Wat vind jij de beste multiplayermap van Call of Duty? - XGN Doe Mee

  De release van Call of Duty: Black Ops III ligt inmiddels al drie weken achter ons, maar dat betekent niet dat we niks meer over Call of Duty gaan zeggen. Nu richten wij ons vizier op de multiplayermappen! Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Vorige week was onze vraagstelling welke PlayStation 2-game jullie op de PlayStation 4 willen spelen. Emulatie komt naar Sony’s laatste paradepaardje, wat dus betekent dat we de oude klassiekers kunnen afstoffen om ze op de PS4 te spelen. En we kregen veel reacties binnen, met tal van titels. Deze week is de eer aan Fix1985:

  Fix1985 – Level 8

  De Prince of Persia trilogie (Sands of Time, Warrior Within en Two Thrones). Topverhaal, toentertijd al superstrakke controls en vette gameplay, goeie hack ‘n’ slash actie met toffe combo’s, QTE’s en finishers. Daar zit dan ook nog platformen bij op een niveau waarvan ik denk dat Assassin’s Creed het ooit echt alleen geleerd heeft en uiteraard uitdagende puzzels.

  Eigenlijk vind ik ook dat ze deze games niet alleen mogen poorten, maar van de grond af aan opnieuw mogen opbouwen en uitbrengen voor de PS4. Misschien wordt het wel tijd voor een reboot van de franchise?!

  Klinkklare taal Fix1985, en de XGN Doe Mee zou dit ook wel eens willen zien. De reboot natuurlijk ook, maar het principe dat een oudere titel weer van de grond af aan wordt opgebouwd voor een hedendaagse console. En dat zou dan natuurlijk toepasbaar zijn op de games die jullie allemaal willen zien op de PS4. We zeggen maar wat titels: Jak & Dexter, Sly Cooper, The Warriors, SSX Tricky en Shadow of Colossus zijn maar een paar namen die we voorbij zagen komen.

  Maar even genoeg over de klassiekers, tijd voor de nieuwste vraag! We hadden het een tijdje geleden al eventjes over Call of Duty: Black Ops III, die natuurlijk werd overschaduwd door de release van Fallout 4. Maar met alle Call of Duty delen in ons hoofd, vroegen wij ons het volgende af:

  Wat vind jij de beste multiplayermap van Call of Duty?

  Er zijn er namelijk flink wat verschenen voor de reeks; alleen voor Black Ops kwamen maar liefst vier DLC pakken uit met daarin talloze maps! Maar welke was nou het tofste van al die DLC en aan welke map heb jij de meest warme herinneringen?

  Is het misschien Moon uit de Rezurrection DLC, waarin je ook een bizarre easter egg moet oplossen? Of toch gewoon die klassieker in het nieuwe jasje: Nuketown? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij die map zo liefhebt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Call of Duty

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2003

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.