4 beste kijktips op Netflix die je nú moet checken

Article
donderdag, 06 augustus 2020 om 16:15
the umbrella academyf1633085990
De zomer is in volle gang. Families gaan op reis, terwijl anderen vakantie in eigen tuin vieren. Om ervoor te zorgen dat jij je geen enkel moment verveelt, zetten wij de beste kijktips op Netflix van dit moment voor je op een rijtje. Deze series zijn het waard om nú op je netvlies waar te nemen.
Voor deze lijst met beste Netflix kijktips hebben we gekeken naar de series die op het moment populair zijn. Hierbij zijn we op zoek naar een mix van series die passen bij het seizoen, nieuwe releases en series die hernieuwde relevantie hebben.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is terug met een gloednieuw seizoen dat sinds 31 juli op Netflix staat. Ook dit seizoen bestaat uit twee seizoenen en vervolgt de cliffhanger van het eerste seizoen. De groep jongeren met superkrachten heeft tien dagen om de apocalypse te voorkomen in dit tweede seizoen en in de tien afleveringen die voorgeschoteld worden, staat spanning en sensatie dan ook ieder moment centraal.
Het tweede seizoen wordt door critici dan ook een stukje beter ontvangen door een kleine verschuiving in de toon. Deze is namelijk wat lichter en daardoor ook een stuk vermakelijker om naar te kijken. Ondanks deze verschuiving is de emotionele kern intact gebleven, waardoor je wederom verliefd kunt raken op de toffe personages uit de eerste reeks uit 2019.

Down to Earth with Zac Efron

Vandaag de dag zijn er maar weinigen die niet weten wie Zac Efron is. De Hollywood-ster begon zijn carrière als Troy Bolton in de Disney Channel-films over een zingende middelbare school (High School Musical). Sindsdien heeft Efron het roer drastisch omgegooid en staat hij meer bekend om zijn rollen in Bad Neighbors en Baywatch.
Toch heeft de acteur een compleet andere kant die in Down to Earth with Zac Efron verkend wordt. Efron reist de wereld af en richt zich op bijzondere ervaringen, duurzame leefmethoden en groene energie. Hoewel de theorieën die aangehaald worden niet altijd kloppen, is duidelijk dat Efron een geboren host is voor een reisserie. Als je deze zomer dan ook niet de deur uitgaat, is dit een prima alternatief.

Warrior Nun

Ook het recent verschenen Warrior Nun is het kijken waard. Deze serie over Ava Silva, een nieuw lid van de oude orde die tegen demonen vecht. De lieve vrouwtjes die in de kerk zitten te bidden worden ingeruild voor stoere vechtersbazen die de monsters van de hel een kopje kleiner maken.
Warrior Nuns wist dankzij goede acteerkunsten en uitstekende choreografie lovende kritieken te scoren. Ook de bizarre verhaallijn weet indruk te maken, want dit zou je in je stoutste dromen zelf niet kunnen bedenken. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en is nu op Netflix te vinden. Een tweede seizoen is nog niet aangekondigd, maar lijkt volgens de fans wel een logische keuze.

Snowpiercer

Met de 2013-film als inspiratiebron heeft deze Netflix-serie in korte tijd een groot publiek weten te vergaren. De film van Bong Joon-ho ziet in deze Netflix-serie een soort hervertelling van de laatste restanten van de mensheid die een compleet bevroren aarde proberen te overleven in een constant rijdende trein. De hoofdrollen in de serie gaan naar Jennifer Connelly als elitaire leider Melanie Cavill en Daveed Diggs als voormalige detective en opstandeling Andre Layton.
Gedurende de serie is het Layton die samen met de andere achtergestelde overlevenden in de Snowpiercer-trein hun weg proberen te banen naar de luxueuze voorste wagons. Cavill wil hier natuurlijk koste wat kost een stokje voor steken en zo ontstaat al snel een bijzonder interessante strijd. Thema’s als klassenstrijd en ongelijkheid komen dan ook volop aan bod.
De serie is al helemaal het kijken waard als je de musical Hamilton op Disney+ hebt gekeken. Daarin heeft Diggs namelijk ook een centrale rol. Waar hij daar liet zien dat hij een gouden strot heeft, toont hij in Snowpiercer dat ook zijn acteerkunsten niet onderschat mogen worden.