om te vechten in een leger hurlingen tijdens een burgeroorlog. Agu moet zich in zijn eentje zien te redden in deze genadeloze strijd.
127281

2. Death Note (2017)

De populaire anime Death Note is door Netflix onder de loep genomen en met echte mensen gemaakt. Deze bovennatuurlijke horor/thrillerfilm heeft een uiterst interessant concept en weet veel mensen te boeien, jullie dus ook!
In Death Note zien we hoe student Light Turner (Nat Wolff) een mysterieus notitieboek vindt dat de krachten blijkt te hebben om mensen te vermoorden. Als je naam te vinden is op een van de bladzijdes van het boek ben je de sjaak.
127282

1. Bright (2017)

Bright is volgens jullie de nummer één van beste Netflix Original films. De film met Joel Edgerton en Will Smith in de hoofdrol kreeg gemixte recensies, maar was vanaf de dag van uitkomst al meteen razend populair.
In Bright krijgen we een bijzonder wereld vol mensen, orks en elven voorgeschoteld. De menselijke agent Daryl (Will Smith) en de ork agent Nick (Joel Edgerton) moeten samenwerken om een mensendodelijk wapen te vinden.

De beste Netflix Original films volgens jullie

Hierboven staan de beste Netflix Original films, democratisch gekozen door jullie! Later vandaag komt er weer een nieuwe poll online waar jullie weer op kunnen stemmen.