De beste Marvel Studios film volgens jullie!

  Superhelden komen in allerlei vormen en maten voor, ook in het universum van Marvel. Wij vroegen jullie in de poll wat de beste Marvel Studios film was en dit was het antwoord!

  5. Guardians of the Galaxy vol 2

  Met een prima 8 in onze review kwam het vervolg op de eerste Galaxy of the Guardians er goed vanaf, hoewel we een paar minpuntjes moesten constateren in de uitwerking van verhalen. Toch hebben veel van jullie zich prima vermaakt met de avonturen van onder andere Chris Pratt, Vin Diesel en Kurt Russell.

  Hoewel de film flitsend begint en knallend eindigt, moet het midden van de film het vooral hebben van speciale effecten en niet van het verhaal. Maar goed, het zijn allemaal speciale personages met elk hun eigen ‘superkracht’, dus een dun verhaal kan in dit geval prima voor de nummer vijf in de lijst met beste Marvel Studios film.

  4. Captain America: The Winter Soldier

  Met een budget van net geen 200 miljoen dollar is dit tweede deel van Captain America zeker een van de grotere jongens als het gaat om investering. Mooi, want de film leverde een slordige 700 miljoen op.

  In deze film neemt Captain America met zijn kompanen wederom op tegen de duistere organisatie Hydra, maar komt hij een oude bekende tegen. Deze mysterieuze soldaat strijdt aan de andere zijde, maar is deze oude vriend van Steve Rogers te redden? Het tweede deel van Captain America kreeg genoeg stemmen om de vierde plaats in de lijst met beste Marvel Studios films te veroveren.

  3. The Avengers

  Soms komt de aarde voor problemen te staan die de pet van normale soldaten te boven gaat. Een intergalactische invasie valt daar zeker onder. Gelukkig voor de mensheid komt er bescherming in de vorm van The Avengers!

  In de film komen alle grote namen uit het Marvel universum bij elkaar om de aarde te redden uit de handen van ruimtetuig. Natuurlijk kan je dergelijke charismatische personen niet bij elkaar stoppen zonder dat deze ook elk hun alfamannetjestatus willen veiligstellen. Naast genoeg actie zit de film dus ook nog bomvol met geniale humor!

  2. Captain America: Civil War

  In de nummer drie in deze lijst met beste Marvel Studios film volgens jullie, werd al even aangestipt dat ruzies binnen een superheldengenootschap onvermijdelijk zijn. In Civil War gebeurt dat ook en komt het tot een uitbarsting, waarna er een duidelijke splitsing in de superheldengemeenschap ontstaat.

  Iconische personen als Captain America en Iron Man hadden al bonje in de Avengers film, maar in Civil War komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. Want waar de ene geen probleem heeft te luisteren naar Uncle Sam, vertrouwt de andere de regering niet. Zeker een film die thuishoort in de lijst met de beste Marvel Studios fims.

  De beste Marvel Studios film - Guardians of the Galaxy

  Er kan er maar een de titel van beste Marvel Studios film krijgen en dat is het eerste deel van Guardians of the Galaxy. Het vervolg zagen we al op plaats vijf voorbij komen, maar dat kon niet opboksen tegen de hilarische taferelen uit het eerste deel.

  Vin Diesel die niet veel meer dat ‘Groot’ zegt, de foute grappen van Chris Pratt en de ontzettend toffe avonturen zijn perfect vermaak voor jong en oud. Wie niet genoeg van fantasie kan krijgen, zal er zeker goed aan doen de film (nogmaals) in de Blu-ray- of DVD-speler te proppen! En mocht je hem nog niet hebben, dan kan je hem hier aanschaffen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.