De beste Happy Socks voor geeks!

Article
zaterdag, 26 september 2020 om 13:00
happy socks disneyf1600184323
Bibberen in stijl! Dat is hoe we de winter in willen gaan. Niets is beter dan een paar toffe Happy Socks om dat mee te doen. Wij zetten de beste Happy Socks voor geeks op een rijtje!
Wie opzoek is naar Happy Socks voor heren of dames hoeft niet verder te zoeken dan onze lijst met beste Happy Socks voor geeks. In deze lijst vind je Happy Socks aanbiedingen door middel van toffe sets en soms zelfs een giftbox die volledig in het teken staat van de tofste pop culture. Deze sokken zijn het dan ook meer dan waard om te kopen!

Happy Socks van Disney

Wie het over de beste Happy Socks heeft, moet natuurlijk beginnen met het huis van de muis. Iedereen wordt gelukkig van Disney-films, dus waarom niet van kleurrijke sokken. Met Mickey Mouse in verschillende patronen kun je rekenen op plezier voor zowel jong als oud.
Zo worden de iconische handschoenen afgewisseld met verschillende kleuren van Mickey’s hoofd. Tevens krijgt Minnie Mouse een rol op sommige Happy Socks, waardoor het pakket ook leuk is om met je partner in huis te halen. Dan kun je met sokken lekker matchen!
happy socks game nightf1600184244

Happy Socks van Game Night

Naast de echte filmfanaten zijn er ook toffe Happy Socks te vinden voor gamers. Met een speciale giftbox van Game Night Happy Socks kun je leuke patronen vinden die gerelateerd zijn aan bord- en barspellen. Denk aan poolen, kaarten en schaken.
In het pakket zitten vier paar sokken die lekker vol kleur zitten. Gezien het om bordspellen gaat is het design ook erg druk om extra op te vallen wanneer je deze voetverwarmers draagt. Het pakket komt tevens in een dobbelsteen-box, wat het pakket helemaal afmaakt natuurlijk.
happy socks spongebobf1600686521

Happy Socks van SpongeBob

Hij woont in een ananas diep in de zee en natuurlijk hebben we het daarmee over SpongeBob Squarepants. De bekende diepzee-spons staat al jaren bekend om zijn animatieserie en heeft altijd een grote grijns op zijn gezicht. Deze is dan ook gemakkelijk te vertalen naar toffe Happy Socks en die kun je dan ook in een mooie bundel vinden.
In deze giftbox zitten in totaal zes paar sokken die allemaal in het teken staan van de bekende Nickelodeon-serie. Zo zijn de iconische sokken van SpongeBob zelf één van de zes paar sokken, is het gezicht van SpongeBob en zijn ananas-huis een ander paar en is Patrick ook de ster van een paar Happy Socks. De set is tijdelijk beschikbaar, dus wees er op tijd bij!
happy socks macaulay culkinf1600686459

Happy Socks van Macaulay Culkin

Tijdens de feestdagen staat natuurlijk één film ieder jaar weer centraal: Home Alone. Het is de heerlijke film waarin de jonge Kevin zijn huis beschermt tegen dieven nadat de rest van zijn familie hem per ongeluk vergeet mee te nemen op vakantie. De kleine filmster die Kevin speelde, Macaulay Culkin, is inmiddels al een volwassen man van 40 en heeft zijn speciale Limited Edition Happy Socks-lijn.
Hoewel je zou verwachten dat alle sokken volledig in het teken staan van de film waarmee de acteur bekend werd, is niets minder waar. In plaats daarvan wordt een mix van kerst en konijntjes als design gebruikt. De drie paar sokken die je voeten warm kunnen houden zien er zowel bizar als fantastisch uit en zijn dan ook eigenlijk te tof om niet in huis te halen.
queen happy socksf1600686385

Happy Socks van Queen

We will, we will, SOCK YOU! Dat lees je goed: Queen heeft zijn eigen Happy Socks-collectie! Met een speciale giftbox-set krijg je vier paar sokken die volledig in het teken staan van de Britse rockband die sinds de release van Bohemian Rhapsody weer helemaal in de schijnwerpers staat. Een paar sokken met iconische tekst uit het nummer We Will Rock You viel dan ook wel te verwachten.
Naast We Will Rock You wordt ook het laatste nummer dat jaarlijks in de Top 2000 te horen is aangedaan. Bohemian Rhapsody wordt door middel van Galileo vereeuwigd via een tof design. De overige designs zijn ingesteld op de instrumenten die Queen voor vrijwel ieder nummer in overvloed gebruikt, namelijk de drums en gitaar.

Populair Nieuws