De beste laptops voor eSports voor minder dan 1500 euro

Article
zaterdag, 05 mei 2018 om 13:43
de beste laptops voor esports voor minder dan 1500 euro 130258
Vaak zegt men dat de sequel minder goed is dan het origineel, maar hier zeker niet! We hebben namelijk al een lijst met de beste eSport laptops in elkaar gezet en dit is het daarop beloofde vervolg. Een deel twee van beste laptops voor eSports dus, met alleen maar krachtpatsers die iets scherper geprijsd zijn.

Lenovo Legion Y520-15IKBM - € 1.349,-

Als je het hebt over de beste laptops voor eSports dan kan er eentje van het merk Lenovo altijd wel rekenen op een plekje in de lijst, de Lenovo Legion Y520-15IKBM krijgt de eer om deze lijst te beginnen. De laptop kost 1399 euro en is in het bezit van alles wat een gaming laptop nodig heeft.
Wie dan ook aan gamen denkt, denkt aan een videokaart. In deze Lenovo laptop is de NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q te vinden, een videokaart die de meest krachtige games op een soepele manier kan laten verlopen, niet de absolute high-end kaart maar voor het prijskaartje van de laptop absoluut niet slecht.
Tot slot is de laptop in het bezit van de PCIe SSD, wat ervoor zorgt dat Voeg daar de Intel Core i7-7700 processor bij en dan zit je met deze Lenovo Legion de komende tijd goed om in de eSports ladders te stijgen!
130259 1

MSI GF62VR 7RF - €1.449,-

Misschien wel het bekendste merk als het gaat om gaminglaptops: MSI. Een laptop van dit merk kan dan ook niet ontbreken in de lijst van beste laptops voor eSports en de eerste die we van de Taiwanese producent tegenkomen is het GF62VR 7RF high-end model.
Deze laptop heeft de beschikking over de Intel Core i7-7700HQ processor en 16 GB DDR4 werkgeheugen. Iets dat, zoals je wellicht gemerkt hebt, veel voor komt als je kijkt naar de beste laptops voor eSports. De videokaart is dan ook een zeer belangrijk onderdeel voor goede prestaties. In deze MSI laptop is de NVIDIA GeForce GTX 1060 te vinden, waarmee je de games waarin jij pro bent moeiteloos gaat afspelen. Deze worden alleen iets minder weergegeven door het scherm, dat een TN paneel is. Deze schermen hebben de minst precieze kleuren reproductie en vooral de kijkhoek is niet groot.
Zo speel je bijvoorbeeld Battlefield 1 af met 72 fps op ultra instellingen. En dat voor 1449 euro, waarmee deze MSI laptop een zeer goed model is waarmee je de komende jaren makkelijk mee vooruit kan. Daarnaast is de laptop met zijn 2,2 kilo ook heel licht, waardoor deze makkelijk overal mee naartoe kan!
130260 1

Acer Nitro 5 AN515-51-76CN - €1.099,-

Met een prijs van 1099 euro is dit de goedkoopste laptop in onze twee beste eSports laptops specials, maar wat de Acer Nitro 5 AN515-51-76CN van binnen te bieden heeft moet absoluut niet bestempelt worden als goedkoop. Want zeker voor de beginnende eSporter is deze laptop van Acer echt perfect, juist vanwege het lagere prijskaartje.
Met de Intel Core i7-7700HQ processor, 8 GB werkgeheugen en de NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti videokaart weet deze laptop van Acer de meest recente games op een prima manier af te spelen. Het zullen geen ultra settings zijn die je bij de duurdere laptops krijgt, maar het is meer dan genoeg en je zult tijdens je matches niet in de steek gelaten worden!
Tot slot haal je met deze Acer Nitro 5 geen laptop in huis dat alleen de wegen van het gamen bewandelt, maar ook die van het bewerken van foto's en video's.
130285 1

ROG Strix GL702ZC-GC104T - €1.299,-

Waar de vorige laptops allemaal een beetje in hetzelfde straatje lagen qua processor, werkgeheugen en soms ook videokaarten, slaat deze ROG laptop een andere richting in. De videokaart en processor zijn namelijk compleet anders.
Zo draait de ROG Strix GL702ZC-GC104T op de AMD Ryzen 7-1700 processor en heeft het de AMD Radeon RX 580 videokaart. Zoals je ziet zijn dit hele andere namen dan we tegenkomen bij andere laptops, maar dat hoeft niet te betekenen dat deze Strix daardoor onder doet voor de rest!
Zo heeft de AMD Ryzen processor namelijk 8 processorkernen, waardoor de rekenkracht een flink stuk hoger ligt dan bij andere laptops in deze prijsklasse. Daarnaast kan de AMD Radeon videokaart de huidige games aan op hoge instellingen.
130286

MSI GL62MVR 7REX - €1.249,-

Zoals gezegd is MSI één van de grotere spelers op de markt van gaming laptops. Daarom sluiten we deze lijst ook af met een tweede laptop van de producent: de MSI GL62MVR 7REX. Iets goedkoper dan zijn grote broertje, de MSI GF, maar een absolute top laptop in zijn prijsklasse.
Eén van de reden dat deze laptop wat goedkoper is, is omdat de ventilator vrij veel geluid maakt vergeleken met de andere modellen en de batterij een stukje minder is. Maar op het gebied van games zal deze MSI laptop je niet teleurstellen. Games als Battlefield 1 kunnen namelijk moeiteloos op de hoogste instellingen gedraaid worden door de NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart en daarmee haal je een laptop in huis die je over een aantal jaar nog steeds niet teleur zal stellen. Daarnaast kun je zonder lag gamen met deze draagbare computer van MSI, dit komt door de Killer LAN verbinding die het heeft.
In tegenstelling tot de voorgaande laptop zit in deze notebook wel weer een Intel Core i7-7700HQ processor. De lagere prijs vergeleken met de andere MSI computer komt omdat deze laptop iets minder werkgeheugen in huis heeft, namelijk 8GB DDR4.

De beste laptops voor eSports

eSport wordt steeds groter, zo is er nu een talentenjacht voor de beste PUBG spelers gaande in Nederland en is er onlangs een eSport Arena geopend. Daarom komen deze laptops zeker van pas, want welke je ook kiest, met een van deze laptops in huis ligt de overwinning al binnen handbereik.
Je kunt onze eerste special met de vijf beste eSports laptops vanaf 1500 euro, de absolute beesten op gebied van gaming laptops, hier nog eens erop naslaan voordat je een keuze maakt.

Populair Nieuws