De beste GTA 5 Snapmatics 2016 op een rij

  GTA 5 is na jaren nog steeds enorm actief. Zo kon je afgelopen maand volop aan de slag met nieuwe auto’s in de import/export update en was heel Los Santos bedolven onder het sneeuw. Perfect om jouw avontuur vast te leggen met snapmatics! In deze special zetten wij de beste GTA 5 snapmatics 2016 op een rij.

  Sinds de release van GTA 5 houdt Rockstar, ontwikkelaar van de game, verschillende snapmatic evenementen waarbij je jou foto kunt uploaden en daarmee één miljoen GTA dollars kunt verdienen. Ook dit jaar waren er weer verschillende snapmatic acties en de community van GTA is druk bezig geweest om mooie foto's te maken. Wij behandelen in deze special de tien beste GTA 5 snapmatics 2016!

  10. Goede timing!

  We starten deze top 10 met een perfect getimede foto in de prachtige zonsondergang van Los Santos. We weten allemaal hoe mooi GTA 5 soms kan zijn en in deze foto wordt deze schoonheid volledig laten zien.

  Wat ook leuk is aan deze foto is dat je in één oogopslag ziet hoeveel moeite in de foto is gestoken. Zonder enige informatie weet je namelijk dat de makers van de foto dit zeker een paar keer opnieuw hebben moeten proberen.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  9. GTA Inc.

  In 2016 konden we aan de slag met een update waarbij je een CEO kon worden. Niet zomaar CEO, maar je eigen baas van een bedrijf! Met dit bedrijf kun je (illegale) opdrachten uitvoeren waarmee je een dikke lading cash kunt verdienen.

  Dit kun je natuurlijk niet alleen en daarom moet jij als CEO andere spelers zien te overtuigen om voor jou te werken. De CEO in deze foto is dat in ieder geval goed gelukt en heeft een toffe crew bij elkaar weten te vinden.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  8. Uitstekende creativiteit

  De makers van deze foto hebben laten zien over een enorme hoeveelheid creativiteit te beschikken. Op het eerste oog lijkt het heel raar wat er nou op de foto staat, maar als je goed kijkt zie je een wagen en een straaljager. Door de vingers om de auto heen lijkt het net alsof het gaat om een speelgoedwagen.

  Het is mooi om te zien hoe zelfs een GTA 5 foto voor gezichtsbedrog kan zorgen, en dat zorgt ervoor dat deze foto in de top 10 beste GTA 5 snapmatics 2016 staat.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  7. The Godfather V

  GTA 5 is enorm en bevat door alle updates ontzettend veel content. Van de lelijkste kerstruien tot een pyjama, in GTA zijn er zoveel verschillende stukken kleding dat je eindeloos kunt kiezen naar de mooiste combinaties.

  Een aantal spelers van GTA Online moesten bij de Valentijn update gelijk denken aan de maffia en wisten daar een sfeervolle actiefoto van te maken. In deze foto is tot op de kleinste details gelet en dat zorgt ervoor dat dit een prachtige foto is geworden.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  6. De winnaar is…

  Naast het uitvoeren van illegale activiteiten of het zoeken naar de meest bizarre kledingcombinaties is er nog een andere belangrijke modus in GTA Online: Racen! In deze races ga jij tegen andere mensen online de strijd aan om te kijken wie de snelste en beste autocoureur is.

  Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en dat vieren de makers van deze foto door een gehele ceremonie te organiseren.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  5. Diepzeeduiken

  Mocht alles op zijn rolletjes lopen en behoor je tot de rijkere in GTA Online, dan kun jij je rijkdom laten zien door een gigantische jacht te kopen. Deze jachten zien er prachtig uit en dat laat deze foto zeker zien. Samen met de mooie achtergrond en de goede timing zorgt het voor een mooi beeld die de eigenaar van de jacht zeker op zijn nachtkastje zou plaatsen.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  4. Headshot

  In GTA Online kun je tijdens de feestdagen aan de slag met een besneeuwd Los Santos. Naast deze prachtige sneeuw en de toffe kerstitems is het ook mogelijk om een sneeuwbalgevecht te houden waarbij je van alles en iedereen kunt bekogelen met sneeuwballen.

  Een oplettende fotograaf wist tijdens een sneeuwbalgevecht de foto wel erg goed te timen, want de man met het koekjeshoofd op deze foto staat over een halve seconde een voltreffer te wachten. De emotie op zijn gezicht zegt al genoeg.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  3. Concentratie op zijn best

  Het belangrijkste van GTA racen is om geconcentreerd te blijven. Laat je niet gek maken door alles en iedereen dat om je heen vliegt, maar focus op je eigen race. De drie spelers in deze GTA 5 snapmatic weten in ieder geval wel hoe ze moeten racen en dat zie je terug in de kalmte die de spelers uitstralen.

  Alle respect gaat naar de fotograaf, die deze foto perfect weet te timen en er zo voor zorgt dat deze foto in de top 3 beste GTA 5 snapmatics 2016 staat.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  2. Mega explosie

  GTA zonder explosies kun je geen GTA noemen en ook in GTA 5 kun jij alles de lucht in krijgen, mits je een aantal goede explosieven gebruikt natuurlijk. De spelers in de foto weten in ieder geval waar ze deze explosieven kunnen vinden.

  Waarschijnlijk hebben ze vroeger nooit vuurwerk afgestoken, want dan weet je inmiddels wel dat je een flink aantal stappen achteruit moet doen als je net iets hebt aangestoken. Het zorgt in ieder geval wel voor een mooie actiefoto, maar een echte GTA speler kan wel voorspellen wat er met de mensen op de foto uiteindelijk is gebeurd.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  1. Do not cross

  De spelers van deze foto hebben het leven van een detective in GTA 5 wel heel letterlijk genomen. Er heeft een dodelijk incident plaatsgevonden en deze detectives zijn er als de kippen bij om de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

  Wat vooral erg mooi is in deze foto is de enorme hoeveelheid aan details. Een van de detectives onderzoekt het lijk door te bukken terwijl de ander rustig staat te roken. Op de achtergrond heb je de politie die de straat heeft afgezet met een speciaal ‘do not cross’-bord.

  Je bent voor een seconde even vergeten dat dit GTA V is, en niet L.A. Noire.

  Beste GTA 5 Snapmatics 2016

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.