Awesomenauts Assemble survivalgids - Zó overleef je een match!

Article
zaterdag, 31 januari 2015 om 12:00
xgn google image
Awesomenauts Assemble kent een drietal aan maps, maar dat betekent niet dat de strategieën kunnen wegblijven! We hebben hier bij XGN voor jou een aantal handige tips per map genoteerd. DIt is de Awesomenauts Assemble Survivalgids!

Ribbit IV

Oorspronkelijk werd Ribbit IV bedekt met oerwouden en moerassen en werd de planeet bewoond door kikker-achtige wezens genaamd Amphibians. Nadat alle kikkers vertrokken waren uit het moeras begonnen ze met het bouwen van gigantische steden. Nu wordt de oorlog op Ribbit IV uitgevochten vanwege de grote hoeveelheid Solar onder de grond. Hoe overleef je op deze drassige planeet?
  • Yuri is niet aan te raden op Ribbit IV, omdat hij weinig ruimte heeft om rond te vliegen. Wél kan je als Yuri mijnen plaatsen in de bosjes om zo awesomenauts die omhoog springen in één keer veel schade toe te brengen.
  • Als Gnaw kan je Weedlings boven of beneden in de bosjes plaatsen, om zo Droids van het team van de tegenstanders tegen te houden. Ook kan je met de Aggressive Acid upgrade een groot gedeelte van de map beheersen.
  • Als je sterk genoeg bent, probeer dan de Solar Boss in het midden te verslaan. Het risico is groot, maar wanneer je de Solar Boss verslagen hebt krijg je wel een lekker zakcentje aan Solar!
  • Wanner je clunk speelt op Ribbit IV, laad dan alvast je Self-Destruct skill op terwijl je op een booster omhoog springt om zo tegenstanders makkelijk te raken.
66248

AI Station 205/404

AI Station 205/404 ligt in het Raki system, en hield de ster in de gaten die werd aangevallen door de Starstorm. De Awesomenauts zijn naar de Starstorm gestuurd om de vernietigende gravitational collapse ray uit te zetten. Helaas voor hen is het AI Station uigerust met een Inferno Device die eens eens in de zoveel tijd afgaat, wat deze map één van de gevaarlijkste maakt.
  • In het begin van een match is Skolldir ontzettend handig, omdat de twee rode en blauwe turrets zich dicht bij elkaar bevinden. Het is dus makkelijk om vijandige Awesomenauts in jouw turret te gooien!
  • Je kunt zien wanneer de Inferno Device activeert: Het scherm wordt rood en de lichten rond het apparaat gaan flikkeren voor dat het vuur eraan komt.
  • Wacht met het spawnen van de Humming Droids totdat je er 3 tegelijkertijd kunt doen; samen zijn ze veel beter dan individueel!
  • Yuri heeft in dit level veel ruimte om rond te vliegen en zijn mijnen op andere Awesomenauts te laten vallen, zeker als één de eerste turrets al kapot is.
  • Probeer personages met een snare skill zoals Clunk, Derpl, Amiral Swiggins of Scoop te gebruiken om tegenstanders in het gebied van de Inferno Device vast te zetten als het af gaat.
  • Probeer niet de health pack te pakken als de Inferno Device af gaat; je raakt meer health kwijt dan je terugkrijgt.
66250

Sorona

Ooit was Sorona een planeet vol met dinosaurussen, maar na een nucleair bombardement werd deze planeet getransformeerd in een dor landschap. De planeet is nu bijna onbewoonbaar en de enige bewoners zijn mijnwerkers en vleesetende wormen.
  • De worm is gevaarlijk. Laat je niet lokken door de solar die op de plek ligt waar de worm naar boven komt, want voor je het weet ben je dood door een geniepige speler die bovenop de knop gaat staan en je naar de eeuwige jachtvelden stuurt.
  • De perfecte map voor Ayla, Yuri en Vinnie & Spike. Door de openheid van Sorona kunnen deze personage boven de actie zweven om zo weg te komen van aanvallers of ze van bovenaf te terroriseren.
  • Val met personages als Derpl, Clunk en Skolldir van boven de eerste turret om zo vijanden te verrassen met je sterkste aanvallen.
  • Plaats als Gnaw de Weedlings in het bosje in het midde, of bovenaan bij de neutrale critters aan de kant van de tegenstanders zodat ze deze niet kunnen kapotmaken voor health én je ze nog kan pakken als ze met een klein beetje health nog net proberen weg te komen.
  • Ontsnap snel van tegenstanders met de boosters aan de zijkanten van de map.
Hebben jullie nog tips om te overleven in Awesomenauts? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws