Xbox Live Gold games maart 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Er is weer een nieuwe maand begonnen en de Xbox Live Gold games maart 2018 zijn bekend. In deze special gaan wij dieper op de games in. De games zijn gratis te spelen, maar mocht je grote twijfels hebben lees dan eerst meer over de games voordat je deze gaat downloaden.

  Trials of the Blood Dragon

  Trials of the Blood Dragon is een game die bestaat uit een gekke combinatie, namelijk Far Cry 3: Blood Dragon en de Trials franchise. Far Cry 3 Blood Dragon is een spin-off van Far Cry 3 met veel flitsende neonverlichting en rockmuziek maar dezelfde shooter-gameplay. Trials games zijn motorgames zoals bijvoorbeeld Trials Fusion.

  Tijdens Trials of the Blood Dragon scheuren spelers op een motor door een jungle verlicht met neonkleuren. Een pad moet vervolgens gevolgd worden naar de finish en dan is een level behaald. Als je houdt van een game die zichzelf niet serieus neemt met over de top effecten, dan is Trials of the Blood Dragon perfect voor jou.

  Trials of the Blood Dragon is van 1 tot 30 maart gratis te downloaden.

  Superhot

  De game Superhot is een shooter die voornamelijk werkt met tijd. Spelers bevinden zich in een wit gebouw met rood gekleurde vijanden die in bezit zijn van verschillende wapens, deze wapens kunnen bijvoorbeeld pistolen zijn. Wanneer spelers niet bewegen, zal de tijd vertragen en kunnen kogels makkelijker ontweken worden.

  De game is een shooter, maar kan soms een beetje creepy overkomen. Bij het bekijken van de trailer of gameplaybeelden wordt waarschijnlijk duidelijker waarom. Het spel heeft geen muziek op de achtergrond en het enige doel is om wezens te vermoorden. Wanneer een level voltooid is, zegt een robot ongeveer 20 keer “Super… Hot”.

  Superhot is van 16 maart tot 15 april gratis te downloaden.

  Brave: The Video Game

  Een aantal jaren geleden kwam de film Brave uit, hier is Brave: The Video Game op gebaseerd. Net zoals in de film is het hoofdpersonage in de game Merida. Spelers moeten verschillende missies uitvoeren die ook in de film zijn voorgekomen.

  Om missies te voltooien heeft Merida toegang tot verschillende wapens waaronder een pijl en boog en een zwaard. Maar niet elke uitdaging draait om geweld, ook zijn er puzzels te vinden die opgelost moeten worden door slim te denken.

  Brave: The Video Game is van 1 tot 15 maart gratis te downloaden.

  Quantum Conundrum

  Laat je creativiteit op hol slaan in Quantum Conundrum. Tijdens deze game moeten spelers de verwarde oom van het hoofdpersonage helpen om generatoren aan te zetten. Om dit te doen krijg je een speciale handschoen: het Inter-Dimensional Shift Device.

  Om dichter bij de generatoren te komen moeten puzzels opgelost worden. Deze puzzels bevinden zich in kamers met verschillende dimensies die effecten hebben op voorwerpen in de kamers. Zo maakt de Fluffy dimensie alle objecten lichter. Er zijn in totaal vier dimensies om te overwinnen voordat alle generators aan kunnen staan.

  Quantum Conundrum is van 16 tot 31 maart gratis te downloaden.

  Trials of the Blood Dragon

  Verkijgbaar vanaf 13 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.