GTA 5 - De beste Snapmatic foto's, deel 3

Article
door Joep
zaterdag, 31 januari 2015 om 12:45
xgn google image
Helaas is het nog even wachten op de pixelpracht van GTA V op de PC, maar in deze special laten we zien dat er voldoende mogelijkheid is om een geweldige foto te schieten in de next-gen wereld van Grand Theft Auto V. In dit derde deel gaan we verder en kijken we naar wat de creatievelingen vast hebben gelegd met hun iFruit telefoon. We hebben goed geregisseerde foto's gevonden, maar ook kiekjes waarin het licht speelt met de natuur.

GTA 5 Snapmatic - Oog voor detail

We beginnen de lijst met een foto die op het eerste gezicht minder spannend lijkt, maar kijkend naar het flesje bier, de nerven van het hout, de krassen op de bar en de reflectie op het glas kun je zien hoeveel detail er in de kleinste objecten in de game zit. Zo'n foto doet je pas beseffen wat de mogelijkheden worden met mod-ondersteuning op PC. Helaas moeten we daar nog wel even op wachten, tot 24 maart.
GTA 5 snapmatic

Jolly Joker

Op de volgende foto is de creativiteit te zien van de spelers. Door de samenstelling van bepaalde kleding, haarkleur en verf op het gezicht krijg je een van de meest iconische bad guys. Mocht je hem niet herkennen, wat bijna niet voor te stellen is, dan verduidelijken we even dat het hier gaat om the Joker uit Batman. Geheel met passende belichting en setting.
GTA 5 snapmatic
Why so serious?

Bescheiden bos vol schoonheid

De volgende foto laat wederom zien hoe gedetailleerd Rockstar te werk is gegaan bij het maken van de game. Hier zien we een geweldige foto van een stukje natuur. Een minder spectaculaire foto, maar wel een geweldig mooie. Er is een dunne mist te zien die wordt versterkt door de zonnestralen.
GTA 5 snapmatic

Grand Senora Desert Nachtwachten

Deze foto laat prachtig zien hoe het licht kan spelen met objecten in San Andreas. Deze foto is genomen in de Grand Senora Desert en de satellieten hier zijn van de FIB. Hoe kun je dat weten? Op een bepaald tijdstip zijn er drie FIB-auto's te vinden met een aantal mannen in pak die staan te praten met mannen in lange witte jassen.
GTA 5 snapmatic

American Spirit

Een musclecar op de voorgrond en een grote wapperende vlag met sterren en strepen op de achtergrond. Het is moeilijk vast te leggen, maar dit is een foto die de ziel van Amerika goed weergeeft. Let in dit kiekje vooral ook op hoe de stand van de zon klopt met het licht op het gaas waar we doorheen kijken.
GTA 5 snapmatic

Kliftastisch

Deze foto is er wederom één die de natuurlijk pracht van GTA V laat zien. Niets geregisseerd, gewoon een strand met daarop twee mensen en een lucht waarin al lichtelijk de sterrenhemel te ontwaren is. Ondanks de ontelbare explosies en moorden is er ook gebied waarin de rust heerst.
GTA 5 snapmatic

Schitterende Stadsjungle

De beste foto's worden toch echt gemaakt wanneer het duister over Los Santos valt en de lampen hard moeten werken om de wereld zichbaar te houden. Reclameborden, straatlichten en kantoorverlichtingen helpen allemaal mee om in de nacht deze stad tot een gigantisch sfeervolle stad te maken. In deze foto lijkt de stad wel te gloeien. Een prachtige foto.
GTA 5 snapmatic

Heftige Hotrod

Een hotrod is van zichzelf al een ruwe en coole auto en dit beeld heeft de maker van deze foto alleen maar versterkt door de foto te schieten door een ruit met een kogelgat erin. Ook hier zie je, net als in de eerste foto van de lijst, hoeveel detail er nu eigenlijk in de game zit. Details die je in eerste instantie zo kan missen.
GTA 5 snapmatic

Snowy dukes

Wanneer er sneeuw ligt in Los Santos weet je dat dit maximaal een paar dagen is. Daarom moet je er snel bij zijn om je creativiteit aan het werk te zetten. Dat is de volgende persoon prima gelukt. Het is duidelijk dat het hier gaat om General Lee uit The Dukes of Hazard. Dit in combinatie met een passende locatie, sneeuw en een jet levert dit plaatje op.
GTA 5 snapmatic

Engine Pr0n

De laatste foto in deze lijst is wederom een detailshot. Misschien zijn er mensen die in het bezit zijn van deze motor, maar geen flauw idee hebben hoeveel detail hierin verwerkt zit in deze chopper. Een mooie afsluiter voor een lijst met foto's waarin detail en lichtval een grote rol hebben gespeeld.
GTA 5 snapmatic
Genoten van deze collectie aan foto's? We hebben er nog meer voor je! Aangezien dit alweer het derde deel is van deze lijst is er een eerste en tweede deel te bekijken. Doe je ogen tegoed aan de foto's die de creatiefste breinen uit Los Santos hebben geschoten!

Populair Nieuws