De beste Halo Infinite merchandise om nu te scoren!

Article
zondag, 09 januari 2022 om 16:00
halo infinite master chief grappleshot statuef1641557268
Met de release van Halo Infinite heeft de bekende shooterreeks eindelijk weer een nieuw deel. En wat voor één! Als je geen genoeg kan krijgen van de Xbox-topper, dan kan je ook je kamer upgraden met deze toffe Halo Infinite merchandise!

Halo Infinite - Master Chief Grappleshot Statue

Eén van de redenen waarom de Halo-reeks zo populair is, is ongetwijfeld Master Chief. De protagonist is een iconisch figuur en misschien wel dé mascotte voor Xbox. Fans waren dan ook niet zo blij dat ze in de campagne van Halo 5: Guardians, waarbij spelers maar slechts een gedeelte van de tijd in de armor van Master Chief werden geplaatst.
Wil je naast het spelen van Halo Infinite ook altijd de aanwezigheid van Master Chief bij je hebben, dan mag je deze Master Chief Grappleshot Statue niet aan je voorbij laten gaan. Dit beeldje toont bovendien één van de beste toevoegingen aan Halo Infinite, namelijk de Grappleshot. Je zal er alleen wel even op moeten wachten, want de statue verschijnt pas later.
halo infinite nerf gunf1641557428

Halo Infinite NERF - Bulldog SG

De Halo franchise staat natuurlijk bekend om de actievolle vuurgevechten, tijdens het singleplayer verhaal en de geliefde multiplayer matches. Je kan ook in het echte leven aan de slag met spannende gevechten, alleen iets minder dodelijk, met NERF guns.
Speel je vaak in NERF battles en ben je een groot fan van Halo Infinite, dan mag de Halo Infinite NERF - Bulldog SG niet in je arsenaal ontbreken. Deze NERF-gun kan tien elite darts in het magazijn dragen met een simpele pump-action kan je de volgende ‘kogel’ in de kamer laden. Je voelt je bijna Master Chief als je met de Bulldog SG rondloopt!
mega contrux halo infinite skifff1641557577

Mega Construx Halo Infinite - Skiff Intercept

LEGO staat natuurlijk bekend als het speelgoed dat samenwerkt met veel verschillende franchises. Zo kan je LEGO sets vinden van onder andere Star Wars, Marvel, Minecraft en Super Mario. Van Halo Infinite is er alleen geen set gemaakt.
Dat komt doordat Microsoft samenwerkt met een ander bedrijf, Mega Construx om precies te zijn, als het gaat om voertuigen en personages die je zelf in elkaar moet zetten. Zo is er een Skiff Intercept set verschenen, waarbij je je eigen Skiff in elkaar mag gaan zetten. Daarnaast zit er in de doos ook verschillende wapens en figuren, waaronder Master Chief himself.
cable guys master chieff1641557641

Cable Guys Master Chief

Heb je ook vaak dat controllers rondslingeren in je kamer of dat je je smartphone weer ergens op een vreemde plek hebt verstopt? Het is dan ook handig om die spullen op een vaste plek neer te leggen, zodat je ze nooit kwijtraakt. Bovendien ziet het er natuurlijk ook een stuk netter uit.
Cable Guys heeft wat dat betreft de perfecte oplossing. Het bedrijf heeft namelijk een handige figure gemaakt van Master Chief, die speciaal bedoeld is om controller, smartphones of andere voorwerpen vast te houden. Daar is de protagonist zeker sterk genoeg voor. Je kan dan ondertussen ook je smartphone opladen, terwijl je video’s bekijkt op YouTube of Netflix. Een zeer handige companion dus voor in je kamer.
halo infinite figure jackal sniperf1641557856

Halo Infinite Action Figures

Wil je je eigen avonturen maken met de karakters in Halo Infinite, dan heb je ten eerste creativiteit nodig, maar ook figuren om te gebruiken. Gelukkig is dat voor de nieuwe game van 343 Industries geen probleem, want er zijn verschillende action figures uitgebracht.
Zo kan je de trouwe sidekick van Master Chief in Halo Infinite aan je collectie toevoegen, Fernando Esparza. Ook wel bekend als The Pilot. Of wil je juist één van de vijanden in huis halen, dan kan je ook kiezen voor een Jackal Sniper.

Populair Nieuws