Deze beroemdheden zijn genezen van het coronavirus

  Naast de mensen die het coronavirus te pakken hebben gehad, zijn er ook een aantal beroemdheden die het virus hebben opgelopen. Deze beroemdheden zijn gelukkig ondertussen genezen van het virus.

  Sony Pictures

  Tom Hanks en Rita Wilson

  Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson werden positief getest op het coronavirus. Het stel was voor opnames in Australië en kregen lichte symptomen. Ze zouden het virus niet per se in Australië hebben opgelopen, maar waarschijnlijk tijdens hun reis van de Verenigde Staten naar Australië of in de Verenigde Staten zelf.

  Tom Hanks vertelt in een interview dat zijn vrouw ergere symptomen had dan hijzelf. Rita Wilson had erge koorts en had geen smaak en geur meer. Na herstel in het ziekenhuis gingen ze thuis gelijk in ''lockdown'' om daarna volledig te herstellen en te voorkomen dat ze niemand anders zouden besmetten. De twee hebben hun bloed inmiddels gedoneerd voor een coronaonderzoek en zijn nu weer zo goed als gezond.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Idris Elba

  Acteur Idris Elba werd positief getest op het coronavirus, terwijl hij eigenlijk helemaal geen last had van symptomen. Nadat hij het kreeg was hij wel bezorgd, omdat hij astma heeft. Ook zijn vrouw Sabrina Dhowre werd positief getest op het coronavirus.

  Inmiddels zit voor beide de quarantainetijd erop en zijn beide weer genezen. Elba zat voor filmopnames in New Mexico, maar vanwege de maatregelen kon hij niet terugvliegen. Elba maakte via zijn Twitter-account bekend dat het goed met hem gaat en dat we allemaal optimistisch moeten blijven.

  Prins Charles

  Bij de Britse prins Charles is eind maart vastgesteld dat hij het coronavirus heeft. Hij had slechts last van milde symptomen. Prins Charles heeft uiteindelijk zeven dagen in isolatie gezeten. Zijn vrouw is overigens negatief getest op het coronavirus.

  Inmiddels is hij hersteld en is hij weer volop aan het werk. Op het Instagram-account van Clarence House liet hij weten dat het goed met hem gaat.

  J.K. Rowling

  J.K Rowling, schrijfster van de Harry Potter-boeken is niet officieel getest op het coronavirus, maar ze had wel enkele symptomen. Samen met haar echtgenoot, die overigens niet besmet was, is ze in isolatie gegaan en twee weken later herstelde ze volledig.

  J.K. Rowling had last van bijna alle symptomen, waaronder ademhalingsproblemen. Op advies van haar echtgenoot heeft ze via een video van een Britse arts ademhalingsoefeningen gevolgd. Deze video deelde ze op haar Twitter en ze gaf aan dat deze video haar echt heeft geholpen tijdens haar isolatie.

  HBO

  Kristofer Hivju

  Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju is iets langer dan twee weken in quarantaine gegaan samen met zijn vrouw. Hivju had slechts lichte symptomen en is ondertussen helemaal hersteld van het virus. Hij waarschuwt op Instagram dat we met z'n allen afstand moeten houden, goed onze handen moeten wassen en zijn gedachtes en liefde gaan nu uit naar iedereen die het virus heeft en de mensen daaromheen.

  Hivju zou na Game of Thrones overstappen naar de serie The Witcher, maar dat gaat niet meer nu de opnames stilliggen. Het is dan ook onduidelijk of The Witcher in 2021 zal verschijnen of dat ook deze serie uitgesteld zal worden.

  P!nk

  Zangeres P!nk en haar zoontje hadden beide last van symptomen van het coronavirus. Ze heeft ze laten testen en is positief getest op het coronavirus. Nadat ze samen met haar gezin in quarantaine heeft gezeten, is ze hersteld en heeft ze geld gedoneerd voor onderzoeken.

  P!nk heeft maar liefst een miljoen dollar gedoneerd en geeft op Twitter aan dat iedereen het kan krijgen, zowel jong en oud en dat testen gratis zou moeten zijn. Een half miljoen dollar gaat naar het ziekenhuis in Philadelphia en een half miljoen gaat naar het speciale COVID19-fonds van Los Angeles.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.