Wat vind jij het beste level in een game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 30 juli 2016 om 15:00
xgn google image
Iedereen heeft zijn eigen invulling wat een goed level in een videogame is, maar soms komen we samen tot consensus en zeggen we: dit is een ijzersterk level in een game. Maar wat is nu eigenlijk het beste level ooit? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over de beste season pass en aan welke voorwaarden deze passen moeten voldoen om tot de crème de la crème van de season passes te behoren. We kunnen in ieder geval vaststellen dat Call of Duty niet bij dat lijstje hoort, maar volgens the commander hoort The Witcher 3 er wel bij:
Meerdere XGN’ers zijn het eens met the commander en dat The Witcher 3 het ook dubbel en dwars waard is. Iets waar de XGN Doe Mee helaas nog niet over mee kan praten, aangezien beide DLC nog op het verlanglijstje staan. Verder zagen we ook Dark Souls 2 voorbijkomen, met goede hoop voor de Dark Souls 3 season pass content. We gaan zien wat From Software ons gaat brengen.
Oké, genoeg over die season passes. We gaan het hebben over levels in games, iets wat redelijk logisch klinkt. Maar wat zijn nu de hoogtepunten van jou qua levels in diverse games? Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij het beste level in een game?

Er is namelijk een gigantisch scala aan levels om te kiezen en de XGN Doe Mee keurt daarom veel goed: missies, raids en gebieden. Vault of Glass uit Destiny? Of misschien toch de eerste missie uit Halo? Of All Ghillied Up uit Call of Duty: Modern Warfare? Jullie mogen het ons vertellen, maar wij rekenen open wereld games niet mee; alleen de missies in die werelden! Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM jij dat vindt. Een fijn weekend gewenst!