Top 5 beste Marvel Inhumans karakters

Article
zaterdag, 18 maart 2017 om 12:02
xgn google image
De opnames van de Marvel Inhumans serie zijn gestart. Vanaf september kun je genieten van weer een nieuwe superheldenserie op tv. Omdat de Inhumans nog een beetje onbekend zijn hebben we voor jullie een top 5 beste Marvel Inhumans karakters op een rij gezet.
Het heeft even geduurd maar de Marvel Inhumans serie zal dit jaar op televisie verschijnen en het filmen is al begonnen. Oorspronkelijk was het gepland dat de Inhumans een eigen film zouden krijgen, maar die heeft Marvel geschrapt om de aliens naar tv te brengen. In de serie Agents of SHIELD zijn ook al Inhumans te zien geweest, maar nu is het tijd voor een eigen show op de Amerikaanse zender ABC.
De Inhumans zijn supermensen die niet van aarde komen en wel eens omschreven worden als alien X-Men. Aan het hoofd van de Inhumans staat een koninklijke familie en daar draait de opkomende show ook om. Je hoeft de Inhumans uit Agents of SHIELD niet te verwachten in deze serie, het is een losstaande serie.
Marvel werkt samen met IMAX om de Inhumans serie in de best mogelijke kwaliteit op te nemen. De eerste twee afleveringen zullen 25 september getoond worden in IMAX bioscopen. Pas een paar weken later zal de serie verder gaan op televisie. Om jullie vast voor te bereiden op de show hebben we de vijf beste Marvel Inhumans karakters op een gezet.

Top 5 beste Marvel Inhumans karakters

5. Karnak

Karnak is een neef van koning Black Bolt en weet zichzelf goed nuttig te maken voor de koninklijke familie. Hij is een strateeg en filosoof die de familie bijstaat bij alle plannen. Met zijn krachten kan Karnak precies zien wat het zwaktepunt is alle plannen, objecten, ideeën en personen. Door die met zijn martial arts technieken te misbruiken is hij bijna niet te stoppen.
Speciaal aan Karnak is dat hij geen superkrachten heeft gekregen door Terrigen Mist, zoals alle andere in deze lijst. Hij heeft jaren lang getraind en gemediteerd om op zo'n hoog niveau te komen dat hij zonder te veel problemen het kan opnemen tegen supermenselijke personages.
Ken Leung zal Karnak tot leven brengen in de Marvel Inhumans televisieserie. Leung is onder andere bekend van Lost waar hij Miles Straume speelde en van zijn rol als Admiral Statura in Star Wars The Force Awakens.
107422

4. Maximus

Op de vierde plek vinden we Maximus, het geniale maar totaal gestoorde broertje van Black Bolt. Maximus kan het niet aan om zijn broer te erkennen als koning van de Inhumans omdat hij zelf die rol zou willen hebben. Maximus slaat daarom ook wel eens over naar de dark side om zich tegen de koninklijke familie te keren.
Maximus heeft de kracht om de gedachtes van anderen over te nemen. Hij kan ongezien zaadjes planten die over jaren uitgroeien zodat mensen hun hele leven aanpassen aan zijn wil. Ook kan hij gedachteloze drones maken die alles doen wat hij wil en gedachtes verwijderen. Verder is hij superintelligent waardoor hij geavanceerde wapens en gadgets kan maken.
In de Marvel Inhumans televisieserie zal Maximus gespeeld worden door Iwan Rheon. Rheon kun je kennen van zijn rol als Simon in Misfits of als Ramsay Bolton in Game of Thrones. Maximus zal in de serie de vijand zijn die de koninklijke familie omver wil werpen.
107423

3. Lockjaw

Ook Lockjaw is deel van de koninklijke familie, hij is namelijk de trouwe viervoeter die bij de familie rondloopt. De enorme bulldog is onmisbaar bij de familie, ook al verblijft hij op het moment op aarde bij Ms. Marvel. Lockjaw heeft de koninklijke familie al veel weten te helpen in zijn vele avonturen.
Lockjaw heeft de kracht om te teleporteren over grote afstanden. Hij kan zelfs naar een andere planeet teleporteren als hij daar zin in heeft. Daarnaast heeft hij superkrachtige kaken waarmee hij veel niet-organische dingen kan opeten. Ook heeft Lockjaw de kracht om je hart te veroveren omdat hij ondanks zijn grootte ontzettend schattig is.
Op televisie zal Lockjaw ook de Inhumans te hulp staan. Op de eerste foto's van de set van Marvel Inhumans konden we een grote blauwe bulldog zien die later zal worden vervangen met een CGI versie van Lockjaw.
107424

2. Medusa

Op de tweede plek vinden we Medusa, koningin van de Inhumans en echtgenote van Black Bolt. Naast haar werk voor de Inhumans was ze afgelopen jaar ook lid van A-Force, een Avengers spin-off volledig bestaand uit vrouwelijke karakters, waaronder Captain Marvel, Jessica Jones en She-Hulk.
Medusa is vooral bekend om haar lange rode lokken. Ze heeft volledige controle over har kapsel, waarmee ze vijanden kan grijpen en voorwerpen van ruim duizend kilo optillen. Ze kan haar haar ook bewust langer maken zodat het makkelijker wordt om dingen vast te pakken.
Voor de Marvel Inhumans televisieserie zal Serinda Swan de rol van Medusa vertolken. Swan speelde in de superheldenserie Smallville al de rol van Zatanna. Recenter is zij meer bekend van haar rollen in Breakout Kings en Graceland.
107425

1. Black Bolt

Aan de top van de koninklijke familie van de Inhumans staat Black Bolt, echtgenoot van Medusa. Hij is de koning van alle Inhumans en is in zijn vrije tijd ook lid van de Illuminatie. Hij is een stil en mysterieus karakter dat gezworen heeft nooit meer te spreken. Zijn krachten hebben namelijk niets te maken met bliksem, zoals zijn naam doet vermoeden, maar met zijn stem.
Ieder geluid dat Black Bolt maakt met zijn stem veroorzaakt seismische schokken. Zijn kracht is zo extreem dat hij ervoor gekozen heeft ze vrijwel niet te gebruiken. Met een fluistering kan hij een hele stad platleggen. Als hij echt zijn best doet en keihard gaat schreeuwen, dan kan hij een complete planeet vernietigen.
In de Marvel Inhumans tv-serie wordt Black Bolt gespeeld door Anson Mount, bekend van zijn rol in Hell on Wheels. Het is niet duidelijk of zijn kracht in de serie ook zo extreem wordt, want dan zal de acteur geen woord hoeven te zeggen. In de comics communiceert Black Bolt meestal via gebarentaal of hij laat iemand anders voor hem praten, meestal zijn vrouw Medusa.