Beste GTA 5 Marvel mods - Met onder andere Spider-Man en de Hulk

  GTA 5 is inmiddels al bijna 5 jaar uit en toch heeft het spel nog altijd enorm veel spelers. Een van de redenen hiervoor is dat er bij de PC-versie gebruik kan worden gemaakt van mods. Zo zijn er mods om de graphics van het spel te verbeteren of een mod om GTA 5 als de Joker te spelen. Maar deze keer gaan we kijken naar de top 5 beste Marvel GTA 5 mods.

  5. Hulk (Avengers & Age of Ultron) 3.1

  De Hulk is natuurlijk een van de sterkste personages in het Marvel universum. En daarom is het natuurlijk wel leuk om als de Hulk in de open wereld van GTA 5 rond te lopen. De kracht van de hulk wordt goed weergegeven in deze mod. De Hulk is in deze mod veel groter dan normale mensen en verschillende voertuigen oppakken en weggooien.

  Wanneer je even lekker wil losgaan in de GTA 5 wereld, kun je het natuurlijk beter maar meteen goed doen en gebruik maken van de enorme kracht van de Hulk. Daarom staat deze mod in de lijst met beste GTA 5 Marvel mods.

  Deze mod is gemaakt door TheMadBreaker en is hier te downloaden.

  4. Captain America (UMVC3)

  Captain America en zijn schild zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar het blijkt nogal lastig te zijn om dit toe te voegen in de mods. Het schild kan gebruikt worden om aan te vallen of te verdedigen en in deze mod is zijn schild inmiddels ook toegevoegd.

  De mod is oorspronkelijk bedoeld voor GTA 4 maar modder Joe Gillian heeft er alles aan gedaan om deze mod in GTA 5 te krijgen en dit is uiteindelijk gelukt. Wel zaten er op dat moment nog heel veel bugs in de mod, maar dit is na een aantal updates opgelost.

  Deze mod is gemaakt door Joe Gillian en is hier te downloaden.

  3. Ghost Rider 1.0

  Nummer drie op lijst van de beste GTA 5 Marvel mods is Johnny Blaze, een motorstuntman die wordt gekoppeld aan de ziel van de demoon Zarathos en wordt de gevreesde Ghost Rider. Je zou dan misschien denken dat de Ghost Rider door deze demoon aan de slechte kant zou staan, maar dat is helemaal niet zo. Hij zoekt wraak tegen mensen die de wereld kwaad doen.

  Bij deze mod zitten ook de vlammende wielen op zijn motor, maar hiervoor moet je wel de beschrijving even goed lezen. Wanneer je de mod dan hebt geïnstalleerd, kun je met je vlammende banden de straten onveilig maken.

  Deze mod is gemaakt door Quechus13 en is hier te downloaden.

  2. Iron Man Mark V

  We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: Iron Man Mark V is de meest gedownloade mod op de gehele website. Met deze mod kun je, als Iron Man, op hoge snelheden door de open wereld van GTA 5 vliegen.

  Ook zijn de verschillende aanvallen van Iron Man toegevoegd in deze mod die kunnen worden gebruikt om de strijd aan te gaan met verschillende tegenstanders. Ook deze tegenstanders kunnen worden geselecteerd in het menu van de mod. In deze mod zitten veel verschillende opties, waaronder het vechten tegen andere Marvel personages. Daarom zit deze mod in het lijstje met de beste GTA 5 Marvel mods.

  Deze mod is gemaakt door azer_922 en is hier te downloaden.

  1. Spider-Man V

  Spider-Man is natuurlijk een van de meest bekende Marvel figuren en een GTA 5 mod kan dan ook niet uitblijven. Er zijn heel veel verschillende Spider-Man mods, maar deze heeft de beste kwaliteit, namelijk 4K. Het is ook de tweede meest gedownloade mod op de gehele website.

  Naast dat deze mod van zeer hoge kwaliteit is, staan er in de beschrijving ook veel verschillende besturingsopties. Deze besturingsopties zijn speciaal gemaakt om met Spider-Man te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld met ‘R’ niet herladen, maar een Web Zip Line wegschieten. Je voelt je dus echt net Spider-Man wanneer je deze mod speelt en daarom is het de beste GTA 5 Marvel mods.

  Deze mod is gemaakt door Sollaholla & Jedijosh920 en is hier te downloaden.

  Ben jij nu benieuwd wat voor mods er allemaal nog meer zijn? Bekijk dan onze top 10 GTA 5 mods.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.