Beste kerstvakantie Netflix series - Verveel je geen seconde!

Article
zondag, 25 november 2018 om 16:39
netflix series voor in de herfstvakantie verveel je geen seconde 140797
De winter: sneeuw, kou, warme chocolademelk en plotseling twee weken vrij. Soms heb je niet veel te doen in deze vakantie, dus hoe ga je de dagen dan vullen? Met een goede serie! De beste Netflix series maken je kerstvakantie een stuk beter. Wij vertellen je wat de beste zijn in onze lijst van Netflix series voor in de kerstvakantie.

10. Somewhere Between

Laura Price, een nieuwsproducent, weet op de een of andere manier dat haar acht-jarige dochter vermoord gaat worden. Ze weet niet hoe ze aan deze informatie komt, maar ze weet wel alle details. Laura weet waar het gaat gebeuren, exact wanneer en hoe het gaat gebeuren. Het enige wat ze niet weet is wie de dader is. Laura probeert het lot te veranderen, in de hoop dat haar dochtertje het overleeft.
Tien afleveringen, één seizoen. Deze serie is makkelijk te verslinden in de kerstvakantie en misschien is hij zelfs wel iets te snel af te kijken. Je geniet van het begin tot aan het eind van deze spannende serie. Stel dat het dus te koud is om naar buiten te gaan een van de dagen in de vakantie, dan is Somewhere Between een perfecte bezigheid.
140798

9. Bates Motel

Bates Motel begint in Arizona waar Norma, haar zoon Norman en haar man Sam wonen. Norma en Norman Bates verhuizen naar Oregon om een motel op te zetten. Na de mysterieuze dood van de man van Norma, willen ze een nieuwe start. Norman heeft een mentale stoornis die langzaam maar zeker gevaarlijke vormen aan begint te nemen. Norma probeert haar zoon tegen zichzelf te beschermen, maar uiteindelijk lukt dat niet meer. Door de seizoenen heen gebeuren er rare dingen met het duo.
Bates Motel is een rare serie, maar ook een ontzettend goede. Anders zou hij niet tussen de beste Netflix series voor in de kerstvakantie staan. Alleen al de band tussen Norman en zijn moeder is vreemd en dan komt de rest van het verhaal er nog bij. De serie is een prequel van de film Psycho, maar als je de film niet gezien hebt is dat niet erg. Bates Motel zal je nog steeds vermaken en kippenvel geven. Perfect om je vrije dagen in de kerstvakantie mee te vullen.
140799

8. Hemlock Grove

In Hemlock Grove gaan we naar de stad Pennsylvania waar vreemde dingen gebeuren. Op brute wijze zijn er verschillende moorden gepleegd die de stad onrustig hebben gemaakt. Roman Godfrey wordt vrienden met Peter Rumancek die net in de stad is komen wonen. Het duo besluit het mysterie van de moorden op te lossen, terwijl ze ook hun eigen donkere geheimen proberen te verbergen.
Een duistere, horrorserie die je de stuipen op het lijf jaagt, zo kun je Hemlock Grove omschrijven. Kom in een griezelige sfeer deze kerstvakantie met een van de beste series die op Netflix te vinden is. Hemlock Grove is een geweldige serie om je dag aan te besteden met niet alleen een sterk verhaal, maar ook goede acteurs als Bill Skarsgård (Deadpool 2, Divergent) en Famke Janssen (X-Men, Wolverine).
140800

7.Gotham

De politie van Gotham City krijgt een nieuwe rechercheur; James Gordon. Dit groentje krijgt samen met ervaren rechercheur Harvey Bullock een van de meest heftige moordzaken in Gotham tot nu toe voor zijn kiezen. De moord op Thomas en Martha Wayne. Tijdens het onderzoek ontmoeten de rechercheurs Bruce, de zoon van het overleden echtpaar, die wordt opgevoed door zijn butler Alfred. Dit onderzoek loopt ook niet zonder obstakels, want al snel krijgen ze te maken met Gothams meest beruchte maffia-families en hun bondgenoten.
Wie Batman kent, herkent waarschijnlijk al vanaf de eerste zin verwijzingen naar hem. De serie is ook gebaseerd op de personages uit de stripboeken, maar het verhaal is totaal anders. Deze serie speelt zich namelijk jaren voor Batmans bestaan af. Deze Netflix serie is het tofst om te kijken in de kerstvakantie als je een beetje bekend bent met de stripboeken van Batman.
En ben je er niet bekend mee? Dan kun je de serie nog steeds kijken en ervan genieten. Als we je in dit artikel nog niet hebben kunnen overtuigen, kun je ook nog deze redenen om Gotham te kijken even lezen.
140802

6. Riverdale

Perfecte student en rugbyspeler Jason Blossom is vermoord. Iedereen in de stad Riverdale raakt van slag door de dood van deze jongen. Helaas zijn dit niet de enige problemen in de stad, want iedereen in de serie heeft zo zijn of haar eigen problemen. Archie Andrews moet het hart van zijn beste vriendin breken en tegelijkertijd het voor elkaar krijgen een carrière in muziek te behalen. Daarnaast wordt het hart van Betty Cooper gebroken, terwijl ze daarnaast een moeilijke thuissituatie heeft.
Jughead Jones schrijft over de problemen in de stad, terwijl hij ook met zijn eigen problemen om probeert te gaan. Als laatste hoofdrolspeler is er Veronica. Zij is een gehaat, verwend kreng die moet leren om een beter mens te worden. Riverdale lijkt een simpele stad, maar als er ook maar iets is wat Riverdale niet is, dan is het simpel.
Riverdale is spannend, vermakelijk en het vult al je saaie dagen in de kerstvakantie. Als er een serie perfect is voor de koude winterdagen, dan is het deze wel. Geniet ervan met een kopje warme chocolademelk en een lekkere zachte deken en verwen jezelf in de kerstvakantie met anderen hun drama met een van de beste series die er op Netflix te vinden is.
140808

5. La Casa de Papel

Een man die zichzelf de professor noemt trommelt acht van de beste bandieten in Spanje op om de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te plegen. Ze willen de Koninklijke Munt van Spanje indringen om zelf geld te gaan drukken. Het doel is 2,4 miljard euro mee naar buiten te krijgen. Hier zijn in totaal elf dagen voor nodig, een geld drukmachine en een ijzersterk plan.
Er zijn al twee seizoenen van deze spannende Spaanse serie. Seizoen drie van La Casa de Papel komt in 2019 na een nieuwe Netflix deal. Zo bekend als dat de serie is, verdient hij het ook wel om een van de beste series om te kijken in de kerstvakantie genoemd te worden. Van begin tot eind pakt deze serie je vast en neemt het verhaal je mee in spanning en sensatie. De serie staat garant voor honderd procent genieten.
140809

4. Luke Cage

Luke Cage wordt in een experiment gebruikt in de gevangenis, wat hem onbreekbare huid geeft en abnormale kracht. In Harlem probeert hij opnieuw te starten met een schone lei, maar hij word achtervolgd door zijn verleden. Hij gaat gevechten aan om zijn stad te redden. Wanneer zijn naam naam is gezuiverd, gaat hij de misdaad bestrijden en moet hij gaan kiezen aan welke kant hij hoort: de goedzakken of de slechteriken.
Luke Cage is een Marvel serie om in te verdrinken. De serie heeft een rijk achtergrondverhaal waar je zeker van kunt genieten en veel actie om bij versteld te staan. Een goed verhaal en toffe scènes: is dat niet alles wat je zoekt tussen de beste Netflix kerstvakantie series?
140810 1

3. Teen Wolf

Tienerjongen Scott McCall word gebeten door een weerwolf. Dit heeft wat onhandige gevolgen waarmee hij moet leren omgaan. Hij verandert namelijk in een weerwolf. Zijn beste vriend Stiles Stilinski helpt hem zo normaal te leven als een weerwolf. Tijdens McCalls zoektocht naar een normaal leven als een weerwolf ontdekt hij dat de wereld van het paranormale veel groter is dan verwacht, en dat er veel meer “mensen” betrokken zijn.
Teen Wolf heeft intens veel seizoenen en wordt met elk seizoen een stukje beter. Het laatste seizoen was dan toch ook een van beste van de franchise (hiervoor verdient hij een plekje in de lijst van Netflix series in de kerstvakantie). In het begin kan het nog wel eens voorkomen dat je twijfelt of je de juiste serie kijkt, maar uiteindelijk realiseer je je dat het antwoord een dikke, vette 'ja' is. De wezens die erin voorkomen zijn fantastisch uitgewerkt en ook het verhaal wordt elke keer een stukje sterker. Zeker een aanrader dus.
140811

2. Dear White People

Dear White People is een Amerikaanse comedy-drama op Netflix die het waard is om te kijken. In de serie worden de problemen die mensen van kleur hebben door dingen als racisme behandeld. Verschillende studenten van het Ivy League instituut worden gevolgd in deze serie. De serie is gebaseerd op een film uit 2014 met dezelfde naam en de serie is geschreven en geregisseerd door Justin Simien die ook de film Dear White People heeft geregisseerd en geschreven.
Dear White People is zo’n aanrader, omdat de serie een belangrijke rol speelt in het dagelijkse leven. Er gebeuren dingen in de serie die ook nog steeds om ons heen gebeuren en daar ben je je veel meer bewust van door de serie. Daarom valt deze serie ook zeker onder de beste Netflix series, die je toevallig ook nog eens kunt kijken in de kerstvakantie. Twee vliegen in één klap! Sommige dingen die in Dear White People voorbij komen zijn daarnaast ook nog eens grappig, dus je zult je zeker vermaken op rustige winterdagen met deze toffe serie.
140813

1. The Rain

Een bruut virus wordt over de wereld verspreid elke keer dat het regent. De wereld is ten einde. Praktisch iedereen is dood, ook in Scandinavië waar The Rain zich afspeelt. Twee Deense kinderen zijn zes jaar geleden toen de regen begon achtergelaten in een bunker, wachtend op een redding. Na zes jaar vast te hebben gezeten besluiten ze de bunker te verlaten en gaan ze met een groep overlevenden op pad in de inmiddels gevaarlijke wereld. Zullen ze het overleven?
The Rain is een harde, brute serie vol met dood en heftige gebeurtenissen. Tegelijkertijd is het ook een mooie serie om te zien waarbij je je verbaast over wat mensen wel niet allemaal doen om te overleven. Dat de serie in een andere taal is maakt niet uit, dat is La Casa de Papel ook, het blijft een van de beste series op Netflix om te kijken in de kerstvakantie. Ga er lekker bij zitten, pak wat popcorn en vermaak je.

Wat vind jij de beste Netflix series om in de kerstvakantie te kijken?

Wij hebben je verteld wat wij de beste series vinden om te kijken in de kerstvakantie, maar wat vind jij? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Populair Nieuws