Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  10. Deadpool (Deadpool films en games)

  Deadpool is een iconisch personage in de filmwereld, waarna hij vervolgens ook een game heeft gekregen. Helaas werd deze game niet zo goed ontvangen, want ondanks dat Deadpool een hilarisch personage is betekent niet dat hij de niet zo spannende gameplay interessanter kon maken. Daar kon de beste man ook niet zoveel aan doen en zijn films zijn nog steeds om je te bescheuren.

  Iconisch aan Deadpool is net zoals bij velen superhelden, zijn strakke pak. Een fan heeft op Minecraft een van de beste Deadpool skins gemaakt. Er zit ondanks dat het pixelachtig is, veel detail in en geeft dezelfde uitstraling zoals wij die in de films gewend zijn. Zo kun je nu dus ook gekleed gaan in de blokkige Minecraft game.

  Deze leuke Minecraft skin is te vinden op The Skindex onder het zoekwoord "Deadpool".

  Deadpool Minecraft Skin

  9. Undyne (Undertale)

  Grappig hoe twee welbekende games op deze manier met elkaar gemengd worden. Vooral als je het hebt over deze games, die het allebei niet moeten hebben van realistische graphics. Undertale is een 2D game en Minecraft is, ondanks dat het 3D is, misschien nog wel pixelachtiger dan Undertale.

  Undyne is een grappig personage in Undertale en aangezien Undertale toch al 2D is, maakt het qua graphics niet veel uit dat ze in Minecraft skins zoveel pixels bevat. Het is eigenlijk alleen maar leuk om haar in haar 3D vorm te zien. Bovendien zal het ons niet verbazen als je zelfs de monsters in de game wegjaagt met de skin van dit stoere personage.

  Deze gave Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder het zoekwoord "Undertale".

  Undertale Undyne Minecraft skin

  8. Daisy (Mario franchise)

  Daisy is misschien geen heel belangrijk personage uit de Mario franchise, maar anders is ook een keer leuk. Bovendien zijn er genoeg vrouwelijke gamers of mannen die vrouwelijke skins willen dragen in Minecraft. Daisy verdient wat liefde in haar game-carrière en daarom hebben we voor deze skin gekozen.

  Je kunt Daisy vooral herkennen van de Mario Party en Mario Kart games, daar komt zij nog altijd in voor. Sportief is ze ook zeker, want je zult haar ook vinden de meeste Mario sport games. Nu kun je haar ook zien rondrennen in de vierkante 3D wereld van Minecraft, of je kunt zelf deze skin gebruiken.

  Je kunt deze fleurige Minecraft skin vinden in The Skindex onder de zoekterm "Mario".

  Mario Daisy Minecraft skin

  7. The Dark Brotherhood (The Elder Scrolls V: Skyrim)

  The Dark Brotherhood is een van de meest bekende verhaallijnen die je kunt spelen naast de hoofdverhaallijn. Het is bijna alsof Assassins Creed en Skyrim een baby hebben gemaakt en The Dark Brotherhood daaruit kwam rollen, aangezien je in deze missies een huurmoordenaar bent.

  Bij deze bijzondere baan krijg je een geweldig voordeel, namelijk een bad ass outfit die je kunt dragen tijdens werk en buiten werk om. Nu is dit ook beschikbaar als een van de Minecraft skins die je kunt downloaden. Ren als een huurmoordenaar door de bosjes van de bijzondere wereld van Minecraft en misschien dat de monsters uit het spel jou niet eens zien.

  Je kunt deze toffe Minecraft vinden in The Skindex onder de zoekterm "Skyrim".

  The Dark Brotherhood Minecraft skin

  6. Master Chief (Halo franchise)

  Een Xbox gamer zal dit personage gelijk herkennen, maar ook voor gamers op andere platformen is dit een bekend gezicht. Of eerder gezegd, helm. Zijn gezicht hebben we namelijk nog nooit gezien, want Master Chief is een mysterieuze vrucht terwijl hij zich een weg baant door de agressieve aliens.

  Dit is een van de beste Minecraft skins die jou gegarandeerd een stoere look zal geven. Hoewel Minecraft vijanden iets onschuldiger lijken, lijkt het soms net zo’n slagveld te zijn als wat we in Halo zien. Vooral als de zoveelste creeper ontploft en een krater achterlaat. Met deze Minecraft skin kun je nog een stukje extra buitenaards genieten van de game, maar pas op de dat je geen vierkante ogen krijgt.

  Deze stoere Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder de zoekterm "Halo".

  Master Chief Minecraft skin

  5. Link (The Legend of Zelda)

  Ten eerste is het een opluchting om te zien dat er weinig tot geen mensen waren die Minecraft skins van Link “Zelda” hebben genoemd, maar er kan er maar een de beste zijn. Deze skin is voor een Minecraft skin erg gedetailleerd en lijkt wat schaduwing te hebben, dus de maker heeft er zeker moeite in gestoken. Je kunt zelfs Link zijn hoed en zijn schild verwijderen.

  Dankzij deze skin kun je door de vierkante bossen van Minecraft rondrennen als een van de lievelingetjes van Nintendo. Wat wel jammer is, is dat je niet zoals Link kunt rollen, maar je kunt wel laten zien dat Link nog steeds dodelijk kan zijn voor zijn vijanden met een pijl en boog of een zwaard.

  Deze nostalgische Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder de zoekterm "The Legend of Zelda".

  Link Minecraft Skin

  4. Connor (Detroit: Become Human)

  Quantic Dream heeft dit jaar een prachtige, nieuwe game neergezet onder de naam van Detroit: Become Human. In de game kun je drie verschillende personages spelen, waaronder android Connor, die functioneert als een agent. Door de game heen kun je erg gehecht raken aan dit personage, vandaar dat dit een van de beste Minecraft skins is gebaseerd op een game.

  In deze Minecraft skin zie je details die je gelijk doen denken aan de game, zoals zijn eeuwige nette pak en het blauwe lampje dat de functionaliteit van de androids laat zien. Nu kun je ook in Minecraft laten zien dat Connor de mogelijkheid om vrij te breken en zijn eigen leven te lijden. Ondanks dat het voor hem misschien in een vreemde wereld is. Een leuk idee wat je hierbij kunt bedenken is het bouwen van Detroit zodat hij een wat vertrouwde omgeving zal herkennen.

  Deze mechanische Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder de zoekterm "Detroit: Become Human".

  Connor Minecraft Skin

  3. Lara Croft (Tomb Raider franchise)

  Lara Croft is door de jaren en console-generaties een stuk mooier geworden dan dat ze origineel was, maar ook in deze pixel-achtige Minecraft skin is ze nog steeds duidelijk herkenbaar. Misschien komt dat vooral omdat fans die de eerste games hebben gespeeld ooit al een voorproefje hebben gehad van de blokkerige versie van Lara.

  Het is niet vaak voorgekomen dat door het bos rennen als Lara Croft om grotten te verkennen niet leuk was. In dit geval zul je misschien wel een mineshaft gaan verkennen in plaats van een tombe, maar dit zal de pret absoluut niet bederven. Dankzij het detail van de boog die te zien is, hebben we deze Lara uitgekozen als een van de beste Minecraft Skins.

  Deze avontuurlijke Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder de zoekterm "Tomb Raider".

  Lara Croft Minecraft skin

  2. Joel (The Last of Us)

  Als gamer is het onmogelijk om te ontkomen aan het succes dat The Last of Us de afgelopen jaren heeft gehad. In de eerste game kunnen spelers de apocalyptische wereld verkennen als Joel, een norse man van middelbare leeftijd waar je geen ruzie mee wil hebben. In 2016 werd voor het eerst aangekondigd dat The Last of Us Part II onderweg is.

  In het tweede deel is er alleen wel een puntje waar fans aan zullen moeten wennen, dat we als Ellie spelen in plaats van Joel. Ondanks dat we ook met Ellie een bijzondere band op hebben gebouwd in de game, zullen we die grijze man wel missen. De oplossing daarvoor is een van de beste Minecraft skins die gerelateerd is aan games. Er is namelijk een skin gemaakt die op Joel lijkt en ondanks dat de graphics een stuk minder gedetailleerd zijn, is hij nog makkelijk te herkennen. Bovendien kun je ook in Minecraft zombies te lijf gaan.

  Deze gave Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder het zoekwoord "The Last of Us".

  Joel Minecraft skin

  1. Assassin (Assassin's Creed franchise)

  De Assassin's Creed games hebben ons al jarenlang het gevoel gegeven dat wij een stoere, sluwe sluipmoordenaar konden zijn. Deze skin staat op nummer 1 van de beste Minecraft skins die aan games gerelateerd zijn en kan dit gevoel voor ons recreëren. Het schaduwachtige gezicht van deze skin geeft een mysterieuze toevoeging.

  Als een echte huurmoordenaar kun jij nu de reden zijn dat villagers naar binnen rennen, vrezend dat zij dit keer het doelwit kunnen zijn. Aan jou uiteraard de keuze of je deze uitvoert of dat je het een keer overslaat. Alles is mogelijk in deze hoekige wereld vol verrassingen.

  Deze sluiperige Minecraft skin is te vinden in The Skindex onder het zoekwoord "Assassin's Creed".

  Assassin's Creed Minecraft skin

  Beste Minecraft skins gebaseerd op games

  Het is bijna onmogelijk om ergens geen Minecraft skin meer van te vinden. Er zal altijd wel iemand zijn die ergens fan van is of zichzelf gewoon ronduit verveelt en besluit om een Minecraft skin te maken. Onlangs is bekendgemaakt dat Minecraft geen updates meer zal krijgen voor de eerdere generatie consoles, maar de nieuwere generatie consoles zal deze wel blijven ontvangen.

  Wat is de beste game voor jou en waar zou jij Minecraft skins van willen zien? Als je op zoek bent naar nog meer creativiteit in deze sandbox-game kun je ook ons artikel lezen over de beste creative mods die je geprobeerd moet hebben.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.