Beste korte rokjes in games - Altijd rokjesdag in polygonenweer!

Article
woensdag, 15 april 2015 om 16:01
xgn google image
In games is het nooit koud, en is het eigenlijk altijd rokjesdag! Om dit heuglijke feit te vieren, zetten we de beste korte rokjes in games op een rijtje. Een beetje onschuldig vermaak, de week is tenslotte weer doormidden en de zon laat z'n mooie gezicht steeds vaker zien in ons kikkerlandje! Geniet!

5. Juliet uit Lollipop Chainsaw

Deze stoot kennen we allemaal natuurlijk, en we hebben op haar geïnspireerde cosplay ook op onze Facebook pagina gezet! Ze heeft verder uiteraard een iets te hoog psycho bitch gehalte om echt leuk te zijn, want wie draagt het afgehakte hoofd van zijn of haar wederhelft nou bij zich?!
In de game kun je de "I Swear! I Did It By Mistake!" trophy/achievement halen als je onder Juliet's rokje kijkt. Of zoals hoofdredactrice Rox het zei: "Met één druk op de knop, een blik onder de rok!"
De achievement valt alleen te halen als Juliet een kort rokje aanheeft, bij de default outfit gaat niet lukken dus.

4. Tifa Lockheart uit Final Fantasy

Kijk, zo'n zwart leren rokje mogen we wel! In Final Fantasy VII zagen we haar voor het eerst en ze is sindsdien sporadisch voorgekomen in andere Final Fantasy delen, maar ze wordt wel de Aziatische Lara Croft genoemd! Ze is dan ook een populair personage voor de nodige artwork en cosplay.
Beste korte rokjes in games
Haar lichaamsverhoudingen lijken niet helemaal in proportie, maar het maakt mannen over het algemeen niet uit, want tig ol' bitties! En ze heeft ook een schattig snoetje. We waren toch allemaal meer geïnteresseerd in Tifa dan in Aerith, toch?
Bekijk bovenaan dit artikel een tribute video voor Tifa en je weet weer waarom je als 11 jarige jongetje een crush op een pixelig vrouwelijk figuurtje had!

3. Citra uit Far Cry 3

In Far Cry 3 ontmoet je onder andere de beeldschone Citra. Ze draagt een vrolijk kort spijkerrokje, en verder een boel armbanden en andere accessoires! Als je ervoor kiest om je vrienden en familie te dumpen, krijg je een nogal bizar einde te zien waarbij je de daad verricht met Citra.
Beste rokjes in games
Jij bent niet de enige die stiekem loert naar Citra, ook iedereen op bovenstaand screenshot doet heel hard z'n best om niet te veel te staren naar dit HPOS.

2. Lady uit Devil May Cry

De origineel genaamde Lady uit Devil May Cry is echt een badass. Ze heeft als doel alle demonen te vernietigen, waaronder aanvankelijk ook Dante. Ze is het enige menselijke personage waar je mee kunt spelen, en ook nog eens een genot om naar te kijken!
Ook zij mag op rokjesdag wel op deze manier over straat, als ze haar gigantische missile launcher maar thuislaat. Het leukste aan Lady is nog wel dat haar ogen beide een verschillende kleur hebben, lekker freaky! En kort haar, lekker kek!

1. Sophitia uit Soul Calibur

Kennen we allemaal de Soul Calibur reeks nog? De vette op wapens gebaseerde fighter begon al op de Dreamcast, waar Sophitia nog een onschuldige tiener was. Inmiddels is ze een voluptueuze moeder, maar ziet er nog altijd erg leuk in een rokje!
Sophitia is naast een bekwame en snelle vechtersbaas een prachtige dame van Griekse afkomst. Vergelijk het met de vrouwelijke Leonidas, en negeer de nerdrage van fanboys die vonden dat ze teveel veranderd is in de loop van de franchise.
En natuurlijk hebben we ook nog wat cosplay erbij:
korte rokjes in games
Hebben jullie nog andere suggesties voor de beste rokjes in games? Voor nu, gaat heen, pakt een terrasje en geniet van deze rokjesdag en alle komende rokjesdagen!